July 10th, 2014

Gembira Abang Nara melihat usaha daripada Dr. Anwar Fazal dan Dr.Aizzat dalam menyalurkan bantuan kepada mangsa kebakaran di Kunak dan dalam masa yang sama dapat memberi kesedaran betapa pentingnya menjaga pandangan,tidak kira lelaki atau perempuan. Keuntungan akan disalurkan kepada mangsa tragedi Kunak di Sabah. Tragedi menyayat hati ini kurang diketahui umum.

brother

Tragedi yang berlaku pada 29 Jun 2014 ini memusnahkan sebanyak 150 rumah termasuk setinggan dan rumah kedai dengan anggaran mangsa mencecah 2000 orang.Bantuan yang mereka terima sangat terhad dan sangat-sangat memerlukan bantuan. MIMPA ( Malaysian Integrated Medical Professionals Association ) telah menjadi antara badan yang menyalurkan bantuan kewangan & kesihatan kepada mangsa-mangsa kebakaran.

Moga projek sulung WhiteCoat kami “Lower Your Gaze” ini dapat membantu dalam segenap ruang. Tempahan dibuka hari ini sehingga 28 Julai 2014. Untuk Lelaki – “Sister,Lower Your Gaze” di hadapan. Untuk Perempuan -“Brother,Lower Your Gaze” di belakang.Di panjangkan 2 inci ke bawah. Jenis kain – Custom Made grade AAA Cotton. Harga – RM70 (Termasuk Kos Hantaran dalam negara). Untuk menempah, hantarkan email kepada [email protected].


Comments are closed.

Loading...