Buaian Gergasi Yang Ekstrem (Video)

Trending

Buaian Gergasi Yang Ekstrem (Video)

Buaian Seram

Masa kecik-kecik dulu apakah mainan yang anda selalu main di padang permainan?? Salah satunya mestilah buaian kan?? Tak macam budak-budak zaman sekarang ni, asyik nak berkepit dengan smartphone je. Kalau sekarang ni kat padang permainana tu bukan nyer main pon benda-benda yang ada tu, dok sibuk carik Pokemon je….

Advertisement

Kat bawah ni nak share dengan semua pasal seorang mamat di Englang yang telah mencipta sebuah buaian yang sangat ekstrem gila.

Buaian ekstrem ini telah dicipta oleh Colin Furze dan telah ditempatkan di halaman rumahnya. Buaian ini dapat mencecah sehingga 9.5 meter dan berpusing 360 darjah. Apa yang ektremnya adalah buaian ini bukan macam buaian biasa kerana penggunanya perlu berdiri ketika menghayunkan buaian ini dan tiada tali keselamatan yang disediakan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.