May 13th, 2019

Apabila tiba bulan Ramadhan, ramai artis akan berhijab bagi menghormati bulan mulia ini. Antara artis tersebut ialah pelakon jelita Nur Fazura.

Setiap tahun pasti isteri kepada Fattah Amin itu akan menunaikan janji untuk tampil dengan imej sopan.

Meskipun hanya mengenakan tudung pada bulan Ramadhan sahaja, rata-rata netizen sering mendoakan agar satu hari nanti Fazura akan berhijab sepenuhnya. Malah, ramai akui beliau kelihatan lebih manis dan cantik.

Doakan yang baik-baik untuk Fazura, siapa tahu beliau selepas ini akan terbuka hati untuk kekal berhijab.


35 responses to “Bertudung Setiap Tahun Di Bulan Puasa, Netizen Puji Keayuan Fazura”

  1. Mak Senah says:

    Owner butiful nara pls delete komen negatif yg menjadi dakyah kpd penghinaan agama islam. Itu pun kalo owner nya x takut terima saham dosa akhirat nnti

  2. Anonymous says:

    Tahniah BN, ko telah berjaya mempromosikan hujah2 yg menghina Islam.
    Moga saham2 terbitan ini membawa keberkatan hidup ko dan keluarga.

    Salam….

  3. semoga hidayah milikmu says:

    anonymous yg kt atas ni mesti ponda lorong kan? tu yg ko bising sgt pasal peraturan2 agama Allah. Ko belum mati lg boleh lh ko pung pang2 bersakap besar atas duna ni.. ko tunggulh bile ko dah mati esok baru ko tau, time tu sorry lh dh no turning back k. di bulan yg mulia ni aku dgn iklas mendoakan ko dpt hidayah k,

  4. semoga Faz terus istiqomah :)

Loading...