Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bukan Seluar Dalam, Itu Sebenarnya ‘Swimming Suit’ – Bella Astillah

Foto Aliff Aziz mendukung isteri tercinta, Bella Astillah di pantai beberapa hari lalu mendapat kecaman daripada netizen.

Advertisement

Dakwa netizen, seluar itu terlalu nipis sehingga menampakkan seluar dalam. Fuh!  Bayangkan betapa tajamnya mata mereka sehingga boleh nampak sesuatu yang tidak kena.

Menerusi ruangan komen di Instagram, Bella menjelaskan seluar itu adalah ‘swimming suit’ beliau sahaja dan tidak berniat pun untuk nampak seksi ataupun menayang apa-apa.

Bab begini netizen memang pantas je, siap ‘zoom’ lagi foto tersebut. Walaubagaimanapun, harapnya selepas ini Bella kena berhati-berhati bila memuat naik sesuatu foto di media sosial. Maklumlah, banyak ‘cctv’ yang memerhati.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 Comments

  1. Syarifah Farah

    October 23, 2018 at 8:03 pm

    Melayu bodoh kerja cari salah orang!

  2. Anonymous

    October 18, 2018 at 11:21 am

    seriusly mmg ramai yg mental secara x langsung, aku semalam tgk bella up pic tu aku cuma scroll n tgk semakin happy bella ni, x sangka ramai plak netizen sakit mental tengok bende lain pulak yg difokusnye..ape laa nak jadi..

  3. Hannah

    October 17, 2018 at 11:09 pm

    Swimming suit ke underware ke xsama ke shapenya? biar la die nak pkai ape pun…xpkai ape pun xpe..dosa masing2. hubby die kan ada nak tgung dosa…huhu

  4. Anonymous

    October 17, 2018 at 4:29 pm

    Alicia Amin tu lebih hebat tak pula orang melayu sibok ini bukan orang melayu semananjung lah……….. tu zarinah anjulie, fatiha latif tu lebih teruk lagi lisa surihani lagi ramai lagi tu orang semananjung yang telanjang belah baju hingga paha

    • Anonymous

      October 17, 2018 at 4:53 pm

      semua u sebut tu mix mix punya olang..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top