October 22nd, 2020

Didakwa terlibat dalam kes pelacuran VVIP, pelakon penuh kontroversi, Fara Mendoza menyifatkan tuduhan itu langsung tidak berasas.

Katanya, beliu hanya mampu tergelak apabila ramai yang tampil meninggalkan komen di media sosial menuduh beliau terlibat dengan kegiatan haram tersebut.

“Bagi pilihan jadi wanita belaan pun saya tak nak, inikan buat kerja murahan. Fikir logik lah, kalau saya buat keja tu, buat apa saya post pasal kerja-kerja saya di Instagram? Tak payah la saya jual kerepek, tak payah jual produk orang, buat review. Tak payah tukar-tukar baju solek tebal-tebal untuk buat promosi setiap hari. Tak perlu juga nak jadi ‘bigo star’ kena live ikut task setiap bulan,”

Malah andai dirinya terbabit dengan sindiket tersebut sudah pasti hidupnya kini mewah tanpa perlu lagi bekerja.

“Untuk apa nak buat video review hari-hari kalau dah buat job tidur RM30,000-RM40,000 satu malam? Pergh mewah sangat tu, kalau betul saya buat kerja tu, saya hanya perlu menayang semua aset-aset mewah tanpa bukti bekerja. Ada ke? Ada nampak?,”

Terdahulu, kecoh di seluruh media sosial apabila sebuah akhbar tempatan tampil mendedahkan beberapa selebriti tempatan khabarnya terlibat dalam aktiviti pelacuran kelas atasan sehingga mampu meraih pendapatan lumayan.

Malah, ia juga merupakan sebahagian daripada hasil siasatan susulan aktiviti Macau Scam yang juga mengaitkan beberapa artis lain.

Untuk rekod, selain Fara, nama yang turut terkait dan menjadi mangsa tuduhan tersebut termasuklah Chacha Maembong dan Scha Elinnea.

Sumber: Gempak


7 responses to ““Buat Apa Review Hari-Hari, Kalau Job Tidur Sampai RM40,000?”- Didakwa Terlibat Skandal Pelacuran, Fara Mendoza Jawab Tuduhan ‘Panas’ Netizen”

  1. mimi says:

    entah la sis. rasa2 buat bigo and review je boleh ke afford branded stuff bercuti sana-sini mewah mewah tu?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...