Bukan Propa, Ini Foto Perkahwinan Raja Ilya Dan Jejaka Australia

Hiburan

Bukan Propa, Ini Foto Perkahwinan Raja Ilya Dan Jejaka Australia

Melangsungkan perkahwinan di Perth, Australia pada Isnin lalu, ramai yang menantikan untuk melihat foto pelakon Raja Ilya dan suaminya. Akhirnya foto  pasangan pengantin baru itu didedahkan menerusi akaun Instagram pereka fesyen terkenal, Raffiey Nasir.

Ilya kelihatan cukup anggun sekali mengenakan busana eksklusif berwarna putih disamping suami tercinta yang dikenali sebagai Trent. Tidak dinafikan, pasangan ini nampak secocok bersama.

Advertisement

Majlis perkahwinan Ilya diadakan secara tertutup dan hanya dihadiri keluarga serta teman rapat kedua-dua belah pihak.Difahamkan, mereka kini sedang berbulan madu di Rottnest Island, Australia.

Tahniah kami ucapkan kepada Ilya dan suami dan semoga rumah tangga yang dibina dilimpahi dengan kebahagiaan dan kekal sehingga ke syurga.

Kredit Foto : Raffiey Nasir & Ena Ramlan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

66 Comments

  1. Minah kaki propad

    December 28, 2018 at 2:58 pm

    Suami dia betul ke?
    Dah masuk Islam ke?
    Baju pengantin nampak tetek.
    Grammar yang tukang tulis tu pun bertaburan macam taik kucing.

  2. Pikio pikio

    December 28, 2018 at 10:17 am

    Kawin dg minah/ mat salleh ni bukan semua indah. . Ko nak dia ikut Islam atau ko perasan nk jadi Mat / minah tak soleh. Pokok pangkal nya yg Islam kena praktik Islam dan bimbing pasangan mualaf. Lelaki melayu nadib baik klu dpt minah salleh yg boleh di bentuk. Kawan aku Yg Nasib tak baik dpt minah salleh yg tak reti ke dapor. Dia kna masak . Pompuan pulak jangan cepat trrpesona pikir mat salleh tu bnyk duit. Dia org mcm kita juga. Ada yg kaya bisnes. Ada biasa2 jer. Ada kerja tukang kebun. Ada kerja kuli. Ko kna cek.kerja apa? Jangan ko ikut dia balik negara dia ko terkejut. Ko pulak kna cari kerja for survival.

    • Anonymous

      December 28, 2018 at 10:54 am

      kawin mat saleh ker… kawin org melayu ker takde beza… dpt laki elok happy laaa masing2 melengkapi pasti rumahtangga kekal kalo tak happy cerai… kawin sesama melayu pun paling byk kes bercerai…
      artis lawa mcm natasha hudson pun break record kawin 4x.. apetah lagi bukan artis mcm2 reason cerai

  3. Duh

    December 28, 2018 at 8:16 am

    Netizen blum Lagi tanya mat tu kerja apa?

  4. Janna Jonas

    December 27, 2018 at 10:13 pm

    Dia ni macam try too hard everytime. Tu hari cakap terpilih cast filem Marvel pastu konon2 tolak. Padahal habuk pun tarak. Pastu ckp nikah… Come on… Takat pic mcm ni sesiapa pun bole tolong snap dan letak dkt socmed. Dan pic ni je dkt mane2. Fefeeling retis international tak bertempat. Ko rasa ko Piyanka Chopra? Bila last sekali tengok diri dlm cermin? Sedor ler sikit….

    • Anonymous

      December 28, 2018 at 1:11 am

      Knp la busuk sgt hati ko .. jgn trllu mengeji org yg ko sndri x kenal dn x tahu hujung pangkal hidupnye .

  5. Dadidu

    December 27, 2018 at 7:27 pm

    Jap2. Die ni “binti” atau “anak perempuan”??. Lg 1 yg fesyen designer baju die ni pun nama mcm islam tp kapiaq rupenye..

Loading...