July 10th, 2013

Walaupun sebelum ini Black berjanji akan mengumumkan tarikh pernikahannya pada 3 Julai lepas, janji tersebut tidak dapat ditepati kerana kewujudan beberapa masalah. Namun begitu, Black berjanji akan mengumumkan tarikh keramat itu selepas Hari Raya kelak.

tarikh nikah black

Kata Black kepada Utusan Malaysia:-

Saya agak terkilan juga sebab tidak dapat memaklumkan tarikh pernikahan seperti yang dijadualkan. Apa pun saya berharap masalah yang terjadi akan diselesaikan dengan kadar segera. Buat masa sekarang 50 peratus persiapan sudah siap dilakukan oleh perancang perkahwinan, terutama dari segi rekaan konsep perkahwinan

Semoga perancangan Black akan dipermudahkan olehNya. Banyakkan berdoa supaya segalanya berjalan lancar. Sambil-sambil itu, bulan puasa ini bolehlah serba sedikit sambung persiapan untuk majlis perkahwinan. Diharap jangan lupa untuk jemput peminat ke majlis perkahwinan anda nanti.
promo ryaniezP.S: Wow. Berbaloi sungguh harga yang ditawarkan oleh Ryaniez Moments Photography ini. Hanya RM1111 untuk majlis perkahwinan anda. Murah sangat jika dibandingkan dengan kualiti yang bakal diberikan oleh jurugambar rasmi majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Beego ini. Layari Facebook Ryaniez Moments atau www.ryaniezmoments.com untuk info lanjut.


Comments are closed.

Loading...