Written by Bella | August 13th, 2019

Kumpulan K-pop paling popular di dunia, BTS mengumumkan akan berehat untuk tempoh yang panjang daripada industri muzik.

bts

Pengumuman itu dibuat menerusi laman Twitter agensi pengurusan mereka iaitu Big Hit Entertainment. BTS buat kali pertama akan berehat panjang selepas kemunculan mereka pada tahun 2013.

Tempoh percutian tersebut membolehkan BTS untuk menikmati kehidupan seharian seperti manusia biasa setelah berpenat lelah membina kerjaya mereka bukan sahaja di Korea, tetapi mencipta kejayaan mengungguli carta di Amerika Syarikat dan Britain.

bts rehat panjang

Agensi tersebut juga meminta agar peminat tidak bertindak keterlaluan sekiranya terserempak dengan mana-mana ahli BTS ketika bercuti. Janganlah mengganggu privasi mereka.

kumpulan BTS

Terdahulu,  BTS dijangka akan mengadakan persembahan di Arab Saudi pada Oktober ini. Kami harap peminat BTS janganlah sedih, bagilah mereka peluang untuk menikmati kehidupan.

21 responses to BTS Umum Cuti Rehat Panjang Dari Dunia K-pop

  1. Anonymous says:

    Nak lesap terus dari dunia hiburan pun lagi bagus… poyo mamat2 korea ni. Semua plastik.

    4

    30
    • ikan says:

      kau tu yang plastik. BODOH

      8

      27
    • layan drama korea jer says:

      dasar anti kpop takpayah komen lah bodoh. semua artis korea kau nak cakap plastik. lagi bodoh punya statement. otak kecik, pemikiran sempit !

      11

      19
    • bts is lifeu says:

      F

      2

      22
    • bts is my universe says:

      Wtf kau tu la yang plastik cermin diri tu dulu sebelum mengata orang diorang punya muka natural bukan macam kau tau cakap je semua artis korea buat pembedahan plastik sila insaf ye diorang pun manusia kalau setakat nak mengata baik takyah

      9

      29
    • Maradona says:

      hahaha.. ramai juga sokong geng berak x cuci ni. yucks

      1

      6
    • Kim hye jun says:

      Jikalau anda anti kpop sekalipun, jangan laa cakap macam tu.

      8

      18
    • nurn says:

      Boleh x akal tu jgn cetek sgt….fans kpop x semestinyer tengok paras rupa diorang jer.Ada gak kitorang tengok talent diorang.Lagipon lagu2 and tarian diorang best…x salah kan kita minat diorang.Minat masing2.KALAU TAK MINAT…BOLEH TAK MULUT TU DIAM?JANGAN NAK MENGUTUK.

      13

      18
    • Zeenat khan says:

      Betol tu lesap terus lagi bagus… hahahahaha
      Fans kepop sentap ka?

      0

      4
  2. jeonha_biba says:

    Its okay!!all of you should taking a rest….enjoy your vacation??

    4

    0
  3. jeonha_biba says:

    Its okay!!all of you should taking a rest….enjoy your vacation??

    3

    1
  4. Park Ju Bo says:

    Booooo

    0

    1
  5. Kpop fans says:

    Semoga cukup rehat BTS members? ….tenang kan fikiran jangan risau kami semua tetap sokong kalian forever? hwaiting….okey #ARMY..semoga menikmati kehidupan dengan gembira?

    7

    0
  6. Anonymous says:

    bts datanglah ke malaysia

    4

    0
  7. Irnisnajua says:

    Saya bkn nk kecam, tpi sya tk mnt sngt akn BTS. Tq BTS because bri peluang kpd SEVENTEEN.

    1

    2
  8. Zulaikha. says:

    BTS sudah umum cuti panjang.. Moga cuti itu memberi ruang dan peluang kamu semua hidup seperti orang biasa… Kami ARMY akan sentiasa sokong kamu… Kami tak akan ganggu kamu buat sementara….. So have a nice day guys

    1

    0
  9. Anonymous says:

    hopefully cheerful always, enough rest ,, calm the mind on a new day, we love you BTS forever ?????????????

    0

    0
  10. Rellka says:

    hopefully cheerful always, enough rest ,, calm the mind on a new day, we love you BTS forever ?????????

    0

    0
  11. Get real says:

    Plastik ke apa ke laku seluruh dunia. Artis melayu plastik juga tapi takat geng tak guna otak berfikir je suka, plus tak laku pun. Buat konsert free pun org xnk dtg. Bts ni kly dtg msia, confirm bukit jalil runtuh x ckup tmpt. Mula lah artis n peminat diorg jeles giler sbb diorg btul2 ada bakat, lagu pun sedap. Jgn nk mengata klu diri tu xde bkt dan x laku

    2

    0
  12. dorg pn manusia biasa sama mcm kita,biarlah dorg rest puas²,army jgn sedih,bkn ke army jugak yg nak dorg jaga kesihatan? klu tak ckup rest,nti dorg sakit,army jugak yg sedih. hehehehe,,rehat je pn,bkn bubar,..to army,tak yah layan sgt c haters,sbb haters mmg ada d mana²,lantak p lah dorg sume k..love Bts 4ever !

    0

    0
  13. izara aisyah says:

    BOLEH PERGI MAMPUS DENGAN BTS!!!!

    1

    1

Leave a Comment

Optional