Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Budak Tidak Matang Sahaja Perlekeh Jenama Telefon – Janna Nick

Baru-baru ini viral seorang Instafamous dan juga adik kepada selebriti popular yang menimbulkan kemarahan ramai apabila memperlekehkan sebuah jenama telefon pintar. Pelbagai kecaman yang diterima oleh individu terbabit.

Advertisement

Isu itu turut menarik perhatian pelakon Janna Nick yang meyifatkan tindakan Instafamous itu tidak matang. Tidak perlu terlalu menunjuk sekiranya kurang gemar dengan jenama berkenaan.

Pada saya, hanya budak-budak sekolah yang belum matang suka memperlekeh dan membandingkan jenama sesebuah produk. Setiap orang ada cita rasa dan pilihan tersendiri. Saya sendiri lebih gemar memilih ciri-ciri yang ada pada sesebuah telefon pintar, seperti skrin besar yang memudahkan kita untuk membuat kerja, kelajuan dan juga beratnya, berbanding hanya melihat pada jenama.

Walaubagaimanapun, Janna berpendapat isu tersebut tidak perlu dipanjangkan lagi dan kenyataan yang dikeluarkan itu hanya bersifat peribadi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 Comments

  1. Sisterhanat

    March 27, 2018 at 2:53 pm

    VIVO ? euuwww what are you talking about .

  2. BimboNo.3

    March 27, 2018 at 2:48 pm

    xsangka adik neelopak an idiot
    samsung made some of apple parts kot
    other than the brand marketing, there’s not much difference between samsung and apple. sama2 bagus. budak2 nak up je anggap iphone tu much better, sbb they all knew nothing except than what they saw on social media..nampak instafamous pakai iphone, terberak2 la nak jugak
    bimbo2 la adik beradik neelopak..sian makpak hang

  3. melati

    March 27, 2018 at 12:12 pm

    kenapa tk Memperlekeh kan Neelofa , Pakai Kete Tukun..!!! ( Kete Neelofa Tukun ,Neelofa pun Tukun)…waakaakakakakaka

    • Anonymous

      March 27, 2018 at 12:19 pm

      tukun apa?

    • melati

      March 27, 2018 at 12:37 pm

      Anonmous March 27, 2018 at 12:19 p.m. ..Lain kali begaul ler dgn Group2 Kete Mewah @ group Superbike…!!! TUKUN tu Barang lama lah……..hmmmmm

    • Anonymous

      March 27, 2018 at 2:13 pm

      paham..paham….hans isaac huh..

    • Anonymous

      March 27, 2018 at 12:27 pm

      sape sebenarnye ko melati… mcm ada masalah mental pon ye ko ni…

    • Anonymous

      March 27, 2018 at 12:29 pm

      melati ni main air batu kot. tak paham aku..

    • Anonymous

      March 27, 2018 at 2:36 pm

      Melati ni homeschool amik spm tak?

  4. Anonymous

    March 27, 2018 at 11:56 am

    Little B-tch Cunt….muka dah la mcm bapok!

  5. YUCK!!!

    March 27, 2018 at 11:54 am

    EUWWWWW to Little Bitch C*nt !!!!!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top