Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bertuah Anzalna Nasir, Suami Hadiahkan Kereta Mewah Maserati

Pelakon Anzalna Nasir menerima kejutan istimewa daripada suaminya, Hanif Zaki yang menghadiahkannya sebuah kereta mewah jenis Maserati bernilai RM600,000 bersempena dengan ulang tahun perkahwinan mereka yang ke 3.

Advertisement

Foto kejutan itu dimuat naik di akaun Instagram suaminya dan menarik perhatian ramai. Rata-rata netizen mendoakan kebahagiaan pasangan ini dan semoga mereka berdua dimurahkan rezeki.

Siapa tahu mungkin juga ini hadiah untuk Anzalna yang bakal melahirkan cahaya mata pertama tidak lama lagi. Kami juga mendoakan agar segalanya dipermudahkan buat mereka dan kekal bahagia sehingga ke jannah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. anon

    March 6, 2019 at 8:58 am

    ok bermula lah episod bersambung sambung di kalangan retis yg laki kaya utk
    hadiahkan si isteri …
    pasni dah tentu tentu …yg buat majlis resepsi paling banyak tu …muahakakakakaka
    ok bye

  2. anak nogori

    March 6, 2019 at 8:35 am

    maserati – rumah bergerak…

  3. Anonymous

    March 5, 2019 at 11:52 pm

    cedok tak abis ni bella. kete ni untuk ayah dia laa.. tp dorang pretend macam husband dia bg kat dia. masa ayah di test drive tu.. baru dorang surprise bgth hadiah untuk ayah ngan mak dia.

    • Kata orang kemain

      March 6, 2019 at 4:35 am

      Ko nk ckp orang…. cedok cerita tak abis konon… yg ko tu habis mana plak???
      tuk ayah dia … dia beli keta mercedes lah…
      ko nampak tak beza dia?mercedes ngan maserati tu lain??????

    • Anonymous

      March 6, 2019 at 7:46 am

      adoi! ayah dia tu dia bg merz la ….

  4. Anonymous

    March 5, 2019 at 7:15 pm

    Nanti lepas bersalin meroyan pul sebab laki tak bagi madu mcm pipah tu

  5. Anonymous

    March 5, 2019 at 6:36 pm

    semoga bahagia..??

Loading...
To Top