Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Buat Video Seakan Bercakap Dengan Kekasih, Netizen Kritik Janna Nick Kurang Cerdik

Jika anda ‘follow’ Instagram Janna Nick, beliau memang gemar memuat naik video reaksi dan dalam cara seolah-oleh sedang bercakap dengan teman lelakinya.

Advertisement

Bagaimanapun, bukan semua orang suka dengan gaya beliau itu dan mengecam Janna seorang yang cantik tetapi kurang cerdik.

Meskipun dikecam, Janna tetap positif dan mengambil kritikan itu sebagai satu pujian. Katanya, kadang-kadang seseorang itu perlu berlagak kurang cerdik untuk orang lain berasa lebih pandai.

Relaks, janganlah terlalu serius. Ada kalanya apa salah untuk melayan sesuatu dengan selamba sahaja, tidaklah kita selalu tertekan ye dak? Apa pula kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Anonymous

    January 25, 2019 at 3:40 pm

    aku tgk ig… tgh scroll tiba2 muka janna muncul… gedik2 siott terus laju2 aku scroll… masalah nye aku tak follow pun… ramai lain xfollow… tp video pepek basah ni asek muncul merata kt ig video…. tak malu post2 meraih camtu lagi pulak ramai penjilat backup.. dah rupa haus air jantan…

    • Lala

      January 28, 2019 at 7:45 pm

      Engkau komen macam ni lagi teruk drp c janna ni buat. Mulut macam apa, konon nak menegur, tapi melucah. Aku lagi menyampah dengan orang macam engkau daripada c janna ni. Acah bagus tapi lagi teruk perangai. Engkau kat luar entah perangai macam mana. Btw, aku ni bkn penjilat. Aku komen atas kapasiti aku meluat tengok pengomen acah bgus macam engkau!

  2. Anonymous

    January 25, 2019 at 3:28 pm

    perempuan paling gedik abad ini

    • Timah

      January 26, 2019 at 12:38 am

      ?

  3. Anonymous

    January 25, 2019 at 12:24 pm

    Hahaha..jenis mental cepat koyak

  4. Mat Ronggeng

    January 25, 2019 at 9:11 am

    Mana achik achik kepam yang beli ubat kulit Albino tu ? Backup la Idola korang yg tengah meroyan tu… Hahahaha

  5. faraj

    January 25, 2019 at 9:02 am

    Ok skit dari Neelofa lah……Neelofa perasan nk tunggu anak org kaya yg Handsome, tak dpt2….mungkin Tahun ni Neelofa berjanggut kot…!!! @ Mati berangan Neelofa ni….!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top