March 28th, 2016

Kali ni Abang Nara nak share dengan anda semua satu produk yang menjadi rebutan kaum wanita di luar sana.. Betulke sekarang ni trend orang perempuan pakai Matte Lip Cream? Kenapa kalau shining-shining tu dah tak trend ke? Ntahlah tapi bila Abang Nara tunjuk wife Abang Nara, dia pun sangat setuju!

Ada 5 warna semuanya.. Tapi yang model ni pakai semua cantik-cantik kot.. Pening Abang Nara nak pilihkan untuk isteri tercinta, nak bagi surprise sikit.. Korang rasa mana yang sesuai? Orang pompuan ni confirm melompat kalau dapat present macam ni kan? hehehe

Lagi satu sebab nak jimat belanja.. Harga dia murah meletop-letop ni.. Macam tak percaya pun ada.. RM29 je satu… Eh kenapa murah sangat ni?? Kualiti pun setanding dengan produk-produk berjenama lain.. Katanya lepas pakai ni berapa saat dia akan jadi matte dan tahan lama.. takde lah asyik nak gi toilet asyik nak tambah lipstick kat bibir je.. pakai sekali je dah cukup bertahan lama..

 photo 1.png

Rasa macam nak belikan semua je sebab harga pun murah je..

Jom Abang Nara tunjuk satu-satu warna yang model ni pakai.. Senang sikit korang semua nak ushar..

 photo 2.png

Fuhh…macam sweet pulak warna Candy ni.

 photo 3.png

Hmmm, warna Nude boleh tahan jugak…

 photo 4.png

Warna Desire ni agak mengancam!

 photo 5.png

Hmmm..pada pandangan Abang Nara, warna ini sesuai ke pejabat koprat…

 photo 6.png

Warna Fuschia ala-ala pink ini pun ok jugak sebenarnya…Pening kepala Abang Nara nak pilih..wife dah suruh beli semua dah ni..

 photo 7.png

Fame Soft Matte Lip Cream ni buatan Malaysia dan ada KKM so tidak perlu risau atau was-was. Harganya amat berpatutan, RM29 untuk setiap satu..

Kalau korang nak tengok boleh tengok-tengok di:

Instagram : @fame_cosmetics
Facebook: Fame Cosmetics HQ

Dah puas ushar-ushar tu mesti nak beli kan? Ok korang boleh cari nama Agents dan Stokis yang berhampiran dengan korang di:

Instagram : @agentfame

Masih belum terlambat kalau nak apply jadi Stokis atau Agent.. Boleh buat side income jugak.. Dengar cerita produk ni tengah hot.. meletop-letop dipasaran… Korang boleh email kat sini, mana lah tau ada rezeki korang nak jadi Agent / Stokis.

[email protected]


Fame Matte Lip Cream review by Beauty Blogger, Nisa Kay.

Selamat berniaga dan juga membeli!


Comments are closed.

Loading...