October 17th, 2018

Foto Aliff Aziz mendukung isteri tercinta, Bella Astillah di pantai beberapa hari lalu mendapat kecaman daripada netizen.

Dakwa netizen, seluar itu terlalu nipis sehingga menampakkan seluar dalam. Fuh!  Bayangkan betapa tajamnya mata mereka sehingga boleh nampak sesuatu yang tidak kena.

Menerusi ruangan komen di Instagram, Bella menjelaskan seluar itu adalah ‘swimming suit’ beliau sahaja dan tidak berniat pun untuk nampak seksi ataupun menayang apa-apa.

Bab begini netizen memang pantas je, siap ‘zoom’ lagi foto tersebut. Walaubagaimanapun, harapnya selepas ini Bella kena berhati-berhati bila memuat naik sesuatu foto di media sosial. Maklumlah, banyak ‘cctv’ yang memerhati.


37 responses to “Bukan Seluar Dalam, Itu Sebenarnya ‘Swimming Suit’ – Bella Astillah”

  1. Syarifah Farah says:

    Melayu bodoh kerja cari salah orang!

  2. Anonymous says:

    seriusly mmg ramai yg mental secara x langsung, aku semalam tgk bella up pic tu aku cuma scroll n tgk semakin happy bella ni, x sangka ramai plak netizen sakit mental tengok bende lain pulak yg difokusnye..ape laa nak jadi..

  3. Hannah says:

    Swimming suit ke underware ke xsama ke shapenya? biar la die nak pkai ape pun…xpkai ape pun xpe..dosa masing2. hubby die kan ada nak tgung dosa…huhu

  4. Anonymous says:

    Alicia Amin tu lebih hebat tak pula orang melayu sibok ini bukan orang melayu semananjung lah……….. tu zarinah anjulie, fatiha latif tu lebih teruk lagi lisa surihani lagi ramai lagi tu orang semananjung yang telanjang belah baju hingga paha

Loading...