September 27th, 2018

Lama tidak berjumpa dengan isteri tercinta atas tuntutan kerja, pelakon Fattah Amin tidak melepaskan peluang yang ada untuk meluangkan masa dengan Fazura dengan menikmati percutian bersama.

Kalau sebelum ini Fazura sempat memuat naik video romantis untuk hari ulang tahun kelahiran suaminya yang ke 28 meskipun sibuk dengan urusan kerja di New York, kini giliran Fattah pula meraikan hari jadi Fazura.

Fattah telah membuat kejutan istimewa ‘candle light dinner’ yang cukup romantis buat isteri tercinta dibawah sinaran bintang.

Bukan itu sahaja, Fattah menerusi akaun Instagram turut memuat naik ucapan yang sangat ‘sweet’  dimana beliau merasa syukur dan bertuah dikurniakan seorang isteri yang baik dan membawa kebahagiaan kepada dirinya. Fattah juga berdoa agar perkahwinan mereka kekal sehingga ke syurga.

Kehangatan cinta Fattzura sehingga hari ini masih lagi mendapat tumpuan ramai kan? Semoga pasangan ini akan terus dilimpahi dengan kebahagiaan. Apa-apa pun, selamat hari jadi kami ucapkan kepada Fazura, semoga sukses selalu dan dimurahkan rezeki.


33 responses to “Bersemut Ucapan Romantis Fattah Amin Bersempena Hari Jadi Fazura”

  1. dalita says:

    membawang sungguh u all

  2. Madah berhelah says:

    semoga sampaila ke jannah ye…….happy ending ,,,,wedding years ….harap x la sampai setengah jalan ……je …indah khabar dari rupa ….mcm artis sblum ni …..

  3. liza says:

    sy sokong awak…jangan kaitkan lofa dgn fazura….mereka dah ada kehidupan masing2

  4. Mozart says:

    Can we focus on their work of art instead? They are all pelakon isn’t it? Bosan balik balik dengar cerita pasal kehidupan peribadi je. Harap supaya mutu kerja setanding dengan populariti.

    • Anonymous says:

      yer la tahun ni fazura akan menang bintang paling popular. harapkan popular dari segi kehidupan peribadi yang ditayang-tayang jer la. ingat dato ct dulu menang paling popular sebab memang dia berbakat, banyak produk, kualiti nyanyian tak boleh nak sangkal.

    • Anonymous says:

      Faz xkan mnng anugerah Tu.. faz tak promote pun kt org suh undi die mcm Artis lain buat. Faz even mention pun pasal anugerah Tu. Dr Dulu faz start berlakon die cuma jejar anugerah pelakon terbaik. Obvious! Kami fans faz since dolu2 tau faz takkan pernah mnng anugerah popular. But since kahwin dgn plakon llki pling popular, baru la kn tempias skit. So as fans since long before that Michael ang drama, we actually had used to it.

    • Anonymous says:

      Kalo promot pun xmenang …baik x pyh promot..gitu

    • Anonymous says:

      fattah terkena tempias lofa, fazura terkena tempias fattah. nampak tak cycle tu haha

    • Anonymous says:

      Menang ke mslhnya..confident sngtttt..haha..berlakon ke apa ke sendu je..yg popular nya adegan2x meluat ada la..

    • semutmerah says:

      Jelesnya….sian awak ni. ntah dah kawen ke belum ni. Org kawen faham la kalu sweet2 ni mmg natural…. Yg dengki ngn x kawen lagi, pg main jauh2… #bukanfansfazura

  5. Alanice says:

    Ble meletop nk pngil pasangan pling sweet ni dtg set?

    • Anonymous says:

      nak ke couple rindu jamban datang ke set meletop. kalau mereka profesional, mereka datang, kalau mereka tak profesional, mereka cabut lari. huhu

Loading...