May 16th, 2017

Redza Rosli dan Ayda Jebat kini sedang mendapat perhatian ramai kerana kemesraan mereka. Ramai peminat yang mendoakan hubungan teman tapi mesra mereka menjadi hubungan percintaan.

Menerusi portal BH PLUS, Redza mengakui beliau tidak menolak jika beliau ditakdirkan mempunyai jodoh bersama Ayda. Buat masa ini, Ayda sahaja wanita yang paling rapat dengan beliau.

Ditanya adakah beliau mempunyai perasaan cinta terhadap Ayda, Redza bagaimanapun enggan menjelaskannya dengan lebih lanjut dan biarlah beliau memendam setiap perasaan terhadap Ayda.

Kalau bercinta pun apa salahnya. Saya senang bekerja dengannya. Begitupun saya tidaklah mengatakan rakan sebelum ini tak bagus. Ayda banyak membantu memudahkan kerja lakonan saya. Malah dia banyak mengubah pergaulan saya. Malah dialah wanita yang rapat dengan saya saat ini.

Saya jarang memuat naik gambar bersama perempuan di laman sosial. Jadi bila tiba-tiba saya kerap berkongsi gambar dengan Ayda ada yang mengandaikan kami bercinta. Kalau ditanya andai saya bercinta dengannya, biarlah saya simpan saja perasaan itu.

Kalau ada jodoh tidak kemana, kalau dah rapat dan rasa sesuai juga janganlah tunggu lama-lama. Tidak salah untuk mencuba bukan?

Sumber Berita : BH PLUS


Comments are closed.

Loading...