(BOLLYWOOD)Peminat Kecewa Penampilan Anil Kapoor Dalam MI4: Ghost Protocol

Hiburan

(BOLLYWOOD)Peminat Kecewa Penampilan Anil Kapoor Dalam MI4: Ghost Protocol

Sudah tengok Mission Impossible: Ghost Protocol (MI4)? Kami sudah dan berpendapat ia filem yang sangat bagus, rugi kalau tidak menonton di pawagam. Filem ini membariskan Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton dan Josh Holloway mendapat rating yang bagus di IMDb dan Rotten Tomatoes.  Bak kata penulis rebiu filem tempatan, That Movie Blogger Fella:

But I can say that Mission: Impossible – Ghost Protocol is the best of them yet, not to mention the best popcorn movie of the year (2011).

Advertisement

Bagaimana pun entri ini lebih kepada melaporkan tentang Anil Kapoor, aktor Bollywood yang turut berlakon dalam filem tersebut. Anil, dikenali peminat kerana sering berlakon bersama Sri Devi satu ketika dulu dan mula dikenali di peringkat antarabangsa selepas lakonannya dalam Slumdog Millionnaire, pada mulanya diberitakan di Bollywood sebagai pemegang watak antagonis utama.

Tapi apabila filem itu ditayangkan, ramai peminat filem India yang kecewa kerana watak Anil cuma berada di skrin selama 3 minit dan peminat menyifatkan kemunculan wataknya seperti seorang ‘badut’. Berikut ialah treler MI4 dengan beberapa saat kemunculan Anil (sekitar 1:03):

Sebenarnya, bagi kami walaupun 3 minit, lakonan Anil sangat berkesan sebagai seorang jutawan India pemilik satelit pelancaran nuklear yang kaki perempuan (accent inggerisnya juga super). Sebaliknya informasi awal yang berlegar tentang Anil memegang ‘watak jahat utama’ itulah yang menyebabkan kekecewaan peminat. Kami difahamkan sejak dari awal, ramai aktor Bollywood yang mencemburui Anil kerana wataknya dalam MI4, makin galak pula memerli beliau kerana penampilannya itu.

Anil bagaimanapun masih belum memberikan sebarang reaksi pada kekecewaan peminatnya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

39 Comments

  1. padel

    January 5, 2012 at 8:42 pm

    tringat dulu hattan pn penah gak blakon crita lakonan jackie chan.. kalo x silap who am i.. x sampai 5saat pun scene dia hehehe..

  2. Datin Maimon MLM.

    January 5, 2012 at 7:05 pm

    Aku Kapur2 ni aku tak layan neh…

  3. Pingback: (BOLLYWOOD)Peminat Kecewa Penampilan Anil Kapoor Dalam MI4: Ghost Protocol | HatiBlogger [dot] Com

  4. anil kapoor

    January 5, 2012 at 5:07 pm

    3 minit ke 3 saat ke janji hollywood..ko ade??xde kan??so nk kecewa2 bangat ni nape??tak civillized betoi peminat2 aku ni..

  5. diana

    January 5, 2012 at 4:40 pm

    seminit ke, sejam ke.. janji bayar baik punya… yg dengki memang ramai..

Loading...