Big Bang Alive Tour 2012 Di Malaysia Pada 27 Oktober Di Stadium Merdeka

Hiburan

Big Bang Alive Tour 2012 Di Malaysia Pada 27 Oktober Di Stadium Merdeka

Nampaknya peminat-peminat kumpulan daripada Korea, Big Bang pasti bersorak sakan apabila kumpulan ini disahkan akan turun ke Malaysia pada 27 Oktober nanti. Konsert besar-besaran Big Bang sempena Alive Tour ini akan diadakan di Stadium Merdeka. Anda teruja?

big bang

Advertisement

Abang Nara masih tidak tahu bilakah jualan tiket untuk konsert ini akan dibuka. Nanti bila sudah ada informasi rasmi, Abang Nara akan update di sini. Buat masa ini, layankan lagu kegemaran Abang Nara daripada Big Bang di bawah.

P.S: Komputer Apple yang ditukar menjadi akuarium cantik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

272 Comments

  1. Anonymous

    June 16, 2012 at 11:13 pm

    nak beli dekat mana tickit ni ? tolong bagitahu :) ASAP

  2. VIP since 2006

    June 15, 2012 at 11:31 pm

    Wah..x stop2 lagi ye komen kat sini..ish ish ish..

  3. sayavip

    June 14, 2012 at 9:02 pm

    yerr tarikh dia mmg xsesuai, tambahan pulak dgn kehangatan topik yg di bawakan oleh abg ZZ kita, memang brtambah byk lah anti kpop nya.. Jgn salahkan kpop aja.. Artis2 barat lagi byk kemasukkan nya ke dlam m’sia, tiap2 bulan ada konsert mereka… Kemasukan dorang lagi truk dri artis2 kpop nh.. Kenapa benda nh x d pertikai kan?? Isu hari belia, sedarkah anda, kementerian belia nh nk sgt mencapai target.. Salah 1 cara mudah, dgn suapkan KPOP lah kat belia2 nh… Rasa2 nya, dorang tuh x d byar sebanyak yg di katakan, dorang tuh group class b je d korea.. P/s dari saya utk abg zz, dari nk bangkang isu yg logik, baik abg jaga artis2 malaysia kita.. Mantapkan artis2 malaysia kita dahulu, baru kita boleh tutup kemasukan artis luar.. Nh bru kuar 1lagu, dh mcm2 hal dh dengar.. Malu nk membacanya.. Anda2 di atas, sedarkah anda, anda telah membuat dosa, dgn brgduh dan mengutuk sesama MELAYU…

  4. Mila Bijirin Nestum aka Mila Jirin

    June 10, 2012 at 5:40 pm

    hmm…

    Sekadar untuk dishare…

    98% kwn2 sy(kwn skolah/u) adalah terpelajar dan keje bagus2..cikgu/ustaz/ustazah/doktor/peguam/akauntan/wartawan dll…dan kebanyakannya adalah pro pembangkang (wlu keje gomen)..isu hari belia dan kpop juga hot dikalangan dorg(hasil bergiat aktif dgn page2 pro pembangkang yg menghighlitekan isu ni)…sy kesian dgn dorg..kerana taksub dgn politik..mereka xsedar yg mereka dulu pon sama sperti remaja sekarang ni…malah lg teruk…xde beza pon kpop dgn muzik2 yg dorg gila2 kan dulu(black metal/grunge dll)…sesetengah dr mereka adalah peminat tegar grunge dan sering menyertai konsert2 dan gig yg penuh kemaksiatan…jd mengapakah mereka yg bijak pndai ini terlalu kejam hingga menghina remaja2 yg gila kpop ni…sehingga menghina..hanya kerana anti kerajaan…mana kebijakan mereka…jika anti kerajaan..ckuplah kondem kerajaan..mengapa pula nk hina remaja2 ni serta mak bapak dorg…kononnya mak bapak xpandai didik anak..ape..dulu mak bapak korg pandai sgt ke didik korg smpai korg pegi konsert/gig..isap ganja,minum arak,main betina dll…maka bijak lah berkata2…jgn tunjukkan kebodohan saat menggenggam ijazah dan memegang jawatan tggi….

    benda nye simple sgt..ye kita paham dorg menyeru kearah kebaikan..itu bagus dan mmg digalakkan..dan kita harus akui yg minat kpop ni pon penuh dosa/maksiat dan sebagainya waima mereka bkn islam..tp kita yg islam ni tgk..k jd fine..bab tu kita jgn nk tentang..haram hukumnya menegakkan benda yg mmg salah(mybe ada yg jatuh haram jika membabitkan akidah)..cuma…caranya tuu…ape dgn menyerang kpop berhabis2 an…masalah remaja akan selesai…tidak…sb mereka lebih berpaksikan KUASA(politik) dlm berdakwah…sepatutnya kena asingkan..UAI berdakwah pukul rata…memetik kata bliau “ni bab akidah/agama..bkn nk politik bodo…mu suke ke dop suke…doh mu org islam..wajib ikot..dok kire laa mu umno ke pas ke dap skali pom..mu kene ikot”…kan??yg hot isu hr ni…tuu bkn dakwah..tu menghina dan menghukum tanpa kaji selidik..

  5. Mila Bijirin Nestum

    June 10, 2012 at 5:35 pm

    bongoknyeeee…org tua2 dr zaman beatles dan elvis…minat bgai nk rak xde pn jd kafirrr…jgn laa smpitkn pale otak…xde kpop pon kes murtad byk…xde plk mkcik2 yg ske cte hindi msuk hindu sb tksub artis bolywood.

Loading...