Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Gaya Hidup

Bina Bersama Kembali! Kali Ni Peruntukkan Berjumlah RM1 Juta* Pengiklanan Media Digital Menanti Anda. Cepat Rebut Peluang Ni!

eco world

Melangkah ke tahun 2021, mesti ramai antara kita yang mengharapkan sesuatu yang lebih baik. Azam tahun 2021 pun mungkin berbeza dari tahun-tahun sebelumnya lagi-lagi lepas norma baru diperkenalkan.

Tapi iMedia Asia nak korang mulakan langkah 2021 dengan lembaran baru serta semangat baru sebab korang akan mendapat pengiklanan media digital bernilai sejumlah RM1 JUTA* tau! So nak tahu korang kena baca artikel ni sampai habis.

Advertisement

Bina Bersama 1.0 buka ruang untuk peniaga berkembang

binabersama eco world

Kalau kita imbau kembali untuk Bina Bersama yang pertama hari tu, kami dapat hampir 100 entry daripada peniaga-peniaga. Tapi selepas beberapa tapisan dilakukan akhirnya kami dapat approach beberapa peniaga yang layak.

Sebenarnya, kalau boleh semua kita nak bantu tapi kami perlu fokus pada yang betul-betul memerlukan. Jadi kami buat apa yang termampu untuk pastikan kumpulan sasaran ni dapat memulakan bisnes secara lancar dalam industri.

Bina Bersama 2021 diteruskan lebih besar lebih menyengat!

binabersama eco world

Advertisement

Bina Bersama 2021 akan diteruskan dan kali ni, kita akan menyaksikan kolaborasi 2 syarikat gergasi, EcoWorld dan iMedia Asia, bersama-sama membuka lembaran baru buat peniaga-peniaga di luar sana.

Move on gais, walaupun tahun 2020 bukanlah seperti yang kita gambarkan at least kita masih ada peluang untuk majukan diri serta perniagaan kita!

Korang nak mulakan ataupun besarkan perniagaan ke lokasi yang lebih strategik dalam masa yang sama korang tak perlu risau tentang kos pemasaran.

Pengiklanan Media Digital bernilai sejumlah RM1 JUTA* dari ECOWORLD x iMEDIA

Yer betul tu, pengiklanan bernilai sejumlah RM1 JUTA* akan jadi milik korang sekiranya korang beli atau sewa unit komersial yang tertentu di bawah projek EcoWorld.

Ikut je step mudah kat bawah ni;

1. Layari laman web www.ecoworld.my/binabersama.

binabersama eco world

2. Pilih unit komersial tertentu yang anda inginkan.

Advertisement

binabersama eco world

3. Klik pada butang “Talk to us” untuk berhubung terus dengan jurujual EcoWorld.

binabersama eco world

Kalau masih rasa nak tau dengan lebih lanjut, korang boleh je datang sendiri ke galeri EcoWorld yang berhampiran, lagi syiok tau.

So, tunggu apa lagi? Cepat dapatkan unit komersial korang dan dapatkan pengiklanan media digital dengan iMedia sekarang!

Korang boleh layari laman web www.ecoworld.my/binabersama untuk semak kelayakan serta unit yang sesuai untuk perniagaan korang tu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top