Written by Irsa | October 29th, 2019

Kebelakangan ini semakin ramai pasangan artis yang mengalami kemelut dalam perkahwinan mereka sehingga membawa kepada penceraian. Pun begitu, masih ramai lagi artis lain yang sedang berbung-bunga gembira kerana tidak sabar ingin naik pelamin.

Salah seorang daripada artis ini ialah pelakon Nadia Brian yang bakal berkahwin dengan tunangnya Muizz Nasruddin. Kalau anda perasan, mereka telah bertunang pada Mei lepas tetapi tidak dapat melangsungkan perkahwinan mereka dengan segera atas sebab lokasi yang diinginkan sudah habis ditempah.

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal showernya

Namun, setelah lama menanti, pasangan ini akhirnya telah menemui lokasi dan tarikh yang sesuai bagi menyambut hari bahagia itu bersama ahli keluarga dan rakan taulan yang lain.

Untuk meraikan waktu-waktu terakhir Nadia sebagai seorang bujang, dia dan beberapa rakannya yang lain telah mengadakan satu sambutan ‘bridal shower’ yang telah diadakan di sekitar Kuala Lumpur baru-baru ini.

View this post on Instagram

 

Nadia Brian’s Bridal Shower! Thank you so much everyone! My bridesmaids & i had a great time! I would also like to thank you to the sponsors for the wonderful decorations, foods, desserts, accessories, makeup products, outfit & etc! 1. NB muffins @nbmuffin 2. Official event & dessert decorator @sheparty_creative 3. Balloon ‘n’ Party Supplies @balloonnpartysupplies 4. Ainul Cookies & Co @ainulcookiesandco 5. Kek & Co @kuebykek 6. Absolut Chocolat @absolutchocolat 7. June Kueh @junekueh 8. Classy N Co earrings @classynco_ 9. Wanderlust + Co @wanderlustandco 10. OhMostWanted Cosmetics @ohmostwantedlook 11. Coco Onya Curl cream @coco.onya 12. Body Onz @bodyonz 13. SS Wardrobe @ss_wardrobe 14. Manis by nis.abu @nis.abu Official Photographer @mapheez Song: Girls just want to have fun- Cyndi Lauper I love my girls so much! @iamjulzmn @ainulaishah @azzureinraz @lydiabrian @syafnidashuhaimi @diyanashah @hannahdelisha @erinabutton @erinalombardii @kueraahmad @nurinatasha8 @yusairiy #NadiaBrian #NBBridalshower #BohoMixHippies #FriendsForever

A post shared by Nadia B ? (@nadia.brian) on

Tampil seksi dengan mengenakan dress low cut bewarna merah terang, ramai yang terpesona melihat kecantikan Nadia itu.

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

Tak cukup dengan itu, wanita itu benar-benar mengambil serius dengan terma ‘shower’ dalam perkataan ‘bridal shower’ kerana dia telah bermain air dalam kolam renang di majlis sambutan itu.

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

Walaupun, Nadia nampak gembira dengan segala aspek majlis itu tetapi ramai suara sumbang yang telah menyelar majlis tersebut. Bagi segelintir netizen, mereka tidak faham kenapa perlu mengadakan ‘bridal shower’ walhal itu adalah budaya barat.

Tak kurang juga, ada yang tidak senang melihat Nadia tampil terlalu seksi sehingga ada yang kesiankan bakal suaminya kerana mempunyai tunangan yang sanggup ‘belanja’ orang lain dengan penampilan tidak sopannya itu.

Sumber: Forum BM Cari

10 responses to Buat Majlis ‘Bridal Shower’, Ramai Kurang Senang Lihat Penampilan Nadia Brian

  1. Damai says:

    ada tu mlm berinai pun ada yg kena sound apatah lagi bridal shower yg bukan budaya melayu langsung, apatah lagi dlm islam, x faham lah, bridal shower dan bay shower segala

  2. Anonymous says:

    xdak seri pengantin..sorry

  3. Anonymous says:

    alah alah ramai je hijabista hijabista buat bridal shower lah baby shower lah.takde pulak kena kecam. confuse

  4. korok says:

    artis malaysia kan byk yg acah2 cm omputih…memasing nak tjk sapa paling glamer…gah…curlass…sok kawin x smpi berapa tahun dh cerai…xda keberkatan dlm perkahwinan..awal2 dh cmni…

  5. nana says:

    biar lah. dia mmpu kan..korang mnyalak pun dia bukan kisah. org mcmni dh tak pduli apa org ckp, buktinya dia brani bt. wlpn dh tau mst kene kecam..doa yg baik2 jela.

  6. Anonymous says:

    make up pon tak lawa mana pon. ty hard nak nampak mix

  7. aci aci says:

    aku rse klu dh tahap brani cm ni tetek tu msti si pakwe dah pegang2. tgk la body dia. gamba fez tu pn kain jarang gler mcm nk telanjang. klu dah dok dlm kete bdua pkaian pn cm tu tak ke si pakwe dok pgg peha

  8. Jangan fake la minah says:

    Jeles kew… dia telanjang pun dpn pakwe dia atlez pakwe dia akun nak kawen dia..mampu wat extra lg malam inai, bridal shower, itu ini..selain majlis akad nikah…nampak jglah dia draihkan… ada ramai lg minah yg dah sentuh2, da tebuk2, dan yg ngandung then pakwe lari.. bkn ja yg free hair yg tudung labuh ke lutut pun ada tau.. so doakan jelah drp mengata…haiz mulut bawang ni…

  9. Anonymous says:

    Muka buruk macam tayar

  10. Anonymous says:

    kalo nadia ckp dia org kelantan… sure ramai yg puji…. ini kan page Nara pro kelate… nnti tgk mek2 buat bridal shower baru laa diorg mulut manis…
    bak kata mawar depan mulut manis belakang masin ya ampun.. perangai sek sek kito jange pecoh oiii…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini