Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Bukan Macam Beli Pisang Goreng!” Aliff Syukri Tertekan Rumah 6 Juta Tiada Pembeli

Aliff Syukri

Usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri akui dirinya tertekan apabila rumah yang ingin dijualnya dengan harga RM6 juta masih belum terjual.

Advertisement

Perkara tersebut diluahkan Aliff menerusi sebuah hantaran Instagramnya, baru-baru ini.

Kata usahawan itu, rumah yang terletak di Bukit Bintang, Kuala Lumpur itu dipasarkan dengan harga lebih rendah dari harga pasaran iaitu RM6.5 juta.

Menunggu pembeli rumah ini yang tidak kunjung tiba, saya jer duduk sini. Saya dah jual murah RM6 juta jer sebab harga market value adalah RM6.5 juta. Tak tahu apa masalah masih tak ada pembeli sekarang ni musim COVID-19 nak shopping semua tutup kedai.

Menjengah ruangan komen, ramai peminat dan juga pengikut media sosial Aliff Syukri bersetuju bahawa situasi pandemik menjadi punca jualan aset seperti rumah kediaman semakin tidak mendapat sambutan.

Advertisement

Harga RM6 juta juga bukannya sedikit, mungkin akan mengambil masa sedikit. Sabar ya Datuk Aliff.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    August 13, 2021 at 8:27 pm

    Mmg x kn x terjuai la rmh tu kalau harge 6 juta. Org kaye lain pon lagi bijak dr engko. Depa semue pun dh beli rmh tu time awal2 mase ko beli juga. Time rmh tu 2 juta je. X denye org kaye bodoh nk g beli rmh yg dah d mark up . Semue org kaye beli rmh time rmh tgh tu tgh buat sbb murah untuk invest. Dah2 la tunjuk bodoh ko tu

  2. IKAN SEPAT

    August 13, 2021 at 6:28 pm

    AAAAAHH DULU BUKAN MAIN BANGGA MENUNJUK SANGAT UMAH PAVILLION BANYAK MALL..SHOPPING CENTRE.. NI SEKARANG COVID NANGIS TAK BERLAGU PULOK????

    SHOW OFFFF LAH LAGI ……

  3. unknown

    August 13, 2021 at 5:56 pm

    6 juta alep oii bukan 6 hengget.. org yg berduit time nih pun fikir 10x nak beli

  4. Anonymous

    August 13, 2021 at 5:19 pm

    cukup makan pakai masa pandemik ni dah syukur Alhamdulillah… apa lagi yang dato nak ni..nak mewah macam mana lagi

    • Anonymous

      August 14, 2021 at 4:20 pm

      Riak tu tak habis habis …. Ala 6 juta aje ..murah tu ….6juta tu ala maid maid aje duduk kan

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top