Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bukan Dia Memang Langsing Ke?- Netizen Kritik Hanis Zalikha ‘Overclaim’ Produk Minyak Kurus

hanis zalikha petite oil

Pasti ramai yang tahu selebriti popular, Hanis Zalikha bukan sahaja mempunyai jenama tudungnya tersendiri tetapi turut melancarkan produk kecantikan Cakenis Petite Oil.

hanis zalikha

Advertisement

Sebelum ini timbul beberapa isu apabila ada sesetengah pihak mempertikaikan logik keberkesanan produk tersebut dengan sapuan sahaja boleh mengawal nafsu makan.

Terbaru, rata-rata netizen tidak berpuas hati dengan tindakan Hanis ‘overclaim’ produk minyaknya itu. Siap tunjuk bukti kajian terperinci daripada luar negara dan dia sendiri “eksperimen” produk itu terhadap dirinya. Menurut Hanis ia sememangya mengurangkan selera makan dan membuatkan dia tampil lebih langsing.

cakenis petite oilhanis zalikhahanis zalikha

Kalau dengar memang sangat berkesan dan menakjubkan tetapi ia tidak dapat dibuktikan kerana Hanis sememangnya sudah sedia kurus.

“Hanis memang kurus”

cakenis petite oil

“Bagi bukti research tiada kaitan

dengan produk dia jual”

cakenis petite oilhanis zalikhahanis zalikhaHakikatnya memang mustahil kalau hendak tampil langsing dan cantik dengan hanya menggunakan minyak sahaja. Perlukan usaha dan disiplin tinggi untuk bersenam serta mengamalkan diet sihat. Biasalah apa yang Hanis buat tu, gimik marketing kan? Eh..

Sumber Berita : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Zizi

    October 31, 2019 at 7:37 pm

    Siapa beli bodoh mcm cakenis????apa ingat popular sngt ke nak claim sapu minyak blh cut selera makan.. agak2 lah hanis tak berkat duit awak dpt tu haram menipu org menjawab kat akhirat esok. Takde Jln senang nak kuwus. U pun pergi gym kan?

  2. jaga tutur kata

    October 31, 2019 at 5:19 pm

    fikir dulu sebelum berkata-kata

  3. tipahhhhh

    October 31, 2019 at 4:52 pm

    my sis betul2 eat clean, tolak nasik, workout xheavy simple je, tapi consistent, minum air kosong cukup, mendadak2 turun berat oii, xyah hadap minyak si keknis ni.. tu dia bagi aku tips memang aku caya, sbb nampak depan mata n logik. aku xcaya pon mana2 produk retis2 ni, lagi2 jenis mcm keknis ni yg dari azali da gepeng.

  4. Anonymous

    October 31, 2019 at 4:17 pm

    Sape yang percaya testimoni Hanis ni, tak tau la nak cakap apa. Dah dia balun salad hari2, mau tak kurus. Bila masa pulak dia gems kan, cit!!!!

  5. Anonymous

    October 31, 2019 at 3:47 pm

    melayu bodoh je beli produk kurus artis jual ahhahahahaaaa

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama