August 27th, 2020

Enggan memberi mendedahkan kisah peribadi kepada umum, suami kepada pelakon popular Miera Leyana iaitu Rosland Othman dilihat masih berpegang teguh pada prinsipnya untuk menjaga “privasi” diri daripada diketahui ramai.

"Bukan Netizen Sediakan Saya Breakfast" - Suami Miera Leyana Malas Layan Dakwaan Dirinya Sudah Berkahwin Ada 7 Anak

Hal ini kerana, Rosland memaklumkan bahawa, kisah keluarga dan dirinya tidak perlu digembar-gemburkan atau diberikan publisiti meluas.

“Saya seorang yang menjaga privasi, apabila berkahwin dengan Miera saya jadi segan sebab dia selebriti. Tapi saya masih kekalkan segala kehidupan saya secara peribadi. Cuma selagi mana boleh saya lindungi keluarga, saya akan buat.

Menurut Rosland beliau juga sebagai seorang insan biasa tidak mampu untuk menghalang suara-suara sumbang bercakap tentang dirinya.

"Bukan Netizen Sediakan Saya Breakfast" - Suami Miera Leyana Malas Layan Dakwaan Dirinya Sudah Berkahwin Ada 7 Anak

“Saya tidak boleh menghalang netizen untuk terus bercakap sebab saya tahu kalau kita buat benda baik pun orang tetap akan kutuk kita. Jadi, biarlah kita teruskan hidup dengan moral kita. Kita ada agama, hormat ibu bapa dan sebagainya.”

Disoal mengenai spekulasi netizen yang mendakwa dirinya telah berkahwin dan mempunyai anak yang ramai sebelum ini, usahawan itu dilihat pasrah.

"Bukan Netizen Sediakan Saya Breakfast" - Suami Miera Leyana Malas Layan Dakwaan Dirinya Sudah Berkahwin Ada 7 Anak

“Ia satu hal peribadi pada saya. Kalau saya mula bercakap hal keluarga, rasanya saya tidak perlu berkongsi kepada orang luar sebab saya hidup pun bukan atas ihsan mereka. Bukan mereka yang sediakan breakfast untuk saya bila bangun pagi. Jadi, saya tak perlukan publisiti.”

Sekadar informasi, Rosaland sah menjadi suami kepada Miera ipada 26 Julai lalu di St. Regis Kuala Lumpur dalam majlis yang gilang-gemilang. Kemeriahan majlis perkahwinan pasangan ini sehingga kini masih dirasai. Bagaimanapun, nama kedua-dua mereka mula menjadi bualan netizen selepas Rosland didakwa pernah berkahwin dan miliki 7 cahaya mata.

Sumber: Gempak


One response to ““Bukan Netizen Sediakan Saya Breakfast” – Suami Miera Leyana Malas Layan Dakwaan Dirinya Sudah Berkahwin Ada 7 Anak”

  1. Whatever says:

    Bini 1st ko yg buat breakfast ko selame ni… lupe ke??

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...