Written by Bella | October 10th, 2019

Lama juga kita tidak mendengar sebarang berita mengenai Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya, Datin Seri Nur Shahida. Umum mengetahui pasangan ini sedang menanti kelahiran cahaya mata mereka yang ke 5.

rumah tangga aliff syukri bermasalah

Namun, sejak kebelakangan ini mereka jarang dilihat bersama dan hanya memuat naik luahan sedih menerusi akaun Instagram masing-masing. Seakan menggambarkan masalah berlaku di dalam rumah tangga.

Luahan sedih Aliff Syukri dan isteri

rumah tangga aliff syukri bergolakdaitn nur shahidaaliff syukri

Bonda Rozita beri bayangan rumah

tangga Aliff Syukri bermasalah?

bonda rozita ibrahim

Menguatkan lagi dakwaan tersebut,  Bonda Rozita Ibrahim seakan mengiyakan rumah tangga anak dan menantunya itu memang sedang menghadapi masalah.

bonda rozita ibrahim beri bayangan rumah tangga aliff syukri bermasalahaliff syukri cerai

Menurut Bonda Rozita, Aliff telah memarahi isterinya kerana ‘banyak ragam’  disebabkan Shahida yang sedang hamil menolak untuk terlibat sama dalam penggambaran bagi saluran YouTube TV Oh Abang Kosmetik.

aliff syukri rumah tangga aliff syukrialiff syukri Sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula suami isteri. Setiap pasangan yang berkahwin pasti akan melalui ujian berbeza dalam rumah tangga, tidak dapat elak daripada perselisihan faham dan sebagainya. Namun, ia boleh diperbaiki dengan toleransi dan penuh kesabaran, jangan mudah putus asa mempertahankan mahligai yang dibina. Sama-sama kita doakan yang baik-baik buat Aliff dan isterinya.

19 responses to Bonda Rozita Ibrahim Beri Bayangan Rumah Tangga Aliff Syukri Bermasalah?

  1. hihi says:

    mokcik bawang pokcik bawang mana nih jam2 gini belum ada komen nak baca gih bangun lorhh..

  2. www says:

    taktau kenapa aku rasa aku suka bonda rozita ni.

  3. huhu says:

    kau la org pertama nye. pagi2 tak de koje lain..bawang jer..

  4. hihi says:

    pokcik/mokcik bawang huhu jgn marah ppgi ahh,org ckp kalau marah ppgi nantih rezeki hilang…rezeki toh lari takut..hihi..tapi klu pokcik/mokcik bawang huhu kat luar negeri mungkin bukan jam pagi jadi rezeki tak lari…org ckppp..

  5. Akak KanTin says:

    Mohon ini bukan gimik…Yelah bukan nak cakap…DSA ni kadang2 suka buat publisiti murahan…Jika ianya benar..semoga ianya tidak berpanjangan…Allah nak duga…Kemewahan bukan menjaminkan semua perkara berjalan lancar…

  6. unknown says:

    nampak sgt laki bini kuat propa dlm tv

  7. deanna says:

    satu aja, DAS tinggalkan apa yg Datin x suka, just concentrate on business x perlulah masuk bidang glamour and asyik buat video mentioned harga2 barang semua, mungkin lepas Datin baru pulang dari Haji, Datin nak more hidup dekat pada Allah, x nak sgt pk hal dunia lagi2 hal DAS yg x habis2 nak masuk alam glamour dgn 2 org yg mmg yg mengaku “wanita tulen”, tapi semoga mrk dpt atasi dugaan dan cobaan ini dgn baik, dan DAS kembali ke alam nyata, just do business aja

  8. Nor izah says:

    Kebahagian tidak boleh dijualbeli.

  9. tipahhhh says:

    tgok ig datin pun aku ada terpikir mcm bermasalah je depa ni. Kesian shahida, isteri yg baik tapi nak buat camne, pangkat & harta tu juga adalah ujian dari Allah.

  10. anonymous says:

    masalah dato seri ni sebab terlalu ‘bergaul rapat’ dgn maknyah sebab tu minda jadi gitu .benda yg salah dianggap benar susan lah maknyah ni dia tahu cara hidup tu salah tapi tetap nak buat jugak….tak Salah jadi lelaki lembut tapi salah menukar apa yg tuhan dah jadikan….dato seri ni tak ada kawan lelaki kah

  11. Anonymous says:

    sure gimik

  12. Anonymous says:

    Xde laa..aku x rasa pun status diorang 2 menunjukkan rumah tangga bermasalah..ok je..biasa laa luahan kt media sosial..mybe saje xtau nk wt caption ap,mybe luahan apa yg terjadi dlm hidup..biasa la 2..

  13. Tak boleh pakai ...big time says:

    Sajat
    Lopak
    Kak Oks …. Pls take note …will be available tak lama lagi

  14. korok says:

    dh kaya makin meroyan perangai…bini mana yg tahan…berkawan dgn pondan lagi nak soh anak jadi baik klo sendiri perangai cm harem…

  15. Aida Musa says:

    Sejak bergaul dengan pondan makin menjadi-jadi kan. Harap ni semua bukan lakonan la. Bini mengandung tu oiii .. lelaki suka sangat buat hal time bini pregnant .. takut aku

  16. Pakiu Alif says:

    sekali gimik marketing anak beranak dgn bini.
    mcm tak biase plak alif ni ha

  17. Anonymous says:

    sebenarnya tak heran pun. dah agak berlaku jg sbb datin nmpk sgt tak suka apa yg DAS ni buat. DAS ni gila glamour. semua benda nak tayang. lepas tu tak boleh terima org kritik dia nda pandai nyanyi tapi gigih jg. sampai marah2 org yg kritik dia. faz, fattah org kutuk tdk pandai nyanyi tdk jg meroyan teruk mcm dia. datin tu mngkn dah penat dah nak hadap karenah laki dia yg tak hbs2 nak glamour. klu berpisah DAS yg rugi sbb datin bersama dgn dia sblm semua yg ada skrng wujud. lgpun sapa blh tahan perangai pondan begitu. apapun hrp mereka berdua dpt selesaikan dgn baik.

  18. minah jambu say NO to drugs says:

    ape masalah datok aliff ngan isteri dia? minah jabu tengok okkk hepiii je..

  19. Sajat says:

    Korang jgn tertipu, depa dah setting semua lakonan ni, nak view dlm YouTube then Google bayar ratus ribu sebulan.. Korang dpt ape??? Ha3

Tinggalkan Komen Anda Di Sini