July 20th, 2017

Terlalu kuat bekerja sehingga berat badannya menurun demi menyara diri dan anak lelakinya, pelakon Izreen Azminda berharap mendapat seorang suami yang mampu meringankan bebannya sekiranya berkahwin lagi satu hari nanti.Izreen bukanlah mahu seorang yang kaya tetapi cukup sekadar teman hidupnya nanti dapat menerima diri beliau seadanya.

Saya bukannya memilih apatah lagi berangan-angan mencari orang kaya sebagai suami tetapi jika saya ingin berkahwin biarlah lelaki itu nanti dapat meringkan beban saya. Jika berkahwin nanti saya masih perlu bekerja kuat seperti sekarang dan dia pula menjadi beban saya, jadi apa gunanya saya kembali berumah tangga?

Apa yang boleh saya katakan setakat ini saya belum bertemu lagi sesiapa yang betul-betul boleh menerima saya seadanya dan paling penting anak saya.

Meskipun beberapa kali gagal dalam percintaan ia tidak bererti Izreen sudah berputus asa untuk mencari jodoh yang sesuai buat dirinya. Apa-apa pun, beliau tetap juga bersyukur dan gembira dengan kehidupannya sekarang.

Sumber Berita : mStar Online


35 responses to “Bukan Pilih Orang Kaya Tetapi Kalau Berkahwin Lagi Nanti Biarlah Suami Dapat Ringankan Beban Saya – Izreen Azminda”

  1. nor says:

    perempuan busuk! tunggu laki kau kawin lain nanti baru kau tau langit tu tinggi ke rndah!!

  2. Anonymous says:

    Bleh blah la kau izreen,lani ko rampas laki org plak.x pasal2 jd janda bini si kude tu

Loading...