October 10th, 2019

Lama juga kita tidak mendengar sebarang berita mengenai Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya, Datin Seri Nur Shahida. Umum mengetahui pasangan ini sedang menanti kelahiran cahaya mata mereka yang ke 5.

rumah tangga aliff syukri bermasalah

Namun, sejak kebelakangan ini mereka jarang dilihat bersama dan hanya memuat naik luahan sedih menerusi akaun Instagram masing-masing. Seakan menggambarkan masalah berlaku di dalam rumah tangga.

Luahan sedih Aliff Syukri dan isteri

rumah tangga aliff syukri bergolakdaitn nur shahidaaliff syukri

Bonda Rozita beri bayangan rumah

tangga Aliff Syukri bermasalah?

bonda rozita ibrahim

Menguatkan lagi dakwaan tersebut,  Bonda Rozita Ibrahim seakan mengiyakan rumah tangga anak dan menantunya itu memang sedang menghadapi masalah.

bonda rozita ibrahim beri bayangan rumah tangga aliff syukri bermasalahaliff syukri cerai

Menurut Bonda Rozita, Aliff telah memarahi isterinya kerana ‘banyak ragam’  disebabkan Shahida yang sedang hamil menolak untuk terlibat sama dalam penggambaran bagi saluran YouTube TV Oh Abang Kosmetik.

aliff syukri rumah tangga aliff syukrialiff syukri Sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula suami isteri. Setiap pasangan yang berkahwin pasti akan melalui ujian berbeza dalam rumah tangga, tidak dapat elak daripada perselisihan faham dan sebagainya. Namun, ia boleh diperbaiki dengan toleransi dan penuh kesabaran, jangan mudah putus asa mempertahankan mahligai yang dibina. Sama-sama kita doakan yang baik-baik buat Aliff dan isterinya.


20 responses to “Bonda Rozita Ibrahim Beri Bayangan Rumah Tangga Aliff Syukri Bermasalah?”

  1. Aida Musa says:

    Sejak bergaul dengan pondan makin menjadi-jadi kan. Harap ni semua bukan lakonan la. Bini mengandung tu oiii .. lelaki suka sangat buat hal time bini pregnant .. takut aku

  2. korok says:

    dh kaya makin meroyan perangai…bini mana yg tahan…berkawan dgn pondan lagi nak soh anak jadi baik klo sendiri perangai cm harem…

  3. Tak boleh pakai ...big time says:

    Sajat
    Lopak
    Kak Oks …. Pls take note …will be available tak lama lagi

  4. Anonymous says:

    Xde laa..aku x rasa pun status diorang 2 menunjukkan rumah tangga bermasalah..ok je..biasa laa luahan kt media sosial..mybe saje xtau nk wt caption ap,mybe luahan apa yg terjadi dlm hidup..biasa la 2..

  5. Anonymous says:

    sure gimik

Loading...