June 2nd, 2012

Nampaknya peminat-peminat kumpulan daripada Korea, Big Bang pasti bersorak sakan apabila kumpulan ini disahkan akan turun ke Malaysia pada 27 Oktober nanti. Konsert besar-besaran Big Bang sempena Alive Tour ini akan diadakan di Stadium Merdeka. Anda teruja?

big bang

Abang Nara masih tidak tahu bilakah jualan tiket untuk konsert ini akan dibuka. Nanti bila sudah ada informasi rasmi, Abang Nara akan update di sini. Buat masa ini, layankan lagu kegemaran Abang Nara daripada Big Bang di bawah.

P.S: Komputer Apple yang ditukar menjadi akuarium cantik.


272 responses to “Big Bang Alive Tour 2012 Di Malaysia Pada 27 Oktober Di Stadium Merdeka”

  1. sape mau order big bang t-shirt
    alive tour t..

    visit us here only from RM35/pieces
    http://bigbangalivetourt-shirt.blogspot.com/

    or
    FB
    http://www.facebook.com/CustomTeeMY

  2. kikinana says:

    Saya pun nak pergi la. Mesti seronok dapat jumpa bigbang yang hendsome.

  3. nur ariessa says:

    haraplah dapat tempat depan skali sebab nak tengok bigbang dengan dekat…. :)

  4. Madiha says:

    First,im Islam and im Girl.Minat Bigbang and tak salah kalau pergi.Asalkan tak buat benda yang tk elok.Apa ni,apa salahnye kalau orang mcm diorang nak dtg M’sia.It just music…

  5. Nalinalinalina says:

    Seriously?? So many hating comments? And so many ‘rude’ comments??
    Someone said that K-Pop artist don’t know to speak English so what? They tried to, by learning and attending classes so that they’ll be able to communicate with their fans well. Their fans are worldwide so of course they’ll be language barrier and the resolution is by using international language that is English. They might pronounce some words weirdly but isn’t that how it always work? Even Malaysian also got some different pronounciation and ways of grammatical that people always referring it to ‘Malaysian English’. Everyone wasn’t perfect so what’s wrong when someone try to improve themselves? You said K-Pop fans are stupid and got bad grammar errors right?For me at least, she/he has confidence and courage to use English so she/he can improve it.And the main point is, you can still understand what she/he trying to say. K-Pop also helping in improving someone ability in English since Malaysian fans can understand hangul. All their shows are subbed to English by some party so others can understand it. Isn’t that is a way of learning too?
    Sudah lumrah manusia, apabila membenci sesuatu hanya keburukannya sahaja yang kelihatan. Sisi baiknya akan tenggelam dalam kebencian mereka. Bukan semua peminat K-Pop fanatik sampai sanggup bunuh-membunuh tetapi sudah begitulah hidup dalam komuniti ini. Lain lubuk lain ikannya, lain orang lain ragamnya. Saya juga peminat K-Pop terutama SHINee. Sudah jenuh dan jemu baca komen-komen memburukkan mereka sejak 2 tahun yang lepas. Saya tengok SHINee masih je bergiat aktif, nak kena tunggu betul-betul lima tahun kemudian supaya menyesal? dah 4 tahun mengikuti perkembangan SHINee, tak ada lah pula rasa kesal. Tapi yelah kan, ini dunia demokrasi. Setiap orang ada cita rasa tersendiri, jadi tak kisah lah.

    >>>> Bilalah SHINee nak ke Malaysia.. Singapura dah berkali-kali.. Indonesia dengarnya tahun depan.. Aish..

    >>>> VIPs!! How many of you’ll be attending their concert?? I can’t go since on that date my schedule is full >>> Ada BABY tak di sini? Siapa-siapa pergi ke showcase mereka Julai ini? :)

Loading...