Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bertanyakan Mengenai Iqbal, Cik B Ditegur Netizen Supaya Jaga Adab Dengan Ibu

DS Vida dan anak-anak

Keletah dua beranak iaitu Cik B dan ibunya, usahawan kosmetik Datuk Seri Vida sering menjadi perhatian netizen berikutan gaya bersahaja antara mereka berdua.

Advertisement

Baru-baru ini, Cik B ada muncul dalam sesi siaran langsung ibunya itu menerusi aplikasi media sosial Instagram.

Namun dalam gelak ketawa dan keterujaan melihatkan aksi dua beranak itu, terpalit juga rasa kurang senang dalam kalangan netizen apabila mereka mendakwa Cik B seolah-olah tidak beradab apabila dia tiba-tiba sahaja bertanyakan soalan cinta kepada DS Vida.

“Mama, apakah status hubungan dengan si dia? Adakah masih bercinta? soal Cik B kepada Vida.

Hanya menjawab ‘Ya’ tanpa penjelasan lanjut, ramai pula yang tampil memberi nasihat agar Cik B lebih menjaga air muka dan beradab ketika bertanyakan soalan sensitif seperti itu.

“Kasih pula tengok Vida, Jangan tanya dalam siaran langsung. Netizen ramai batu api..” tulis seorang pengguna media sosial.

Advertisement

“Cik B, mama tetap mama, jaga adab..” sahut seorang lagi di ruangan komen.

Mungkin cara mereka berdua bergurau bagi keduanya adalah normal namun tidak bagi orang lain. Apa-apapun hanya ibu mengenali personaliti anak kesayangan mereka kan?

Dalam pada itu, kisah anak beranak ini nampaknya masih lagi hangat diperkatakan berikutan macam-macam cerita yang lain pula timbul setelah pendedahan DS Vida untuk mendirikan rumah tangga bersama bekas pembantu peribadinya tempoh hari.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram Dato Seri Vida
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Pening

    October 1, 2021 at 10:09 am

    org yg belakang Cik B yg kena ketuk, dia yg sgh2 suruh Cik B tanya soalan itu, mmg btl nak maju dlm business skg u kena promote thru live in media social, tapi x kan semua lagi2 hal family dan peribadi need to do live, dan mcm sinetron lah pula, so boring

  2. fair and square

    September 30, 2021 at 2:51 pm

    DSV pun x reti jaga air muka ank2 bila keluar kontroversi bukan2

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top