Bukan Gimik, Satu Kerja Pula Pengurus Pentas Kena Jaga Iqram Cuba Naik Atas Pentas Berkali-Kali- Penerbit AJL

Hiburan

Bukan Gimik, Satu Kerja Pula Pengurus Pentas Kena Jaga Iqram Cuba Naik Atas Pentas Berkali-Kali- Penerbit AJL

Persembahan Altimet menerusi lagu Amboi pada malam AJL 32 tidak dinafikan begitu meriah sekali.  Namun, seperti yang anda tahu, Altimet merasa bengang kerana Iqram Dinzly dikatakan cuba ceroboh persembahannya. Jika perkara itu berlaku, ia tentu sekali akan mendatangkan pelbagai kecacatan bukan sahaja pada persembahan Altimet tetapi menjejaskan imej anugerah berprestij  AJL 32 yang bersiaran secara langsung.

Advertisement

Mungkin ada yang anggap kehadiran Iqram adalah gimik semata-mata. Walaubagaimanapun Penerbit AJL, Nurhul Huda Khalid  menafikan dakwaan itu. Menurut beliau, produksi TV3 terkejut apabila Iqram beberapa kali cuba untuk naik ke atas pentas dan mengganggu persembahan peserta yang bertanding.

Kehadiran Iqram bukan dalam perancangan kami atau sengaja kami buat gimik. Saya sendiri terkejut selepas diberitahu oleh pihak pengurus pentas bahawa dia cuba naik ketika persembahan Altimet tapi berjaya dihalang kerana perkara itu dikhuatiri menjejaskan pertandingan. Satu kerja pula dia (pengurus pentas) kena jaga Iqram sepanjang persembahan Altimet itu untuk memastikan hasratnya naik pentas dapat dielakkan.

Setelah beberapa kali mencuba akhirnya Iqram berjaya meloloskan diri naik ke atas pentas dan menari  ketika Hael Husaini menyanyi untuk persembahan akhir. Saat itu, Nurul Huda akui pihaknya terlalu sibuk dan terlepas pandang mengenai perkara itu. Mujurlah Iqram tidak mengganggu fokus penyanyi tersebut.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

34 Comments

  1. liz

    February 15, 2018 at 2:35 pm

    kenapa invite dia…

  2. si cangkir madu

    February 15, 2018 at 1:12 pm

    Citer yg sebenarnya si ID nie xsihat selepas kematian bapak dia. Ada org kata dia terkena badi arwah bapak dia yg xsempat buang. Arwah bapak dia guna masa nak memikat mak dia dl. Jadi xsempat nak buang. Ustaz2 terpaksa cover konon nyer jiwa nya halus

  3. Anonymous

    February 15, 2018 at 12:55 pm

    SEWEL

  4. Kirana

    February 15, 2018 at 12:30 pm

    Dia nak menari je, rancakkan suasana…lagu pun amboiii…nak mengamboi…je tu….cer sangka yg baik2

    • Hanky Panky

      February 15, 2018 at 12:48 pm

      Niat dia mmg nak hijack show org. Atas nama seni. Katanya la. Pegi baca reply dia kat Altimet. At least that is what I can understand.

    • anon

      February 15, 2018 at 1:02 pm

      tengok lah keadaan dan situasi majlis
      dah itu kan PERTANDINGAN
      kalau mmg retis buat show tak kisah lah dia nak masuk nak menari ke nak telentang ke …
      kena PAHAM ITU PERTANDINGAN !

    • Anonymous

      February 15, 2018 at 7:02 pm

      Biadap. Sejak bila tiket pura2 gila boleh buat sesuka hati

  5. Mnyampah

    February 15, 2018 at 12:24 pm

    Someone pls rwat dia.he needs help.attention da thap mlmpau

Loading...