Buat Video Seakan Bercakap Dengan Kekasih, Netizen Kritik Janna Nick Kurang Cerdik

Hiburan

Buat Video Seakan Bercakap Dengan Kekasih, Netizen Kritik Janna Nick Kurang Cerdik

Jika anda ‘follow’ Instagram Janna Nick, beliau memang gemar memuat naik video reaksi dan dalam cara seolah-oleh sedang bercakap dengan teman lelakinya.

Advertisement

Bagaimanapun, bukan semua orang suka dengan gaya beliau itu dan mengecam Janna seorang yang cantik tetapi kurang cerdik.

Meskipun dikecam, Janna tetap positif dan mengambil kritikan itu sebagai satu pujian. Katanya, kadang-kadang seseorang itu perlu berlagak kurang cerdik untuk orang lain berasa lebih pandai.

Relaks, janganlah terlalu serius. Ada kalanya apa salah untuk melayan sesuatu dengan selamba sahaja, tidaklah kita selalu tertekan ye dak? Apa pula kata anda?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

16 Comments

  1. Villarie

    January 25, 2019 at 7:49 am

    Apapun kau cantik tanpa mekup cuma ada sikit gila2 perangai bak kata org Johor bego2 gitu..jgn kacau laki org dhlh Janna yg lain perangai bdk2 kurangkn sikit.

  2. bukan peminat dia

    January 24, 2019 at 10:07 pm

    sendr cakap x nak ada boyfriend buat masa ni .tetiba feeling lonely plak.yela tgok ramai sebaya dia dah kahwin.mau x terasaaa

  3. Shhh

    January 24, 2019 at 8:44 pm

    dia kesunyian..full stop..kkdg aku pun mcm dia gak..tapi tak dalah upload video mcm tu…biasalah org tgh sunyi mmg mcm.tu..ahaks

    • monalisot

      January 27, 2019 at 9:24 am

      lulz janna nick muda lg kot.. br 24. kesunyian apanya. duit tgh byk, kwn ramai, kerjaya tgh up, enjoy life sudeyy.. who needs a man anyway??! ko ingat ada laki br bahagia? dh umor nk dkt 40 nnti xde laki br sunyi cam….krik krik krik

  4. Elliza Razak

    January 24, 2019 at 7:18 pm

    LAIN KALI JANGAN PEGANG SUAMI ORANG MACAM TEMPOH HARI.

  5. benci love janna

    January 24, 2019 at 6:27 pm

    lantak dorang la Janna Tak perlu layan babun² tu semua hehe

    • Corse 848

      January 25, 2019 at 7:48 am

      Nak serius je.. P duduk hutan.. Benda mcm. Tu pun x kena.. Klu x suka.. Jgn follow.. Follow ahli politik yg serius 24 jam.. Bekas PM pun dah pandai seloroh2 ni..

    • Anonymous

      January 26, 2019 at 5:43 pm

      janna tu sebijik babun pun yer jgk … mulut senget2 meraih jantan euuwww

    • Anonymous

      January 25, 2019 at 8:51 am

      Apa isu dia sebenarnya eh? Aku confuse. Kenapa cakap dia tak cerdik kalau buat video bercakap dengan pakwe ke apa? Lantak dia lah nak buat video apa pun. Hak dia. Kenapa laki tu nak provoke si Janna? Aku rasa laki tu yang tak cerdik & dasar suka cari gaduh. Kalau tak suka ignore je lah mcm aku. Tak pyh tgk or layan IG dia ke apa.

Loading...