Written by Bella | March 5th, 2019

Pelakon Anzalna Nasir menerima kejutan istimewa daripada suaminya, Hanif Zaki yang menghadiahkannya sebuah kereta mewah jenis Maserati bernilai RM600,000 bersempena dengan ulang tahun perkahwinan mereka yang ke 3.

Foto kejutan itu dimuat naik di akaun Instagram suaminya dan menarik perhatian ramai. Rata-rata netizen mendoakan kebahagiaan pasangan ini dan semoga mereka berdua dimurahkan rezeki.

Siapa tahu mungkin juga ini hadiah untuk Anzalna yang bakal melahirkan cahaya mata pertama tidak lama lagi. Kami juga mendoakan agar segalanya dipermudahkan buat mereka dan kekal bahagia sehingga ke jannah.

32 responses to Bertuah Anzalna Nasir, Suami Hadiahkan Kereta Mewah Maserati

  1. Anonymous says:

    Tahniah.Dah lah lawo cantik lemah lembut. Untung nye anzalna. Hopefully jgn dicaras sudah. Moga yg baik2 untuk kalian berdua.

    • minah jambu say NO to drugs says:

      ingat jangan gi club ngan pompan lain n balek rumah jangan tak balek tau..

      • Anonymous says:

        itu jenis sepasang laki bini tu… when have nothing acting like have everything
        dpt perhatian netizen pun jadi laaa

  2. Anonymous says:

    Untuk anniversary lain rsenye bile dh ade baby hadiah lain pulak rasenye. Untung nye. Tiap bulan dpt hadiah surprise cantik pulak tu.

  3. aih says:

    to girls out there… nak kaya… cari lelaki yang loaded… habis cerita..

  4. naru says:

    mamat selenge ni kerja apa ekk sampai boleh beli maserati?

    • Mek Mah says:

      Please sesiapa jawab soalan ni.aku pun duk terfikir.

    • Anonymous says:

      bukan kah general manager kat bwm kah.

      • naru says:

        GM aje pun..mampu ke?

      • Anonymous says:

        company jual kereta mitsubishi kan? kalau owner, mampu la kott.. buat loan.. hehe

      • zarikalila says:

        Manager kat DRB hicom laa

        • wekkkkkkk says:

          manager kat mana2 company kalau gji rm7000.00 mgkn boleh belikan bini car itu walaupun loan, mgkn rmh sendiri yg tak perlu byr bank, mkgn ada aliran wang lain yg dia ada, maka hidup mereka senanglah, tetapi akan dtg rm7000.00 itu tidak cukup sbb kos perbelanjaan anak sudah cicah rm2000.00 sebulan itu ini, melainkan Anzalna ada pendaptan sendiri lebih rm5000.00.
          .
          ..sbb kos sara hidup di lmbah klang bagi pegawai kerajaan gred 41 dn bergaji rm5000.00 pun tiada duit simpanan katanya..habis dlm bulan tu juga..

          ..sedih..mcm mana yg bergaji rm5000.00 kebawh dn mempunyai anak lebih dri 1.

          ..tomato sekilo pun dh rm4.99 ..skrg..

        • zarikalila says:

          Anzalna ni pelakon kot. review iklan intagram ja dah bleh jana puluh ribu sebulan.

    • Anonymous says:

      I think PWC auditor.

    • Anonymous says:

      baik dia la selenge ade jgk drpd ko xtw la selenge ke x reti komen hal org je.. ssh sgt ke nk doa baik2 utk org?

  5. Anonymous says:

    hopefully korang laki bini tak terkena penyakit ain.manusia depan manis belakang hamis. berpada lah berkongsi kat ig. ingat lah xsemua bertuah cm korang. mungkin yg tgk cemburu kalo ade bertindak di luar kawalan contoh gune mak esah. jage2 uolls huhu

    • Anonymous says:

      Alhamdulillah. Anzalana selalu buat derma dan kebajikan untuk pesakit kanser bila rezeki dia lebih. Tak mustahil wujudnya orang kaya yang cantik dan hatinya cantik. Cuma jarang ada.

  6. Anonymous says:

    semoga bahagia..??

  7. Anonymous says:

    Nanti lepas bersalin meroyan pul sebab laki tak bagi madu mcm pipah tu

  8. Anonymous says:

    cedok tak abis ni bella. kete ni untuk ayah dia laa.. tp dorang pretend macam husband dia bg kat dia. masa ayah di test drive tu.. baru dorang surprise bgth hadiah untuk ayah ngan mak dia.

    • Kata orang kemain says:

      Ko nk ckp orang…. cedok cerita tak abis konon… yg ko tu habis mana plak???
      tuk ayah dia … dia beli keta mercedes lah…
      ko nampak tak beza dia?mercedes ngan maserati tu lain??????

    • Anonymous says:

      adoi! ayah dia tu dia bg merz la ….

  9. anak nogori says:

    maserati – rumah bergerak…

  10. anon says:

    ok bermula lah episod bersambung sambung di kalangan retis yg laki kaya utk
    hadiahkan si isteri …
    pasni dah tentu tentu …yg buat majlis resepsi paling banyak tu …muahakakakakaka
    ok bye

  11. huhu says:

    lantak lah korang..janji bulan2 installment jgn culas ye.

    • Anonymous says:

      byr..byr juga mmg wajip..tpi jn lewat sgt dlm 2 minggu mcm tu, nnti rekod di CTOS & CCRS..menunjukkan..”good”…tpi bkn “very goog”.

    • Anonymous says:

      byr..byr juga mmg wajip..tpi jn lewat sgt dlm 2 minggu mcm tu, nnti rekod di CTOS & CCRS..menunjukkan..”good”…tpi bkn “very good”.

  12. Anonymous says:

    bergmbar nonggeng mcm tu..lain mcm je..huhu..dh biasa..hehehe

    • Anonymous says:

      itu dah kawin aper der hal…. yg berlakon gesel2 julripin tu lagi teruk abis manis sepah dibuang euuwww

  13. Anonymous says:

    drpd kete mahal2 camtu… baik laa beli banglo sebijik
    tgk laa geng2 dia mcm lisa surihani tu… rumah siap ade kolam renang
    ni kete mahal2 last2 duk umah burung…

  14. Leanie says:

    Kalau aku dpt suami kaya (InsyaAllah) bila bab hadiah ni lau boleh biarlh bagi kebun seekar pun jadilh, sb skrg nilai tanah sgt bermakna org melayu skrg tanah dh byk jual pd org cina. Katanya tanahair ku tapi apa yg kau org ada..cuba jadi mcm atuk nenek kita dulu kerja rajin2 cari duit beli kebun bkn jual kebun.

  15. opinion says:

    btl weh. gol besifat sedehana ni mmg pkir bek bli umah bawah. sbb skng hrge umah bawah lebih 250k kot. blk kje msok parking trus je blh masok umah. xyh tggu lif. klu balik tgh mlm pn da xrisau. condo apartment flat mcm xde beza. nun dok tggi. tgu lif.klu lif ttbe rosak ko ingat leh trus baik ke jam tu. takat flat ko nk jdikn cm condo skng ni blambak dekorasi.