Written by serenity | October 29th, 2018

Penyanyi dan pengacara dari Singapura, Roslan Shah, mengakui gambar yang tersebar menunjukkan dia baru keluar dari bilik mandi ialah gambarnya.

Menurutnya, ia satu gambar pegun dari sebuah video yang dirakam oleh rakannya.

Ia sebenarnya video yang dirakam oleh seorang rakan saya yang ingin bergurau selepas saya keluar dari bilik air ingin ambil tuala di atas katil.

Saya minta dia padam video itu dan dia memberitahu sudah memadamnya namun tak sangka pula dia masih menyimpan sehingga tersebar.

mStar Online melaporkan, Roslan juga memberitahu yang rakannya itu juga cuba mengaibkannya dengan menyebarkan video tersebut kepada musuhnya.


Punca dia berbuat demikian tidak diketahui oleh Roslan namun dia memilih untuk memaafkan rakan itu.

Kawan saya ini berkawan dengan ‘musuh’ saya dan saya dapat tahu dia sudah berikan video itu kepada musuh-musuh saya.

Tertekan dan rasa teraniaya itu memang ada kerana perbuatan itu boleh merosakkan karier saya, dengki tidak habis-habis.

Saya tidak tahu apa salah saya tetapi saya pilih untuk maafkan sahaja dan akan lebih berhati-hati dalam memilih kawan selepas ini.

Sementara itu dia menulis di Instagram:

Cik Lan akui dan memohon maaf, Cik Lan memang suka berbo*** dalam bilik hotel kerana bilik adalah privasi. Kebetulan semasa mahu kencing Cik Lan terus ke bilik air. Tuala ada di atas katil Cik Lan.

Sekarang Cik Lan kena berhati hati berkawan dengan sesiapa saja. Mohon maaf sekali lagi ya.

Bagaimanapun Roslan tidak mendedahkan identiti rakannya yang berbuat demikian mahupun ‘musuh’ yang cuba menjatuhkannya. – beautifulnara.com

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Bukan Mirip, Roslan Shah Akui Gambar Tersebar Memang Dirinya

  1. merecikhawau says:

    dah lama menyepi saja nk kontorversi murahan la ni. cheap sale btl

    10

    4
    • damai says:

      bila pula dia menyepi, he always perform dalam majlis corporate dan dia selalu buat IG live apa, tapi satu mmg dia mengaku dan minta maaf, ok bukan dia yg record tapi kawan dia, mungkin kawan dia ada x puas hati mcm nak pinjam duit x dapat ker apa, itu lah kwan dia sebarkan video itu, tak apa cik lan, apa yg terjadi x blh dipadamkan, you really gentleman mohon maaf dan lain kali lebih berhati2. Semoga Cik Lan tetap dapat menjaga ibu yg uzur dgn tulus ikhlas, dan semoga Allah sentiasa mengampuni Cik Lan

      42

      0
      • Antikaumluth says:

        Nmpk sgt kau sndri type roslan shah oiiii .nopoin pakai jubah n songkok. Kau taubat dulu

        7

        10
        • mak roslan says:

          agree…………….gila apa….bogel pas tu kawan ambik gambar…
          akhir zaman……………………..manusia jadi binatang

          7

          1
        • Anonymous says:

          Tkpe roslan syah..aku sbnarnya pun bukan suka kau sgt..tapi aku lagi benci netizen bodoh yg tkde kerja lain menghina..kutuk..mengaibkan orang memaki hamun orang..sedgkan dgn org sakit pun dorang cari pasal..bukan mendoakan malah berlagak alim..hypocrite punya netizen..
          So tkyah ambil kisah pun..jagn pulak kau nk cuba bunuh diri mcm elyana buat tknak buat treatment hanya kerana netizen tk bwk paedah ni semua…dunia ni byk keyboard warrior..so jgn pedulikan..

          16

          0
        • Kapal Selam says:

          Funny enough… For a “lembut” guy, he “MAN” enough to admit that was him in the photo. Tu yg badan Sado pelakon Paskal tu kantol bogel buat Video call, terus senyap “kecut telur” nak mengaku video bogel dia…

          24

          0
  2. aku suka kau says:

    nape buat kawan mcm nie……

    3

    0
  3. faraj says:

    Alamak …kalau Org Hutan bogel depan saya lagi Ghairah dari Roslan Shah ni…kikiki

    3

    1
  4. nok gebuzzz says:

    eeuwww!!gelinyer mengaku berbogel………

    1

    0
  5. Anonymous says:

    kene hati2 pilih kawan…. kawan yg mengaibkan ni lebih2 lagi curi2 gmbr dlm bilik ni…species ko kene reject jer…. baik laki ke pompuan takde maaf just throw

    4

    0
  6. Tabahke says:

    rasanya boleh je kot mntk tlg kawan ko tu pass kan towel kt pintu toilet. x perlu je pun ko nk bogel telanjang gigih ambik kt katil. hahaha anyway, kwb ko tu mmg x guna. aib kan org tak mustahil esok lusa Allah buka aib kwn ko tu smp 1 helai daun pun xleh cover

    12

    0
    • lila says:

      babe, kwn dia pedajal dia lah taknak tlg ambikkan dan mungkin dia lupa bwk towel dan dh tunggu lama kt bilik air and rushing to go somewhere maka terpaksa jugak keluar dlm keadaan berbogel. sekian dari aku yg husnuzon

      7

      0
  7. Mael Lampong says:

    Ni namanya kawan tak guna. Elok bakar idop2.

    5

    0
  8. Anonymous says:

    isisis, org tua dn x kacak, ada hati nk bogel

    1

    1
  9. Anonymous says:

    bilik mmg privasi tp persoalan dia siapa yg snap? wakakakakakakaka

    7

    0
  10. Anonymous says:

    Nii dh kenapa dlm BN nii asyik2 citer bogel..telanjang nmpk kote je ni..kejap lg ada musim2 dia up kupang plk..eee maju ke nii..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Org lain ada gambar separuh bogel mati matian menafikan. Dia pulak siap mengaku..huhuhu.. publisiti murahan. Dahlah tua… sendu. Lembut.. ada hati nak bergambar bogel… tak selera aku.. entah2 yg ambil gambar dia tu boyfriend dia.

    3

    4
    • kucing says:

      Mgkn byk kes x ngaku yg dia nmpk lg teruk org pnjgkn dn korek dn kecam brcabang2,last2 betul rupanya.kah3.Sudahnya dia mngmbil lngkah lain utk mngaku mgkin nk tutup kes terus. Janji betul la, klau ngaku bnda x betul tu gila atau bodoh namanya. Seeloknya aib sndiri tu tutup je tp dh pblic figure, rsanya dia pn dh tau bnda akn pnjg dn kecoh brjela klau x ngaku,baik trus cut je tutup kes. Lainla klu vid berak tepi jalan mgkin mati2 x ngaku. lol

      13

      0
  12. mak hayam desa pondan says:

    pondan tua keji uols,eeeee kejiiiii nyehh

    3

    2
  13. Kiki says:

    Aku hidup berhousemate….. Benda ni memang biasa…… Aku ingat aku jakun dan out of date, rupanya mereka yg masih di zaman paleolitik. Bogel keluar balkoni ambik seluatr dlm tengah sidai…. Lalu depan aku tengh tgk tv. Rasa macam mimpi….tapi realiti.

    4

    0
  14. nip says:

    Kdg2 hp & computeru yang ditukar @ dijua kepada orang lain walaupun semuanya sudah didelete namun semua video atau gambar boleh dilihat semula dengan perisian2 tertentu. Contoh perisian recuva dan sebagainya. So lebih baik berhati2 agar tidak menjual sebarang hp @ komputer kerana ini membahayakan diri anda sendiri.

    2

    0
  15. eheheh says:

    wei, berbogel bila sorang2 tu xde masalah
    mcm mana ko blh berbogel bila kawan ko ada skali dlm bilikni? waswas aku

    4

    0
  16. mak cute says:

    bab tu org kata biar muka hodoh jgn perangai bodoh…dah tua bangka pun banggang nak mampus…x selera la wei nak tgk pun…cm getah sekerap

    0

    0
  17. AKU says:

    dia ni gay ke pondan ye

    0

    0
  18. nazeeya says:

    Musim nak dapat wang segera, kedua dua pehak bertaubatlah, Ingatlah 5 pekara sebelum 5 pekara.
    1. Kaya sebelum Miskin.
    2. Sehat sebelum Sakit.
    3. Muda sebelum Tua.
    4. Lapang sebelum sempit.
    5. Hidup sebelum Mati.

    0

    0

Leave a Comment

Optional