Written by AbangNara | June 13th, 2013

Untuk anda yang tidak tahu, baru-baru ini Farid Kamil telah mengeluarkan beberapa status Twitter yang seolah-olah ditujukan kepada ibu mertuanya. Antara status tersebut, Farid menyatakan yang dia sudah 4 tahun bersabar dengan kerenah ibu Diana Danielle.  Ternyata apa yang diperkatakan oleh Farid membuatkan ramai orang terkejut..

ibu diana danielle

Ibu Diana Danielle, Norsiah Ramli yang ditemui oleh Harian Metro hari ini bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai apa yang diperkatakan oleh menantunya. Kata Norsiah:-

Biarlah dia (Farid) nak kata apa, saya senyum saja. Doakan yang baik-baik untuk mereka, itu saja yang saya mampu lakukan. Selepas saya baca di sebuah blog, baru saya tahu (kenyataan Farid). Biarlah dia (Farid) yang nak petik. Saya okay saja.

ibu diana danielle

Abang Nara daripada dulu lagi kurang bersetuju dengan tindakan sesetengah manusia yang menggunakan media sosial untuk bercerita mengenai masalah rumahtangga. Diharap kemelut antara Farid Kamil dan ibu mertuanya dapat diselesaikan. Insya-Allah dengan kehadiran anak Farid kelak, Abang Nara dapat rasakan semua masalah akan berjaya ditangani. Sama-sama kita doakan.

ibu diana danielleP.S: Banyak sangat supplement di luar sana yang tidak mempunyai lesen daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. Dengan Ephyra, anda tidak perlu risau. Ephyra bukan sahaja terbukti dalam memberikan kecergasan pada badan tetapi ia juga halal dan lulus KKM. Untuk tempahan dan pertanyaan, anda boleh LIKE Facebook Ocean2U, layari www.oceanlife2u.com, email ke [email protected] atau telefon terus ke 03-4141-7889.

111 responses to Biarlah Farid Nak Kata Apa, Saya Senyum Saja – Ibu Diana Danielle

  1. QiQi LaLa says:

    macam-macam la,.. sorang nga mak sendiri, sorang nga mak mentue, retis2!!

    0

    0
    • hmmm says:

      bagus makcik! tak payah cakap apa2.. biar org lain menilai sendiri.. mmg farid tu nak publisiti je lebih.. ada ke pergi ckp kat twitter.. bukak pekung sendiri!

      0

      0
      • combi pak hng says:

        apa lagi farid.. pi la cocok mata ngn garpu..
        hng nak jd sgt kassim selamat kan.
        bodo hng ingatkn jenis gentleman ke apa.. rupanya jenis puak2 afiq jgk.
        bukak keburukkan keluarga..

        eh, paseipa makmentua hng aka mak dara tu?? aku tgk pon seram.. :p

        0

        0
        • Sasha Sandha says:

          Cantek mak Diana Danielle , mane tumpah nye kuah kalo tk ke bawah .
          100 markah utk mak DD !!

          0

          0
        • pe citer bai says:

          semua artis propa la bai. sebab nak cover story DD da bersalin lah. semua dah berpakat. sebab tu mak dia tak kisah. itu pon korang x nampak lagi ke? sebab tak habis2 kontroversi, ce pikir, pasai apa farid asyik up status ngarut2?dah nama pelakon, memang la pandai berlakon.

          0

          0
      • combi pakhang says:

        hoi..komen aku td pi mana?? xkira.aku paste smula.

        apa lagi farid.. pi la cocok mata ngn garpu..
        hng nak jd sgt kassim selamat kan.
        bodo hng ingatkn jenis gentleman ka apa.. rupanya jenih puak2 afiq jgk.
        bukak keburukkan keluarga..

        eh, paseipa makmentua hng aka mak dara tu?? aku dok tgk pon seram.. :p

        0

        0
      • K.A.A says:

        farid jadi cmtu sebb berjauhan dgn bini dia kot..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Btul tu salute nie makcik tk byk ckp balas sana balas sini
        Ini lah dikata kan ibu yg menjaga amanah dan maruah kluarga..
        Bukan mcm yg artis tu tu tu mak ngan anak tk tau jaga maruah kluarga..memalukan jer…ingat smua artis2 hal rumahtangga kluarga smua ini satu amanah ini maruah kluarga…jgn lah diheboh2 sana sini tk bagus memalukan jer…

        0

        0
    • Olga says:

      KAT MULUT MEMANG SENYUM DLM HTI SAPA YG TAW???????XLMA LG BRCERAI LAH NI KAN?????

      0

      0
    • farid tu femes ke? says:

      ape la ko ni farid..da dpt ank dia mk dia ko ckp mcm2..senget pnya menantu..mcm bagus2 jer..mkck jgn ckp mcm2 nnti lagi pnjg isu mcm isu eina sm afiq tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…

      0

      0
    • Menantu says:

      Biasela baru2 kawin… Pttnya mak Diana Danielle pn kena step aside & bg Diana danielle bentuk rumahtangga dia sndiri & jgn masuk cmpur, Diana sorg wanita & Isteri yg mn syurganya skrg jatuh bwk telapak kaki suami..jgn cube control Diana spertimn die masih anak Dara dulu..keadaan berbeza skrg

      0

      0
      • saya lalala.. says:

        rasenya mak dd tak control dia skrg ni.. mgkn dia risau anak dia jauh, sorang ngn perut memboyot.. mak dd kan daa penah rase sendirian mbesarkn dd, manjakan dd dgn kasih syg.. dia nak semua yg terbaik buat anak dia.. farid kenela btolak ansur dlm hal ni.. sememangnya dd pun nak terbaik utk suami dan ibu dia.. mmglaa dd kene taat pd suami.. tp tgk laa dlm keadaan mcm mana.. hubungan suami isteri hanya dlm perjanjian nikah.. kalau tak pnjg jodoh bercerai juga.. tp hbgn ibu dan anak smpi ke mati.. mati pun diana ber bte kan ibu dia.. jd farid kenela faham.. ibarat menarik rambut dlm tepung jgn sampai bselerak..

        0

        0
    • kak timah says:

      MAK DD NI MASA MUDA2 MODEL KAN MAK DIA NAMA NORSIAH RAMLI KAN?

      0

      0
    • suka cari pasal says:

      aku sokong

      0

      0
    • Anonymous says:

      MCM MANALAH HIDUP NAK BERKAT.. NAK BERGADUH AJE KEJENYA, MAK MERTUA NI SEOLAH2 IBU KANDUNG JUGA.. JGN LUPA, KALAU TAKDE MAK MERTUA TAKKAN ADA BINI KAU TU.. BODOH BETUL MANUSIA CAMNI, SUKA SGT BUKA AIB DIRI DAN KELUARGA SENDIRI…SIKIT2 CANANG KAT TWITTER.. BUAT MALU KAUM LELAKI JE..!!!! TAK GENTLEMAN SI FARID NI…!!!!

      KAU INGAT KAU ARTIS, KALAU KAU BIADAP DGN ORG TUA KITAORG MASIH SUKA KE??? MELUAT BETUL DGN SIKAP ARTIS YG TAKDE MARUAH CAMNI.. BLAJA TINGGI2 TAPI MASIH TAK CERDIK..!!!

      0

      0
  2. sha says:

    nape mak dia mcm………

    0

    0
  3. tacacila says:

    1st! nak hadiah

    0

    0
  4. mcm mcm says:

    erggg mcm pghisap je, uppsss

    0

    0
  5. mizz nurse says:

    tak berapa suka dgn mak DD. dari dulu over exposed kat media lebih dari anak sendiri!

    0

    0
  6. mcm mcm says:

    mcm peghisap….. uppsss
    ke farid tak bagi mkn haha

    0

    0
  7. ampunkan mak kassim says:

    muka mak dia mcm mona fendy..scary you..hikhik yang aku pelik mcm mana dgn muka mak dia ni boleh dpt anak yg lawa tahap maximum?

    0

    0
    • markonah says:

      mmg la dapat anak lawa. mak dia projek ngan mat salleh

      0

      0
      • Anonymous says:

        mat salleh tu selera plk ngan mak DD ni ye…caya la…

        0

        0
        • abu says:

          mebbe masa muda mak dia cantik..mat salleh lagi suke la dengan orang asia lagi2 melayu..dara katenye..susah woo nak jumpe mat salleh yang virgin..heheheh

          0

          0
    • Anonymous says:

      bkn men seronok lg kalo bab ngutuk orang korg2 sume ni kan..
      mcm ler diri tu perfect sgt..
      kalau la org kutuk ko mcm2.. ape prsn korg.. maunya bunuh diri aku rase

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      biasa laaaaaaaaaaaa dia ikot muka bapak dia bab tu dia jambu n sweet….kalau ikot muka mak dia rabak habis !!

      0

      0
      • pucek says:

        komain laaaa lagi bab mengutuk orang. pi tengok cermin tu, mcm la korang ni perfect. kesian makcik ni. jgn hina makhluk Allah.

        0

        0
  8. Anonymous says:

    mak mertua aku pun camtu jugakla.. cam good2 jerla..

    0

    0
  9. mimi suka milo says:

    sedap2 je kutuk mak org..kalau org kutuk mak korg apa korg rasa…jgn dikutuk rupa paras org…dh tu ciptaan Allah…x sedar diri..mcm diri sdiri perfect sgt..

    0

    0
  10. BUNKFACE NO.1 says:

    farid kamil ni giler attention ! aib keluarga pun nak update kat twitter, macam lah kau tu famous sangat…boooooooooooooooooooooooooo, kesian DD dpt laki giler

    0

    0
    • Anonymous says:

      DD terpakse la dapat laki gile, pasal die da bunting anak lelaki gile ni. Tu yang mak DD ni layan jantan gile ni acuh tak acuh kut, sampai die boleh letak status kat twitter camtu. Wei Kamil, cer ko recall balik cane ko try ayat si DD memule dulu? Ko bodek mak die dulu kan? Puaka nye jantan..

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Aku tengok mak DD ni mcm kurang vitamin jer….kalau pokok tu mcm x d siram atau x d baja….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    dulu aku terpernjat beruk tengok mak DD..apa taknya..anak punya la lawa tpi mak dia x lawa lansung…mak tasha shila pn sama gak…

    0

    0
    • saya lalala.. says:

      takde ape yg pelik pon.. kalau Tuhan nak bagi.. kenape nak nilai dr paras rupe.. andaikate laa hari ni org ckp kau cntk/hensem belum tentu anak2 kau same.. mase tu jgn terperanjat plak!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ko tgk mak dia skng ni umur camner plak kang kot dia kuarkan pic zaman jalan ampas dia nnt tkejut beruk plak korang..ntah2 ratu kebaya lg

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tak semestinya kalau mak cntik ank pun akn cntik gk.tgk ning baizura ank dye kiut apeeeeee?

      0

      0
    • apek bayat says:

      usah kata kau…berok pun terkejut…

      0

      0
  13. Anonymous says:

    x perlulah luah kat media sosial.hal2 dlm umahtangga ni.senyap2 sudah.kalau x puas ati cuba berbincang secara elok dn berfikiran yg terbuka dn matang.atau pun mngadu kepada yg lebih pakar yang berkaitan hal2 agama dn masalh kekeluargaan.ingatkn dah selesai pasal hal2 mak dn anak ni..ghupa2nya ada lgggggg..haddddoooiiiiiiiii

    0

    0
  14. penghuni alam says:

    korang kutuk-kutuk giler mak DD….tapi anak dia cun sgttt………………

    0

    0
  15. .................... says:

    bagus la mak cik diam jer dari berkata2…kalau d layan kang lagi teruk kes ni..mana la tahu nanti menantu saman mertua plk..atau mertua saman menantu…

    0

    0
  16. tonggek says:

    mcm mak dd culik dd masa kecik

    0

    0
  17. bukan FK ler says:

    Farid Kamil [email protected]
    Mama tau dak, saya dah tak leh tahan sabar sekarang ni…

    Farid Kamil [email protected]
    (Diam)……….ma tau dak kenapa Kamil diam tadi…

    Farid Kamil [email protected]
    Tadi saya amik posing nak melepas la ma..hahahaha…sajer nak update twitter

    0

    0
  18. Pelik says:

    pelik betul la dunia retis skg…
    kekasih nk saman mak kekasih sendiri..pas tu d sokong oleh anak sendiri…
    skg..menatu mengutuk mak mertua plk..nsb baik mak mertua dia ni jenis y cool…kalau d layan lagi teruk jadinya…

    0

    0
  19. rakyatbiasaje says:

    aku tak rasa untuk komen ttg kisah ni pun.selama ni pun aku hanya membaca je kisah2 gosip ni. kisah sebegini memang menyentuh hati kita, perbalahan ibu anak , mertua, dijaja dan dikongsi seolah-olah kamu sudah hilang maruah dan rasa malu. tapi yang membuatkan aku bertambah dgn sikap manusia2 yang bagi komen. buruk,huduh atau tidahidung mulut telinga,itu makhluk ciptaan Allah. dia punya anak. kalau anak dia baca komen2 kau org mak dia mcm penghisap la, x lawa la, mona fendi la apa perasaan dia ? ya Allah.hinanya korang ni. apa perasaan mak diana tu kalau dia baca komen hina kau org ni ?buruknya perangai korang ni. fikir la fikir. jangan tunjuk sgt kebodohan kau dan kebebalan kau. nk kata kau ni setaraf binatang pun aku rasa binatang lagi elok.

    0

    0
    • saya lalala.. says:

      biasela tu.. org2 yg suke ngutuk rupe paras org laen daa rase diri tu menawan sgt daa.. smpi tak ingat mereka tu pon akan melahirkan anak sndr yg belum tentu menawan..

      0

      0
  20. siti nur says:

    Mcm2 la kau nara..x stuju bagai..klu x da cerita nara seniri pon x leh cari mkn..

    0

    0
  21. Pilih Kasih says:

    menantu mak cik tu bukan namanya menantu…tpiii HANTUUUUUU…..

    0

    0
  22. kadumbhuq says:

    Farid kamil top dari Shah Rukh khan……….biaqlah dia nak tweet apa pun sb dia macho bin teracho bin taucho.Apa kau orang peduli.

    0

    0
  23. Apa nak jadi says:

    Aku tengok Diana dan Mak dia sama saja muka, cuma kulit berbeza, mungkin ikut warna kulit bapa dia. (mat saleh), jadi apa nak heran? ada pula yang taip bukan-bukan pasal mak dia kurus, biasalah orang tua, selera makan kurang, korang dah tua nanti tahu la. Itupun nak jadi isu ka? bangang tu cuba simpan-simpan kan sikit. Bodoh tak boleh di ajar orang macam ni. Cakap baik-baik tak kan faham. Kena maki baru tersentak dalam kepala hotak tu, tahu nak mengutuk orang saja kejanya.

    0

    0
  24. agaga says:

    teringin lah nak tgk gmbar ayah Diana Danielle ni.
    mesti kacak kan.
    jgn lah kutuk muka makcik ni.
    ntah2 DD ikut rupa ayah dia.
    mcm mia sara si kecik tu. dgn mak dia tak nmpak iras sangat tapi rupanya mia byk ikut iras ayah.
    mana gambar ayah DD, takkan mak dia tak simpan gmbar masa dorg kawin dulu kot??

    0

    0
    • amad sharouz says:

      kalau da kacuk lawa jek jadinye..kacuk cine ke,korea ke,jepun ke,india ke,melayu kacuk melayu pun cantek inikan plak mat salleh..tapi ade je retis yang kacuk mat salleh yang bese2 jek..cth julia ziegler sarimah ibrahim faradhiya killa fairy..hahahhaah

      0

      0
      • Anonymous says:

        killa fairy bkn kacuk mat salleh pun.. bapak dia muka mcm mamak

        0

        0
        • Anonymous says:

          Betul tu. Bila masa lak killa fairy kacuk mat saleh. Dia hasil kacukan lelaki + perempuan. Kuang3

          0

          0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        macm minah jambu la bapak minah jambu darah Pakistan mak melayu melacca

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          Malacca …sori salah pulak speling …nk English sangat hehe

          0

          0
  25. kurrr_semangat says:

    aku ingat dia buat skrip…rupanya kisah betul..huhhh…takpa lah, farid oiiii…hang ada anak esok, hang tau la pasai apa mak DD camtuh…

    0

    0
  26. yanazubir says:

    aku rse aku percaye ngan Farid…mesti ade yg xkene ngan mak mertua die ni.tgk muke pon mcm mintak penampor je…haahahahaha

    0

    0
  27. Hadooooo..... says:

    alaaaahaiiii…..mak dh tua kasssimmmm…..mak tak kuasa nak gado2 nak….huhu tak puas hati gi gadoh kat jalan tu..jgn tweet2 ni..pastu wat derama petang2 bila press confrence..

    0

    0
  28. kaki gosip says:

    Apa-apa pun mak mertua tetap perlu dihormat.ooo anak ko nak!mak ko menyampah!!!banyak kacak muka ko!!perangai serabai!!puih..p mintak maap tuh.mak ko pun suruh respect mak mertua hg tu.tu pun xreti.sabar la apa pun alasan ko.semua org ada mslh.

    0

    0
  29. PTM says:

    tak salah dulu ada dengar mak dia pernah menghidap barah pangkal rahim…
    mungkin disebab kan itu, maknya nampak macam tak sihat sahaja…

    0

    0
  30. siti halijah says:

    apa lagi farid mahu? kan dh dpt diana nak dpt anak lg bersyukur bkn merungut

    0

    0
  31. mok iijahhhhh says:

    org tua biasa lh mcm2 karenah..sbr je.. xrugi pn.. b’bakti pd org tua..syurga tmptnye.. ingat..diam itu lbih baik..

    0

    0
  32. KUKU KAKI says:

    MAK MERTUA SAMA JE DGN MAK SENDIRI.. KAHWEN ANAK JANGAN LAK ANGGAP MAK MERTUA TU MUSUH.. JAHAT2 MAK DD DIA LAH YG BESARKAN DD… FK KENA LAH PK MTG2.. BUKAN MCM BUDAK KECIK.. TERUS MASUK MELODI, MASUK TWIT, FB,DSBG

    0

    0
  33. akuorgmlayu says:

    rupe org pun nk komen..da cmtu muke nye nk wt cmne..berterima kasih la dgn ape yg Dianugerahkan..yg komen tu cantik ke???cntik le sgt..

    0

    0
  34. saya lalala.. says:

    farid buka aib org.. aib sndr yg tercalar.. nasibla mak dd ni cube ttp balik… kesian dd.. tersepit antara suami & ibu.. agaknye sbb mslh ni laa dia membawa diri.. ape bole buat.. nasi daa jadi bubur.. telan ajelaa…

    0

    0
  35. mak dara gebu gebu says:

    bila terpandang pic mak dd dan dd..ak teringat iklan silky girl, dafi berkata kepada sharipah amani.
    ” mak saya cakap kalau nak tengok rupa isteri kita bila dah tua macam mana, tengok mak dia…bila saya tengok mak awak td…senang hati sy”

    agak2 hati parik kamil senang tak bila tgk rupa mak dd? muahahaha

    0

    0
    • enw says:

      ape la mslh ko nie? x baik doww…

      0

      0
    • tyrabank says:

      Habis tu ada yg mak cantik rupawan dapat anak tak berapa?mcm mana plk?ala cantik buruk pun.anak dia ttp meletoop!muka ko lawa sgt ke?kalau dh ada anak.cer tgk anak2 ko.cantik mcm dd ke lawa lg?..wajah masing2..tu semua ciptaan Allah.yg x lawa tu la yg membela si dd sampai jadi rebutan.bapanya yg omputih tu ada kesah anak dia lawa ke x?cer kalau org kutuk mak ko!eh hodoh la,gemok.pendek.mulut leba.perot boyot.agak2 ko marahh x?

      0

      0
  36. ayam jepun says:

    Si FK nie kan , tak boleh harap langsung la . Dah la u nie biarkan bini yg tengah sarat sorang2 , di negara asing lak tu , & now u buka aib mak bini u pulak , adoyyy ,,,, sedeyyyy

    0

    0
  37. MakJemah says:

    setelah membaca twitter farid, aku rasa itu satu tindakan bodoh oleh seorang menantu pada mak mertua..kau kena ingat, bini kau tu anak dia..dan bini bukannya berstatus darah daging..boleh dicerai bila tak suka/tak sesuai..bila kau keluarkan status bodoh mcm tu kat twitter, kompom la bini kau baca..tak kan tak boleh guna otak apa yg bini kau rasa bila baca? kalau aku, aku rela hilang pasangan kalau pasangan aku tu tak reti nak hormat keluarga aku, terutama mak bapak aku..laki/bini boleh cari bila2 masa..mak/bapak tak boleh cari kat mana2 pun..kau ni datang bulan eh farid?

    0

    0
  38. mak dare says:

    muke neelofa mcm ni la bile dah tua,hi3….

    0

    0
  39. ..........hamba ALLAH says:

    1) pengajaran utk semua…
    jika kt syg kan pasangan kt, berlajarlah SYG juga keluarganya, jika kita blh terima kelebihan dan kekurangan pasangan kita, BERLAJARLAH terima kekurangan KELUARGA dia..jika ada masalah,jgn jadikan media sosial utk meluah perasaan dgn kata lain cerita yg akan mengaibkan keluarga sendiri….
    2)berlajar istifar..
    sedih sgt dgn penghinaan berkaitan rupa paras ni,perlu ke kalian menghina ciptaan Allah??byk2 lah istifar sebelum terus menerus menghina ciptaan Allah, ingat rupa yg kalian ada sekarang ni pun hanya pinjaman saja, klu Allah mahu tarik nikmat kecantikan itu bila2 masa saja…

    0

    0
  40. mak dare says:

    sape dislike memg muke dia cam ni,hahaha…

    0

    0
  41. lala says:

    teruk sgt la yang kutuk2 mak si DD tu, kenapa nak persoalkan kejadian tuhan, korang sempurna sangat ker? dah cukup hensem/lawa sangat nak hina muka orang, kalu allah nak tarik nikmat tu sume sekejap je tau, lagipun for ur information, sungguhpun personaliti mak DD macam tu, die berpelajaran n berkerjaya, korang ader???

    NAN ADO…

    0

    0
  42. idir says:

    farid ni, muka mcm tak pernah mandi je..gambar kahwin pun sama, mcm busuk aku tengok.

    0

    0
  43. Filan says:

    Kalau ya pun mak Diana ni tak lawa dan hot macam anak dia, perlu ke sampai menghina muka dia macam Mona Fandey? Wajah cantik atau buruk kurniaan dari pencipta kita Allah SWT. Beristigfar la sikit bila nak komen. Cukup sifat pun kita dah patut bersyukur. Kalau Tuhan turunkan bala dia bagi tangan atau kaki kau kena gilis dek lori petang ni, ada kau kesah dah muka kau buruk atau cantik?

    0

    0
  44. darlina says:

    x baik la mngutuk mak DD..
    dulu mak dia nampak cntik, tapi skarang cengkung semacam jer..
    makan ati agaknye..
    korang yg mngutuk tu, ntah2 lagi teruk kalau dpt menantu x berguna..
    tgk la nanti!!!

    0

    0
  45. Aku Insan Biasa says:

    Astaghfirullah. Asal ngan korang ni kutuk2 org. Itu kn sama je sprti kutuk ciptaan ALLAH? Istighfar byk2. Mind your words please.

    0

    0
  46. gemini girl says:

    Kisah fk ni cm kisah afiq tp ni versi lpas kwin..fk jd eina azman n dd jd afiq…hihi

    0

    0
  47. maya meira leyana says:

    muka mak dd ni cm mak dara tokey jamu tula…xp mak dara bkn cntik sgt pon cme body je slim tu pon sbb gigih nk brkebaya singkat n ketat wlau da tua2 pon

    0

    0
  48. Anonymous says:

    klu betul diana tu tak bersalin lg letak la pic dia sekarang yang perut besar..

    0

    0
  49. lyss says:

    Mak mertua pun macam mak kandung sendiri. Walaupun itu mak mertua, tapi bak kata pepatah menepuk air didulang, terpercik ke muka sendiri. Tak payahlah nak heboh2kan.

    0

    0
  50. Leen Ahmad says:

    Tapi kan… kalau betul wife si Farid ni, Si DD blum bersalin then prove kan lah…. Sent picture ke sambil tunjuk tummy yg comel tu, post keek ke… so org akan tutup mulut. Awak tu artis, akan sentiasa jadi perhatian…imho, about MIL and Farid, i think the MIL done the good approached. diam lebih baik!

    0

    0
  51. Biskut Meri says:

    Well done mak diana. berdiam diri lebih baik. kalau tak nnti jd mcm kes afiq muiz plak. tak habis2 drama nyer.

    0

    0
  52. Joe Razack says:

    Betul cakap2 org sebelum ni. Dari awal mmg mak DD tak setuju hbgn dgn Farid. Farid kikis duit DD smpai mak DD trpaksa upah makcik bestfren i utk manage semua kewangan DD. Tp day by day mak DD makin sakit. DD tak dgr ckp terus nk kawin dgn Farid.. mmg something.. Tak selamat hidup kau Farid..

    0

    0
  53. Izza Ephyra says:

    Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619

    0

    0