Bukan Semua “Style” Perempuan Suka Tengok, 6 Trend Pakaian Lelaki Ini Tak Sesuai Langsung Digayakan, Nampak Gay!

Trending

Bukan Semua “Style” Perempuan Suka Tengok, 6 Trend Pakaian Lelaki Ini Tak Sesuai Langsung Digayakan, Nampak Gay!

enhanced-buzz-wide-569-1406883700-16Walaupun lelaki ni suka gayakan pakaian yang simple, tapi masih ada lagi lelaki yang kurang bijak apabila bergaya.

Ada beberapa tren yang sebenarnya tak sesuai langsung untuk digayakan, tapi selamba je lelaki pakai.

Advertisement

Mana-mana yang nak pergi first date tu, elakkan la pakai 6 tren pakaian ini. Takut-takut kena reject je nanti.

1. Seluar pendek yang terlalu pendek!

7517526f5dcfe4286965b721dc15b586

Selalunya wanita je pakai hot pants. Tapi sekarang ni ramai lelaki yang pakai juga. Bila orang cop ‘gay’, kau marah. Yela, takkan la lelaki nak pakai seluar yang terlalu pendek sampai nampak peha.

2. Baju kolar V yang terlalu terdedah

stop-wearing-deep-vs

Ni lagi satu nak kena cop ‘gay’. Kalau perempuan yang pakai tu tak apa la juga. Ni lelaki pakai sampai terkeluar bulu dada tu dah kenapa?

3. Baju corak ganas & seram

20160420152709-3-tren-pakaian-pria-yang-dibenci-wanita-005-indra-cahya

Selalunya orang yang pakai baju corak macam ni, jenis yang sukakan perhatian. Masalahnya, perempuan memang tak suka dengan lelaki yang suka pakai baju corak pelik-pelik.

4. Kepala tali pinggang yang terlalu besar

2682570

‘Kau ingat kau baru menang WWE?’ Kalau tak tuck in baju tak apa la juga. Ni siaptuck in baju lepas tu kepala tali pinggang tu lagi besar dari penumbuk.

5. Cermin mata hitam ala-ala The Matrix

112416131

Bukan nak mengutuk, tapi biarlah kena dengan peredaran zaman. Takkan la tahun 2016 pun masih nak pakai cermin mata hitam macam tu lagi.

6. Pakaian yang terlalu ketat

20160420152710-6-tren-pakaian-pria-yang-dibenci-wanita-001-indra-cahya

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

3 Comments

  1. GilTStrutton

    May 19, 2016 at 4:40 pm

    Incredible story there. What occurred after? Be careful!

  2. Anonymous

    May 6, 2016 at 6:13 pm

    lelaki malaysia mmg dressing failed. selebet…selekeh. puiih.

  3. Afif Rayyan

    May 6, 2016 at 4:18 pm

    Jangan kata perempuan, lelaki pun tak suka tengok.. puihhh