Written by AbangNara | November 18th, 2009

chaq dan ajai

Gile hati kering Chaq dan Ajai nie berhabiskan duit untuk mencantikkan gigi. Sampai RM30 ribu tue. Kami yang 6 bulan sekali pergi check gigi kat doktor gigi pun segan silu jer nak bayar RM100 kat dentist. Tapi diorang ni selamba jer sampai RM30 ribu. Memang banyak duit betul artis Malaysia nie.

Tapi disebabkan diorang berdua nie artis tak kisahlah habiskan berjuta ringgit pun untuk gigi diorang. Yang penting masa photo shoot gigi mesti cantik. Kalau kuning gigi sapa nak amik gambar diorang kan? Senyuman pun pasti akan lebih menawan. Compem bersinar-sinar keputihan gigi diorang nanti bila tersenyum. Makin ramai la awek-awek yang jatuh cinta ngan Chaq nanti.

Yang pentingnya gigi dah lawa nanti jangan la jumpa peminat lupa nak senyum. Selawa mana gigi kalau jumpa fans tak pernah senyum tak guna jugak. Tanpa peminat, siapalah anda berdua. Renung-renungkan dan selamat beramal. Sumber dari Murai.

210 responses to Buat Gigi Sampai RM30 Ribu, Banyak Sungguh Duit Mereka

  1. EclipsE says:

    aku xbt gg

    0

    0
  2. EclipsE says:

    org byk duit…blehla….
    artis la….
    bkn kate gg…
    lbh dr tue pon leh…

    0

    0
  3. EclipsE says:

    benci jer aku tgk muka ajai ney…aku xsuke dia…

    0

    0
  4. EclipsE says:

    la….yg lelain kat umah sblh lg….huhu…
    diam2 jerla…hehehe…

    0

    0
  5. masuk umah baru x ajak aku 2

    0

    0
  6. EclipsE says:

    black ko ingat aku dh kawen ker?
    aku ney solo lg la…huhuhu…

    0

    0
  7. weiya says:

    weiya pun tak suka ajai

    0

    0
  8. blackberry00 says:

    bkn nak kutuk
    tp klau akulah duit tu aku sedekahkan kat anak2 yatim piatu

    0

    0
  9. AKU MEMANG XSUKA SANGAT AJAI SEBAT DIA PELAT ‘S’
    X LEH SEBUT HURUF ‘S” N HIDUNG DIA X MANCUNG SANAGT…

    TP LAGU YANG DIA BUAT MEMANG MELETOP/////

    0

    0
    • EclipsE says:

      aah…ble org nyanyi dia komen knp mst nak ade slang…
      yg dia tue?
      xsdr dr tol…

      0

      0
      • blackberry00 says:

        dye klau create lagu mmg best!!
        tp klau dye nyanyi lagu yg dye create sendiri tu…hancusss!!!

        0

        0
        • dia sama gan syafinaz….. tp aku minat syafinaz….

          tp kalo syafinaz komen aku nyanyi…..

          aku akan cakap mcm ni jer…..

          kak syafinaz nak komen saya, layak ker…. berapa ramai peminat kat syafinaz…… kalo kira ngan jari x smpai 10 orng pun….

          tp aku memang peminat syafinaz….

          syafinaz antara artis malaysia yang kaya….

          ader orang cakap dia dapat income lebih 70k seminggu….

          pereka fesyon dia yang ckap gan aku ./… hhhh

          0

          0
        • blackberry00 says:

          syafinaz tu wat bisness laksa gak ke???

          tp tak kawen2..

          pet ko blh lah apply

          0

          0
  10. EclipsE says:

    xputih pon aku tgk gg dorg ney?
    biase jer….

    0

    0
  11. weiya says:

    weiya tak suka dia bkn per….sbb berlagak jer..tgk la ms mentor ari tu….komen juri puntak nak terima

    0

    0
  12. masO says:

    sambung yg k rmh sblh…

    weiya
    sya ni mnntu org tua pling glamour kt bkt.tiu tpi mls nk oyt.
    klu oyt sure kenal heh heh…
    biar lh rhsia….

    0

    0
  13. weiya says:

    hehehhe..dah abaikan jer la..bkn per..tetiba jumpa org satu kg..tu xcited tu

    0

    0
  14. masO says:

    eclipse ckp psai bsalin tdi…

    sya dh 3 time deliver my baby…
    1st bby boy 4 years
    2nd bby girl 3 years
    3rd bby bor 3 months

    seme msuk ubat…tlebey hari mnjg bby x ready nk kuar nengok dunia…

    sakit masyaALLAh…tuhan je tau sib baik spjg sakit tu hubby de teman kn dlm bilik wad…

    tpi 1 yg sya blajo kna ingt Allah byk2 sakit mmg sakit,tpi rasenya klu d pmudahkn bby kuar sihat walafiat then cepat discharged dpt rest kt rmh sendri syukur dh….

    ko eclipse bli mau nikah?

    0

    0
  15. izzahfarhana says:

    nak 300 leh??sikittt je xbnyk

    0

    0
  16. puteriaquarius81 says:

    tmpg lalu…

    0

    0
  17. u allllllllllllllll aku nak p makan dulu nant kol 2 aku chat gan korang lagi……..

    0

    0
  18. EclipsE says:

    weh pet?
    pepandai ko ckp aku dh tua kan?
    dlm rmi2 ney aku lah yg plg muda…huhu

    0

    0
  19. weiya …… nant kalo nak buat loan 2 cakap gan aku nant aku tolong

    0

    0
  20. ROHAIFI AZRI says:

    RM30k…
    ok ar tu, xar banyak sangat bagi seseorang artis. Artis pompuan yg cucuk sana, cucuk sini tu lagi ar banyak berhabis…!

    0

    0
  21. aku kuar dulu yer… kol 2 juper lagi

    0

    0
  22. yula says:

    ala btul ke idak tu
    kalu btul wat pe nak bgtau 1 malaysia dorang wat
    mcm2 la artis ni
    cermin kete ilang pon nak gtau paper

    0

    0
  23. masO says:

    seme kalut nk loan jerk nih…nk open house beso2 ke [email protected] korban beso2an ni thn…
    alang2 nymbut aidilaha,smbut thn bru trus beso2an tu ke duk sibuk nk loan manjang?

    0

    0
  24. kak aNIe says:

    Akak kalau tgk orang memang suka tgk gigi orang tu…sebab gigi buat senyuman seseorang jadi cantik…tapi bak kata nara …gigi cantik pun kalau tak senyum pun tak guna kan…kan…kan..

    0

    0
  25. cili says:

    teringat kat mak sedara aku. mkn jagung bwh pokok, berterabur gigi kuar. upenya gigi palsu. gelak sakan.

    0

    0
  26. weiya says:

    nak ikutttttttttttt…lama dah x cuti

    0

    0
  27. huhu xder orang lagi ker

    0

    0
  28. BumbleBee says:

    ek eleh… utk gigi smpai cmtuh skali..itu dh membazir namanya….membazir itu amalan syaitan(dedicated to ajai)… byk bende bleh buat…bak kata komen2 sebelum ni…buat g umrah, haji lebih afdal sbb dh dlm kategori mampu…

    apela… muda2 x nk beringat.. esok lusa dh tua or terkena penyakit kronik(sape tau ajal maut di tgn tuhan)….dh menggelabah mintak duit kt org.

    0

    0
    • blackberry00 says:

      tu la pasal..
      besok2 klau dh kena sakit kronik
      p tayang satu malaysia, keluar melodi
      mintak simpati
      ape daaa artis nih….

      0

      0
  29. HUJAN X TEMPAT U ALLL

    0

    0
  30. EclipsE says:

    gud evening all….

    0

    0
  31. weiya says:

    ok semua..weiya out dulu…nanti weiya on k

    0

    0
  32. blackberry00 says:

    aku besok g PD kursus 2 hari sampai ari sabtu…
    naik transport gomen
    ari sabtu bini ngn anak2 aku dtg ambik aku kat sane
    leh jln2 kat town tentera!!!
    ahakss…

    0

    0
  33. blackberry00 says:

    bn ni takde stori baru ker..
    bosan ar citer psl gigi nih…

    0

    0
  34. EclipsE says:

    black pj cmne?
    ujan lbt x?
    aku kat balakong ney…

    0

    0
  35. EclipsE says:

    aduh…bosannya ble kat tmpt org ney…

    0

    0
  36. black tengah HANGIN 2…

    dia kener ROMPAK TADI

    0

    0
    • EclipsE says:

      sp rompak dia??
      ko ker??

      0

      0
      • maner ader aku…
        perompak ler….

        kecian kat dia…

        2 yang dia dah xder ni,,,

        p buat repot polis kot

        0

        0
      • blackberry00 says:

        pet ni cam tau2 jer..
        mmg tol pun aku kena rompak pg tadi..

        0

        0
        • ko cakap siap bedarah2 tdi kan…
          banyak keluar darah kan….

          0

          0
        • EclipsE says:

          huh! dh mcm org bsalin lak…
          tumpah drh…huhuhu…

          0

          0
        • dia cter gan aku… dia kener kejar…
          lari lari lari lari…. tup2 dia jatuh…..

          perompak 2 belasah2 dia…..

          BLACK cakap dia dah bagi semua tp perompak 2 cakap nak jugak barang berharga dia yang lain…..

          tp BLACK xhabis cter barang berhaga dia yang lain 2 ape…..

          cube ko teka ape barang yang black sayang sangat 2

          0

          0
        • blackberry00 says:

          pet, ko wat citer camni
          blh ngalahkan pak usop selam …
          ko nak arah citer gerak khas jgk ker..???

          xde watak polis ek…

          0

          0
        • x habis cter lagi……

          pastu balck p buat repot… gan muka yang bengkak ….

          POLIS: ader ape encik……
          BLACK: saya kener rompak encik
          POLIS: encik kene rompak ker kener pukul ni
          BLACk: kener rompak ler encik…. encik polis xnampak ker
          Polis : Tapi saya nampak encik mcm balik dari klinik ni…
          BLACK: encik tau pun sya baru balik klinik…..
          POLIS: Jadi pae yang perompak 2 rompak encik
          BLack: saya baru balik dari Klinik GIGI ni en POLIS….
          POLIS:……………?????????????#################
          ……. KLInik GG
          BLACK: kan saya ckap sya kener rompak
          POLIS: ??????????????? (malis masih pening) PUSING BAPAK DIBUATNYA
          BLACK: GIGI EMAS SAYA YANG KENER ROMPAK TADI EN POLIS….

          penerbik dan pengarah n elakon blackberry00

          0

          0
  37. EclipsE says:

    aries tol2 sbk ari ney…
    mn kwn2 aku yg dlu?
    tomei,antu,violet.kira2,miza,kak jed….lelain mn….??
    i miss u’ll a lot!!!!!!!

    0

    0
  38. EclipsE says:

    pe plak aku nipu..???
    td kan BB (eclipse) kate tmpt dye gitu gini..
    yerlah..
    dah aku dok searea ngn dye tuh (Pjaya)
    aku silap ker..???
    BB tu eclipse kan….

    konfius pakcik!!!

    yess!!!!black sokong aku….
    pet ko jgn nak mgata aku tpu lak yea….huhuhu…
    kla aku nak g mkn jap…
    jap2 lg aku cek in blk…
    bye….

    0

    0
  39. pinkapplejuice says:

    xde story hot mls lh nk komen. cuma bca komen korng je. boring memanjang je…

    0

    0
  40. masO says:

    rm30k tuk gigi jerk….

    kak nara tslh taip kot…rm3k jerk tuh…
    byk nye wt kuar fulus btul kn gg,
    sya gune kayu sugi jerk
    putih bseri lagi harum bak kasturi
    heh heh

    0

    0
  41. hajar says:

    lamanya aku tak smbg2 heheheh …ahi semua

    0

    0
  42. hajar says:

    hai semua

    0

    0
  43. slexer says:

    LOL gemuk cam doraemon..baik habiskan duit gi gym.

    0

    0
  44. pening says:

    Dr buang duit buat gg yg berpuluh ribu tu..lebih baik beramal, antar duit tu bantu anak2 yatim, lg bagusss….lg dpt pahale….

    0

    0
  45. fans1ajai says:

    mmm…mmg gigi ajai chantek da…
    tp sedih la…time gigi dia x chantek dulu, nurul yg bersama dia…
    tp bile gigi dia da chantek… ajai da x bersama nurul…
    fikir2 kan la….

    0

    0
  46. sun says:

    merubah ciptaan tuhan adlah dilarang dan haram disisi islam

    0

    0
  47. lulu says:

    aku pon dah lame nk wat gigi aku yg berterabo ni. bodoh nye doktor gigi pelatih kat HUKM (Dr. Jason) tu, bila aku call or sms tak penah nak jawab.. smpi bila nak pasang benda alah tu kat gigi aku. nak je g klinik swasta tp makan riban2 tu… mau kering terkangkang aku nk membayo.. babi ar doktor tu. takleh hrp langsung!!!!!!! benci!!!!!!!!!!!!!

    0

    0