January 24th, 2019

Jika anda ‘follow’ Instagram Janna Nick, beliau memang gemar memuat naik video reaksi dan dalam cara seolah-oleh sedang bercakap dengan teman lelakinya.

Bagaimanapun, bukan semua orang suka dengan gaya beliau itu dan mengecam Janna seorang yang cantik tetapi kurang cerdik.

Meskipun dikecam, Janna tetap positif dan mengambil kritikan itu sebagai satu pujian. Katanya, kadang-kadang seseorang itu perlu berlagak kurang cerdik untuk orang lain berasa lebih pandai.

Relaks, janganlah terlalu serius. Ada kalanya apa salah untuk melayan sesuatu dengan selamba sahaja, tidaklah kita selalu tertekan ye dak? Apa pula kata anda?


16 responses to “Buat Video Seakan Bercakap Dengan Kekasih, Netizen Kritik Janna Nick Kurang Cerdik”

  1. Anonymous says:

    aku tgk ig… tgh scroll tiba2 muka janna muncul… gedik2 siott terus laju2 aku scroll… masalah nye aku tak follow pun… ramai lain xfollow… tp video pepek basah ni asek muncul merata kt ig video…. tak malu post2 meraih camtu lagi pulak ramai penjilat backup.. dah rupa haus air jantan…

    • Lala says:

      Engkau komen macam ni lagi teruk drp c janna ni buat. Mulut macam apa, konon nak menegur, tapi melucah. Aku lagi menyampah dengan orang macam engkau daripada c janna ni. Acah bagus tapi lagi teruk perangai. Engkau kat luar entah perangai macam mana. Btw, aku ni bkn penjilat. Aku komen atas kapasiti aku meluat tengok pengomen acah bgus macam engkau!

  2. Anonymous says:

    perempuan paling gedik abad ini

  3. Anonymous says:

    Hahaha..jenis mental cepat koyak

  4. Mat Ronggeng says:

    Mana achik achik kepam yang beli ubat kulit Albino tu ? Backup la Idola korang yg tengah meroyan tu… Hahahaha

  5. faraj says:

    Ok skit dari Neelofa lah……Neelofa perasan nk tunggu anak org kaya yg Handsome, tak dpt2….mungkin Tahun ni Neelofa berjanggut kot…!!! @ Mati berangan Neelofa ni….!!!

Loading...