Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Buat Majlis ‘Bridal Shower’, Ramai Kurang Senang Lihat Penampilan Nadia Brian

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di sambutan majlis bridal shower

Kebelakangan ini semakin ramai pasangan artis yang mengalami kemelut dalam perkahwinan mereka sehingga membawa kepada penceraian. Pun begitu, masih ramai lagi artis lain yang sedang berbung-bunga gembira kerana tidak sabar ingin naik pelamin.

Salah seorang daripada artis ini ialah pelakon Nadia Brian yang bakal berkahwin dengan tunangnya Muizz Nasruddin. Kalau anda perasan, mereka telah bertunang pada Mei lepas tetapi tidak dapat melangsungkan perkahwinan mereka dengan segera atas sebab lokasi yang diinginkan sudah habis ditempah.

Advertisement

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal showernya

Namun, setelah lama menanti, pasangan ini akhirnya telah menemui lokasi dan tarikh yang sesuai bagi menyambut hari bahagia itu bersama ahli keluarga dan rakan taulan yang lain.

Untuk meraikan waktu-waktu terakhir Nadia sebagai seorang bujang, dia dan beberapa rakannya yang lain telah mengadakan satu sambutan ‘bridal shower’ yang telah diadakan di sekitar Kuala Lumpur baru-baru ini.

View this post on Instagram

 

Advertisement

Nadia Brian’s Bridal Shower! Thank you so much everyone! My bridesmaids & i had a great time! I would also like to thank you to the sponsors for the wonderful decorations, foods, desserts, accessories, makeup products, outfit & etc! 1. NB muffins @nbmuffin 2. Official event & dessert decorator @sheparty_creative 3. Balloon ‘n’ Party Supplies @balloonnpartysupplies 4. Ainul Cookies & Co @ainulcookiesandco 5. Kek & Co @kuebykek 6. Absolut Chocolat @absolutchocolat 7. June Kueh @junekueh 8. Classy N Co earrings @classynco_ 9. Wanderlust + Co @wanderlustandco 10. OhMostWanted Cosmetics @ohmostwantedlook 11. Coco Onya Curl cream @coco.onya 12. Body Onz @bodyonz 13. SS Wardrobe @ss_wardrobe 14. Manis by nis.abu @nis.abu Official Photographer @mapheez Song: Girls just want to have fun- Cyndi Lauper I love my girls so much! @iamjulzmn @ainulaishah @azzureinraz @lydiabrian @syafnidashuhaimi @diyanashah @hannahdelisha @erinabutton @erinalombardii @kueraahmad @nurinatasha8 @yusairiy #NadiaBrian #NBBridalshower #BohoMixHippies #FriendsForever

A post shared by Nadia B ? (@nadia.brian) on

Tampil seksi dengan mengenakan dress low cut bewarna merah terang, ramai yang terpesona melihat kecantikan Nadia itu.

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

Advertisement

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

Tak cukup dengan itu, wanita itu benar-benar mengambil serius dengan terma ‘shower’ dalam perkataan ‘bridal shower’ kerana dia telah bermain air dalam kolam renang di majlis sambutan itu.

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

netizen kurang senang lihat penampilan nadia brian di majlis bridal shower

Walaupun, Nadia nampak gembira dengan segala aspek majlis itu tetapi ramai suara sumbang yang telah menyelar majlis tersebut. Bagi segelintir netizen, mereka tidak faham kenapa perlu mengadakan ‘bridal shower’ walhal itu adalah budaya barat.

Tak kurang juga, ada yang tidak senang melihat Nadia tampil terlalu seksi sehingga ada yang kesiankan bakal suaminya kerana mempunyai tunangan yang sanggup ‘belanja’ orang lain dengan penampilan tidak sopannya itu.

Sumber: Forum BM Cari

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    October 30, 2019 at 12:01 pm

    kalo nadia ckp dia org kelantan… sure ramai yg puji…. ini kan page Nara pro kelate… nnti tgk mek2 buat bridal shower baru laa diorg mulut manis…
    bak kata mawar depan mulut manis belakang masin ya ampun.. perangai sek sek kito jange pecoh oiii…

  2. Anonymous

    October 30, 2019 at 8:06 am

    Muka buruk macam tayar

  3. Jangan fake la minah

    October 29, 2019 at 7:33 pm

    Jeles kew… dia telanjang pun dpn pakwe dia atlez pakwe dia akun nak kawen dia..mampu wat extra lg malam inai, bridal shower, itu ini..selain majlis akad nikah…nampak jglah dia draihkan… ada ramai lg minah yg dah sentuh2, da tebuk2, dan yg ngandung then pakwe lari.. bkn ja yg free hair yg tudung labuh ke lutut pun ada tau.. so doakan jelah drp mengata…haiz mulut bawang ni…

  4. aci aci

    October 29, 2019 at 1:47 pm

    aku rse klu dh tahap brani cm ni tetek tu msti si pakwe dah pegang2. tgk la body dia. gamba fez tu pn kain jarang gler mcm nk telanjang. klu dah dok dlm kete bdua pkaian pn cm tu tak ke si pakwe dok pgg peha

  5. Anonymous

    October 29, 2019 at 1:31 pm

    make up pon tak lawa mana pon. ty hard nak nampak mix

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top