Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Bridal Shower’ Saya Bukan Ikut Budaya Barat – Nelydia Senrose

Kemeriahan majlis ‘bridal shower’ pelakon Nelydia Senrose yang telah diadakan di Ritz Carlton, Kuala Lumpur pada Ahad lalu menarik perhatian ramai. Tentunya, tidak lama lagi beliau akan berkahwin.

Advertisement

Disebalik kemeriahan dan kegembiraan itu, ada segelintir netizen yang mempertikaikan mengapa Nelydia harus terlalu mengikut budaya barat. Bagaimanapun, Nelydia menafikannya dan memberitahu ia sekadar majlis pertemuan bersama rakan-rakan untuk memaklumkan berita perkahwinannya.

Ini majlis pertemuan biasa. Saya aturkan untuk memberitahu secara rasmi akan berkahwin tidak lama lagi kepada jemputan yang terdiri daripada adik-beradik dan rakan perempuan saja. Pada majlis itu saya buat sedikit permainan dan pemenangnya dapat hadiah. Dalam masa sama, saya nak berkongsi momen gembira ini dengan mereka.

Lagipun ini saja masa yang sesuai untuk kami berjumpa sebab saya sangat sibuk dengan kerjaya dan urusan perkahwinan

Ditanya mengenai tindakannya membaling bunga kepada tetamu yang hadir, Nelydia menganggap ia sebahagian daripada permainan sahaja.

Dalam pada itu, Nelydia mengesahkan beliau bakal berkahwin dalam masa terdekat tetapi masih belum bersedia untuk berkongsi butiran lanjut mengenai majlis pernikahannya itu dengan jejaka yang dikenali sebagai Hafiz. Nelydia berharap orang ramai dapat mendoakan agar segala urusannya untuk berkahwin berjalan lancar.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. bawang hangus

    March 7, 2019 at 8:52 am

    sori to say…kebanyakan yg buat cmni jodoh tak panjang…bek la korg buat doa selamat…ni bajet2 omputih…pdhal muka masing2 jawa…muka nelydia pun bila tak makeup biasa2 je…xla sblm ni cm model 5 star dh edit bg poleles..

    • Anonymous

      April 5, 2019 at 8:22 pm

      Klau kena kata sorry.. Baik jangan say. Cuz usually it ain’t nothing good. Keep your half cent to yourself. At least kurang dosa.

  2. Tanya jer

    March 6, 2019 at 11:46 pm

    Badan ungkasya dah rupa mak org..knp ek?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top