Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Boleh Bertukar Pendapat, Nabila Razali Cadang Pihak KKM Buka Ruangan Komen

Nabila Razali

Penyanyi dan juga pelakon, Nabila Razali kelmarin ada mengemukakan cadangan kepada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) agar tidak menutup ruangan komen di platform media sosial.

Ujar Nabila Razali yang lebih mesra disapa sebagai Bella itu lagi, orang ramai boleh mengemukakan cadangan dan idea dalam mengurangkan kes harian COVID-19 di negara kita.

Advertisement
View this post on Instagram

A post shared by ??? (@nabila.razali)

Penyanyi lagu Peluang Kedua ini juga menyeru orang ramai agar menjadikan ruang komen tersebut sebagai medium untuk bertukar-tukar pendapat dan bukannya tempat untuk menuding jari.

Cakna dengan situasi terkini, Bella meminta netizen agar tampil memberikan buah fikiran dan cadangan bernas serta aduan seperti kilang-kilang yang tidak mematuhi SOP dalam ruangan komen tersebut.

 

Dalam pada itu, Bella juga sempat mengucapkan terima kasih kepada para petugas barisan hadapan di atas perkhidmatan mereka sepanjang negara dilanda pandemik semenjak dua tahun yang lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Bising

    August 6, 2021 at 9:56 pm

    Ya what for purposely nak bagi orang hentam ke???

  2. mimi

    August 6, 2021 at 2:32 pm

    better turn off comment. KKM fokus ke arah pesakit covid je. Minta pendapat dari ruangan komen buat apa, yang pengomen bukannya pakar. Kalau pakar dalam bidang masing masing pastinya dah masuk dalam commitee covid. Pengomen berasaskan google, hearsay, pastu observation pun berdasarkan pacik macik jiran sepupu semua je. Kalau betul rasa pendapat berguna, DM pun boleh kan. Daripada KKM buang masa layan haters better fokus pada pesakit

  3. Anonymous

    August 6, 2021 at 1:03 pm

    Zaman skrg sng sgt kena manipulate. Better ttup drpd kene speculate. Nk komen pegi ke channel yg betul. Nk fact finding pun ke source or cri source yg betul

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top