May 13th, 2019

Apabila tiba bulan Ramadhan, ramai artis akan berhijab bagi menghormati bulan mulia ini. Antara artis tersebut ialah pelakon jelita Nur Fazura.

Setiap tahun pasti isteri kepada Fattah Amin itu akan menunaikan janji untuk tampil dengan imej sopan.

Meskipun hanya mengenakan tudung pada bulan Ramadhan sahaja, rata-rata netizen sering mendoakan agar satu hari nanti Fazura akan berhijab sepenuhnya. Malah, ramai akui beliau kelihatan lebih manis dan cantik.

Doakan yang baik-baik untuk Fazura, siapa tahu beliau selepas ini akan terbuka hati untuk kekal berhijab.


35 responses to “Bertudung Setiap Tahun Di Bulan Puasa, Netizen Puji Keayuan Fazura”

  1. aku says:

    fazura ni aku perasan..konon2 humble sangat bila time bulan puasa ni…baju kurung besar2..tudung labuh2..kalah makcik2..tp sygnya tu semua hanya mintak pujian fans je…abis puasa, semua terbang..pkai skirt pun boleeeee..hihihi…jgn kata aku x husnuzon..tp dh byk tahun cmni..umur dia dh meningkat….xkan masih belajar & suruh kita doakan dia je..tuan punya badan sendiri x nak istiqomah dlm menutup aurat..hmmmm

    • Bukan Peminat Lofa says:

      Ye setuju sangat…lepas kawin dgn Fattah aku baru mula follow dia. Impressed la jugak, masa tu bulan puasa. Pakai tudung, baju pun sopan je. Tengok2 lepas raya terus pakai skirt bawah lutut. Lepas tu lepak dengan geng LGBT siap puji cantik2…tak ke menggalakkan maksiat tu. Ntah la, aku sebenarnya cuba nak sangka baik kat Faz ni, tapi lama2 nampak fake la. Fattah lak mcm pak turut je. Sorry to say la.

  2. Ros says:

    pakaila stokin oi patah. buruk naw nak jadi korea tapi x jadi. hmmmm lelaki today.

  3. Reza says:

    Nape cuma bertudung dlm bln puasa jer?? Tak faham sis

  4. Anonymous says:

    Aku x pnah tgk IG Fazura…tp hensemnya Fattah Amin…so sweet couple ni..mmg padan sgt2. Now…aku nak follow IG depa ni.

  5. Anonymous says:

    fesen makcik2…tudung tu..no up to date..no money ke..or no juruhias dandan diri..

    • Anonymous says:

      x uptodate pun tapi kena pada gayanya dan tetap jelita dan ayu. Upto date pun tp mcm tahi unta atas kepala (turban)…nampak mcm sakai buat apa.

      Semoga Faz terus beristiqomah..Aamiin.

    • Anonymous says:

      ko ni pun elok laa tu tudung sopan….
      jgn ikut lopak tu benggali style

    • Anonymous says:

      fesen makcik2…tudung tu..no up to date..no money ke..or no juruhias dandan diri..

    • Anonymous says:

      kan dia tu dah pangkat makcik2. tu pun tak tepikir ke

    • Anonymous says:

      Wkenapa lopak nampak tua ya? Muka dah tak berseri

    • Anonymous says:

      Kenapa banyak dislike? Kau ni fazura ke? Kan fazura batak perhatian dan pujian, dia tak suka org bash dia. Haha

    • Anonymous says:

      Biasanya org klu dah tutup aurat, dia akan malu utk dedah aurat lepas tu. Klu x takut Allah, dia akan dedah semula..dia yakin dia blh jawab dgn Allah kot….

Loading...