September 28th, 2020

Menzahirkan rasa kecewa selepas gaya pemakaian anak sulungnya, Cik B menerima penghinaan dan kecaman netizen, usahawan kosmetik penuh sensasi Datuk Seri Vida (DSV) tampil sekolahkan netizen.

 Marah Kutuk Gaya Cik B, Datuk Vida Sekolahkan Netizen

Menerusi posting yang dimuat naik di akaun Instagramnya, DSV dilihat tampil membalas kembali komen-komen negatif yang dilontarkan netizen kepada anaknya.

Kata DSV,  anak perempuannya itu memang menyukai pakaian atau gaya yang lebih ‘simple’ dan selesa.

“Nak suruh Cik B pakai macam mana? Nak suruh Cik B pakai kasut tinggi? Beg dia ni sahaja dah berapa harganya, ini banyak lagi yang aku beli tapi belum sempat nak buka lagi. masalah harga atau duit tapi masalahnya dia tak akanlah nak pakai kasut tinggi macam ni. Dia suka pakai kasut rock dia tu. Tu belum tengok cincin dia lagi.”

Menerusi video pendek itu, DSV khabarnya bersyukur dengan penampilan anaknya yang tidak seksi apatah lagi menjolok mata.

 Marah Kutuk Gaya Cik B, Datuk Vida Sekolahkan Netizen

“Ke kamu semua nak suruh dia tunjuk… Allah aku tengok anak orang lain angkat segala… Aku tak sanggup tengok. Biarlah dia nak macam tu korang nak cakap apa, suka hati koranglah.”

Terdahulu, penampilan Cik B menjadi bualan hangat netizen dan mula mencuri perhatian ramai selepas muncul dalam program Punch Line AC baru-baru ini.

Penampilan Cik B Dihina, Datuk Vida Tampil Sekolahkan Netizen

Cik B yang hadir dengan mengenakan dress kuning bersama inner berwarna putih serta bercelana hitam dan menggayakan beg berjenama mewah Christian Dior yang dipakai di bahagian depan menerima kritikan hebar netizen.


9 responses to ““Bukan Masalah Harga Atau Duit, Dia Tak Nak Pakai Faham?” – Penampilan Cik B Dihina, Datuk Vida Tampil Sekolahkan Netizen”

  1. Smartbird says:

    She looks fine & very trendy. Kalau uools perasan selama ini itu memang gayanya yang tersendiri and I must say it’s very trendy de Wendy ( a famous talk-show host in America). Tu lah asyik tengok artis Malaysia, perkembangan fashion tak begitu meluas pandangan, hehe …..jangan marah.

  2. Anonymous says:

    Vida tak payah la nak sekolah kan sesiapa …kau tu patut pergi wad mereng dulu .

  3. Anonymousjugak says:

    Biarlah budak pun korang nak bully…haish…jorang ada anak nanti korang pandai2 la…mengutuk je…

    • Cici says:

      biasa la teenagers kn..xkn nk pkai kbya n kst tnggi kot..xsesuai kn cek b..enjoy your teenage life style..xsuka tgk bdk sekolh berhigh heel n hndbag bagai..ishh..keep it up cek b..

  4. Stupid says:

    Shes a kid. Leave her alone. What the hell is wrong with you people???

  5. Ra says:

    Elok je aku tengok, netizen ni pun penyibuk

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...