Written by AbangNara | August 30th, 2019

Bukan senang menjadi seorang selebriti, lebih-lebih lagi apabila hal rumahtangga anda menjadi perbualan ramai. Semua peminat mahukan kepastian apa yang terjadi, namun selaku seorang suami dan ayah, Sharnaaz Ahmad telah memberikan jawapan yang terbaik apabila tidak memberi komentar lanjut. Iyerlah, hal rumahtangga ini biarlah diselesaikan sesama sendiri antara suami isteri terlebih dahulu. Lepas itu barulah boleh beritahu kepada pihak lain.

sharnaaz ahmad

Agak menyedihkan juga apabila membaca kata-kata Sharnaaz yang memaklumkan dia tidak mengungkapkan perasaan sendiri. Fuh!!! Iyerlah. Kalau dalam perkahwinan, bab penceraian ini adalah antara dugaan terbesar. Memang boleh kelu dibuatnya.

Kata Sharnaaz:-

Buat pertama kali dalam hidup, saya tidak dapat hendak mengungkapkan perasaan sendiri ketika ini. Saya bagaikan kehilangan kata-kata dan tak tahu nak cakap apa. Saya kosong. Apa yang terbayang dalam fikiran adalah anak saya. Itu sahaja. Walau apapun yang berlaku, Jebat tetap akan berada di sisi sampai saya menutup mata.

Buat masa ini saya belum bersedia bercerita tentang hal ini sebab ia hanya andaian. Jadi tak berani nak cakap takut mudaratkan lagi keadaan. Saya tahu saya banyak bercakap tentang benda-benda begini, tapi ini soal keluarga, saya tak mahu cakap lebih.

sharnaaz ahmad

Buat Sharnaaz dan Nabila, bersabarlah dan cuba cari jalan penyelesaian tanpa penceraian sekiranya boleh. Sebelum buat apa-apa keputusan, tatap wajah anak tercinta terlebih dahulu. Jangan kerana sedikit salah faham, masa depan anak diperjudikan. Sama-sama kita doakan kebahagiaan keluarga ini. Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to Buat Pertama Kali, Saya Tak Dapat Ungkapkan Perasaan Sendiri – Sharnaaz Ahmad

  1. Anonymous says:

    Dengan erti kata lain…pasrah?

  2. Syarhan Abdullah says:

    Gangster dah hati tisu ke? Gangster kan biasa suka maki je…ha ni maki je la…hanat

  3. Anonymous says:

    Jebat membisu….ini amat pelik. Selalunya Jebat lah ketua membawang se Msia selain Caprice…hahaha

  4. Lu lu lu...ko yg membisu. says:

    Apa kata lu tulis buku cam Fattah. Dulu lu jugak yg pung pang pung pang x ketahuan hala kritik orang sana sini brader. Mana taring lu sudah tumpol kah? Dgn bini pun takot ke lu? Gua takleh hadam la luuuu…

  5. kakikucinghitam says:

    kalau org lain laju je hg maki… kikiki

  6. Anonymous says:

    duit is power……. batang tak power Nabila mesti cari batang yang power macam emaknya… dapat adik beradik pun power yang penting pandai marketing diri biar pun langar agama ramai jilat punggung

  7. faraj says:

    zaman skrg xyah kawin…semua pandang harta/status. boleh ke ko handle adik beradik yg sales 5 juta? biar mereka layan kucing je…

  8. Jebat says:

    Eh dulu bukan main cepat komen and maki orang . Sekarang ? Tak terungkap eh kata kata? When God wants to teach you a lesson, kejap je. Next time, you better be quiet instead nak maki orang tak tentu arah.

    • Sries says:

      dulu ingat lagi sama naik di sanaz dgn bella ni ngutuk Fattah amin…..sampai kan sanaz panggil patah amon……masa mula Kawin dulu kemain mak bella puji melambung sanaz…menantu yg baik, bertanggungjawab dll….end up cmni jadi nya….karma and what you have said to others….you will get back…nasib baik la FA tak jadik dgn adik dia…

  9. Love is love says:

    Bini ko tu bkn apa bro.. terbawak2 dgn ego sbb si adik dia tu. Tengok gaya pun tau ego melangit.

  10. kibod warrior says:

    Cerita orang lain laju je nak komen kau ni… kena batang hidung sendiri tak tahu nak komen

  11. dalita says:

    barang yang lepas jangan dikenang huhu

  12. Dira says:

    Kalu berani buat la press conference. Takut apa Jebat? Jebat kan pahlawan terbilang..

  13. wekkkkkkk says:

    biasalah kari dgn budu mana boleh ngam lama……

  14. Sajat says:

    Bila seks dah berkurangan… kangkang pun bau mulai kepam!

  15. feldegast says:

    Ko miskin Jebat, lagipun ko tu baran tak ingat. Sikit2 nak marah, lama-lama orang pun meluat. Berlakon pun berapa sen sangat ko dapat. Dengan mulut bau bangkai, hisap rokok memanjang bini pun tak tahan.

    Sebab tu orang kata carilah yang setaraf supaya takde masalah.

    Lofa beli rumah di London, ko duduk pun menumpang rumah adik ipar.

  16. Anonymous says:

    tu loh dulu suka sgt bzbodi pitttpottt hal org nah nih kena diri lak membisu trus..huhuhu

  17. Hijabirah says:

    Rasa tak macam padan muka dekat SA ni? Hal orang lain laju je nak komen kan.. Sekali kena batang hidung. Bercinta sakan sampai berpeluk, kalau selfie tu mcm kembar siam pipi melekat. Pengacara tv3 dulu tu pernah tegur lepastu dia melenting. Baru kawen dulu pun gambar bini duduk celah kangkang pun nak post.. Paling sweet la tu? Lmao

Tinggalkan Komen Anda Di Sini