Boleh Ke Kucing Hidup Di Bulan? Jom Tonton Iklan Raya Futuristik Watsons Ini

Branded

Boleh Ke Kucing Hidup Di Bulan? Jom Tonton Iklan Raya Futuristik Watsons Ini

Salah satu kemeriahan bila Syawal menjelang adalah iklan raya. Tahun ni tak terkecuali untuk Watsons tampil dengan jalan cerita yang lain dari yang lain untuk tahun ini. 

Apa agaknya yang jadi apabila Ayda Jebat balik untuk pertama kali ke kampung Nabil? Gementar untuk jumpa mentua atau ada yang lagi dahsyat menanti?  Katanya Ayda siap bawa kucing kesayangannya untuk sama-sama menyambut 1 Syawal. Lain macam sangat tu, kenapa ya? Jom tonton iklan Watsons Gaya Raya Luar Biasa di bawah.

Kejutan di skrin 3D Pavilion Kuala Lumpur

Untuk mereka yang berada sekitar Lembah Klang, nantikan kejutan istimewa dari Watsons yang akan ditayangkan di skrin 3D Pavilion Kuala Lumpur. Apa agaknya yang akan dipersembahkan? Confirm korang semua pun excited dan tertunggu-tunggu kan? 

Pada 14 April hingga 16 Mei nanti, korang jangan lupa ke Pavilion Connection untuk mengambil gambar di booth penuh futuristik dan bermain game untuk memenangi hadiah menarik. Jumpa di sana!

Sale Gaya Raya Luar Biasa sehingga 50%!

Sale raya Watsons

Apalah erti raya kalau tak ada sale kan? Sale Gaya Raya Luar Biasa tahun ni ada potongan harga sehingga 50% untuk korang penyokong setia Watsons. Masa paling tepat untuk top-up segala keperluan penjagaan diri dan mekap untuk tampil on-point pagi raya nanti. Klik DI SINI untuk info lebih lanjut. Boleh juga klik untuk E-Katalog Watsons.

Di Watsons, segalanya ada dari produk kesihatan, kosmetik, penjagaan kulit sehinggalah penjagaan diri. Semuanya ada sale guys!

Sale raya Watsons

Ahli berpeluang menang lebih RM3 JUTA!

Peraduan Raya Watsons

Siapa ahli Watsons, sila angkat tangan?! Tambah istimewa, korang berpeluang menang hadiah Ganjaran Luar Biasa bernilai melebihi RM3 JUTA. Sebuah Perodua Myvi, smartphone dan earphone OPPO serta baucar dari Watsons menanti pemenang bertuah. Memang rugi tak join.

Cuma perlu ikuti 2 langkah mudah ni je:

1.Belanja minimum RM100 ke atas di Watsons atau secara online dan bayar menggunakan GrabPay.

2.Imbas QR kod untuk menyertai peraduan.

Peraduan berlangsung dari 5 April sehingga 30 Mei 2022. Jom borong sakan dan berpeluang menang hadiah, siapa tahu rezeki korang dapat kereta baru? Dapatkan maklumat lanjut DI SINI.

Lebih jimat dengan GrabPay

Watsons grabpay

Dah ada diskaun sehingga separuh harga, nak jimat lagi? Bayarlah je guna GrabPay, dapat lagi murah. Memang berbaloi apabila korang berbelanja RM100 dan ke atas, dapat Diskaun Segera Luar Biasa sebanyak RM10!

Paket raya percuma beserta hadiah istimewa

Paket raya Watsons

Tahun ni boleh balik kampung beraya, tradisi bagi duit raya tak dilupakan. Dengan pembelian minimum RM80 dan ke atas korang akan dapat paket raya dan baucar bernilai RM5,000. Semua ini eksklusif hanya untuk ahli.

Bagi pembelian tertinggi ahli Elite, hadiah eksklusif set Naturals by Watsons bernilai sehingga RM80 menanti. Shopping pun dapat hadiah raya, mana nak dapat guys?

Watsons promo voucher

Shopping, shopping jugak, sebelum tu, jom tonton video dari Watsons untuk hiburan korang ni. Ada baucar kesihatan dan kecantikan untuk korang,dapat lebih dari RM260. Kalau boleh dapat murah kenapa nak bayar lebih kan? Dapatkan baucar DI SINI

Promo Enchanteur Watsons

Dapatkan RM8 off untuk skincare dan kosmetik untuk pembelian RM120 dan ke atas di kedai Watsons dan secara online. 1 unit Enchanteur Chic 8ml juga akan jadi milik korang dengan pembelian barangan penjagaan diri dan kosmetik di kedai Watsons dan juga online dengan pembelian minimum RM30 produk kosmetik dan penjagaan kulit. Jom raikan Raya Glam Luar Biasa dengan menekan link ini. 

Serikan wajah di pagi raya

Promo raya Watsons

Bukan baju raya je penting, muka raya pun penting. Yang penting kena cantik berseri, barulah on point bila OOTD nanti. Dapatkan sheet mask beli 1 percuma 1 untuk melengkapkan rutin penjagaan kulit sebelum raya.

Boleh juga dapatkan MegRhythm Cypress Steam Eye Mask untuk setiap pembelian RM80 dan ke atas dengan pembelian produk penjagaan kulit. Miliki Wajah Berseri Menjelang Raya, Syawal ini dengan Watsons.

Hias rumah dengan barang dari Watsons? Kenapa tidak?

Koleksi raya Watsons

Nak raya, bukan setakat tuan rumah je nak bergaya, rumah pun tak boleh ketinggalan kena tip-top. Kali ni, Watsons ada jual barang hiasan rumah untuk korang menyambut raya paling meriah.

KLIK SINI untuk tengok barangan yang korang berkenan, bolehlah hias rumah supaya lagi semangat nak raya. 

Mengancam betul Gaya Raya Luar Biasa Watsons. So, korang tunggu apa lagi? Jom belanja sakan di Watsons tahun ni untuk pengalaman raya yang LUAR BIASA!

Maklumat lanjut layari www.watsons.com.my untuk tawaran dan promosi baru dan eksklusif dari Watsons.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...