March 20th, 2019

Desas-desus mengatakan Remy Ishak kembali solo akhirnya terjawab apabila pelakon itu mengesahkan dirinya putus tunang dengan Ezza Yusof sejak sebulan yang lalu.

Bagaimanapun, Remy menafikan dakwaan kononnya wujud orang ketiga dalam perhubungan mereka yang terjalin selama dua tahun ini.

Benar sudah putus tunang. Tidak adil untuk terus tangguh perkahwinan kerana belum ada hala tuju hubungan ini. Bukan salah Ezza, dia insan baik. Sebaliknya, isu timbul daripada konflik dalaman saya. Tempoh pertunangan dua tahun membuatkan saya sedar diri ini belum bersedia untuk menjadi suami. Masih banyak yang perlu diperbaiki sebelum memegang peranan sebagai ketua keluarga.

Saya harus memikirkan mengenai Ezza kerana hubungan ini bukan membabitkan saya saja.Tempoh bertenang diperlukan untuk memperbaiki diri dan sebagainya, cuma kedua-dua belah keluarga sudah dimaklumkan.

Remy enggan memberikan komen lanjut mengenai pemulangan cincin tunang kerana perkara itu terlalu peribadi dan ingin menjaga hati banyak pihak.

Meskipun tidak bersama lagi, kedua-duanya masih mengekalkan hubungan baik dan Remy juga tidak menolak jodoh jika ditakdirkan hubungan dengan Ezza kembali bertaut.

Sumber Berita : BH ONLINE


35 responses to “Bukan Salah Ezza, Saya Belum Bersedia – Remy Ishak Akui Putus Tunang Sebulan Lalu”

  1. faraj says:

    Gay ke dia ni?

  2. Anonymous says:

    netizen..!dah dia tak ready biar je ler….2 ke 3 ke 4 ke…klu still tak ready apa masalahnya pun..drpd kawen 2 3 4 thn pastu cerai kena bawang juga dgn netizen..lg parah kawen 2 jam cerai, netizen tau ngutuk aje kan! sempurna sgt korg neh! dh knp nk ngutuk ciptaan Allah swt pula..bangla ke indon ke Myanmar ke tu suma ciptaan yg Maha Esa…korg sapa nk menidakkan? kena kat btg idong sendiri tau senyap!

    • Mak Jemah says:

      Tu Mak Jemah setuju. Jangan la kutuk ciptaan Tuhan. Ade pulak Remy Ishak tu mcm bangla. Memang ler ade iras2 tp usah la menidakkan yg Remy tu memang hensem walaupun ramai lg yg lebih hensem. Tapi Mak Jemah cuma nak ckp Remy jgn le bg harapan pd wanita lain lepas ni. Klu rasa x bersedia, baik jgn mulakan. Klu betul2 nak kahwin, kena serius dan sanggup pikul tanggungjawab pd wanita tersebut dan jaga maruah dirinya. Kita jgn buat orang, klu dia x balas, Allah akan balas perbuatan kita tu. Apapun, semoga dipermudahkan jodoh kedua2nya.

    • Ladalidi says:

      Hahahahah adoiii dia mmg hensem makcik tp hensem muka kg n hensem bangla la…bkn hensem urban..maybe skrg dia perasan hot la tu,pdhl xde nya…mira pon aku rasa xde la nk sgt kat dia…teruk nau taste mira kalau btol dia suka remy. Ewwww

  3. nana says:

    apa kata suruh si remy ni kawin dgn bibi yem?? ala pelakon lagenda 50an tu, sama cantik sama padan..

    ps: sape tak tau siapa bibi yem,sila google..

  4. Anonymous says:

    Tak bersedia? Aku rasa umur remy ni bukan 20an nak cakap camni. Pastu nak ckp trauma pasal family dia broken mak bapak cerai? Alahai bro, kalo umur ko 12 tahun logikla nak ckp gitu.. dah tua bangka nak trauma pasal mak bapak cerai?? Ramai lagi org lain mak bapak bercerai teruskan hidup as normal.. harap muka je mcm jantan sejati

    • anon says:

      DIA BUKAN TRAUMA
      DIA MERENYAM
      ACAH2 HOTS
      PULAK TU ..YG MERENYAN dengan dia SEMUA GADIS2 KG HULU
      PUJAAN HATI KANDA KONON …TAHIK !
      muahakakakakaka

  5. Anonymous says:

    Lama sgt 2thn tunang, zmn skrg tunang setahun pun dh mcm2 kerenah timbul, masuk angin tu, jgn kau cover ckp lum sedia n sempurna lh konon Remy, jgn2 siezza yg dh tak larat nk tunggu dh kau lyn dia cam iceberg, sape pompuan pun cabut. Selamat Maju Jaya ezza jgn toleh belakang.

Loading...