Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bertudung Setiap Tahun Di Bulan Puasa, Netizen Puji Keayuan Fazura

Apabila tiba bulan Ramadhan, ramai artis akan berhijab bagi menghormati bulan mulia ini. Antara artis tersebut ialah pelakon jelita Nur Fazura.

Setiap tahun pasti isteri kepada Fattah Amin itu akan menunaikan janji untuk tampil dengan imej sopan.

Advertisement

Meskipun hanya mengenakan tudung pada bulan Ramadhan sahaja, rata-rata netizen sering mendoakan agar satu hari nanti Fazura akan berhijab sepenuhnya. Malah, ramai akui beliau kelihatan lebih manis dan cantik.

Doakan yang baik-baik untuk Fazura, siapa tahu beliau selepas ini akan terbuka hati untuk kekal berhijab.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. Mak Senah

    May 15, 2019 at 8:13 am

    Owner butiful nara pls delete komen negatif yg menjadi dakyah kpd penghinaan agama islam. Itu pun kalo owner nya x takut terima saham dosa akhirat nnti

  2. Anonymous

    May 14, 2019 at 10:06 am

    Tahniah BN, ko telah berjaya mempromosikan hujah2 yg menghina Islam.
    Moga saham2 terbitan ini membawa keberkatan hidup ko dan keluarga.

    Salam….

  3. semoga hidayah milikmu

    May 14, 2019 at 10:05 am

    anonymous yg kt atas ni mesti ponda lorong kan? tu yg ko bising sgt pasal peraturan2 agama Allah. Ko belum mati lg boleh lh ko pung pang2 bersakap besar atas duna ni.. ko tunggulh bile ko dah mati esok baru ko tau, time tu sorry lh dh no turning back k. di bulan yg mulia ni aku dgn iklas mendoakan ko dpt hidayah k,

  4. Jawatan Kosong

    May 14, 2019 at 9:15 am

    semoga Faz terus istiqomah :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top