Written by Bella | September 27th, 2018

Lama tidak berjumpa dengan isteri tercinta atas tuntutan kerja, pelakon Fattah Amin tidak melepaskan peluang yang ada untuk meluangkan masa dengan Fazura dengan menikmati percutian bersama.

Kalau sebelum ini Fazura sempat memuat naik video romantis untuk hari ulang tahun kelahiran suaminya yang ke 28 meskipun sibuk dengan urusan kerja di New York, kini giliran Fattah pula meraikan hari jadi Fazura.

Fattah telah membuat kejutan istimewa ‘candle light dinner’ yang cukup romantis buat isteri tercinta dibawah sinaran bintang.

Bukan itu sahaja, Fattah menerusi akaun Instagram turut memuat naik ucapan yang sangat ‘sweet’  dimana beliau merasa syukur dan bertuah dikurniakan seorang isteri yang baik dan membawa kebahagiaan kepada dirinya. Fattah juga berdoa agar perkahwinan mereka kekal sehingga ke syurga.

Kehangatan cinta Fattzura sehingga hari ini masih lagi mendapat tumpuan ramai kan? Semoga pasangan ini akan terus dilimpahi dengan kebahagiaan. Apa-apa pun, selamat hari jadi kami ucapkan kepada Fazura, semoga sukses selalu dan dimurahkan rezeki.

33 responses to Bersemut Ucapan Romantis Fattah Amin Bersempena Hari Jadi Fazura

  1. faraj says:

    Selamat hari jadi….Neelofa gk yg melopong tk kawin2, tahun depan Neelofa nk hantor kebun tu , hukum tembak sebab anak dara tua..!!..tahniah Fazura…!!

    1

    27
  2. wala says:

    semoga dilimpahi rahmat Allah, happy birthday faz.

    14

    0
  3. Didi says:

    Natural la suami isteri romantik gini..yg x naturalnya org yg x abis2 kaitkan neelofa dlm cerita ni…

    43

    0
    • Anonymous says:

      naturallah..sbb masih di peringkat awal..cer ke 10 tahun ke atas nnti, tarikhpun mesti lupa.

      5

      15
      • Mira says:

        Cakap yang baik2. Doa yang baik2. InsyaAllah yg baik2 juga datang pada kita nanti.

        13

        0
        • Anonymous says:

          Pndai kalo fans dia nie smua ayat mesti cakap yg baik2x..tp kalo ko perasan dkt insta si fake nie berlambak je fans dia duk puji melambung artis depa tp sindir n kutuk si lofa..fans ngan artis sma fake

          7

          2
      • Anonymous says:

        aku dah 12 tahun kwen. kami tak pernah lupa pon celebrate besday..anniversary . tak pernah! so tak baik doa yg bukan2 ye. nanti benda tu terpalit kat awak…awak tak kawen lg kan..sbb tu awak tak paham.

        21

        1
  4. nok gebuzzz says:

    life artis semua nak kena amik tahu…buat anak pon nak tahu bila…benda tu sebenarnyer org diluar sana pon ada jer buat…ape pon semoga pasangan ini diberikan zuriat dan bahagia hingga ke syurga.

    18

    0
  5. wakanda forever says:

    kenapa ye setiap kali post pasal fattzura mesti nak selit sekali nama lofa..come on la…masing2 dah ada life masing2 laaa..be positive sikit…

    33

    0
  6. Anonymous says:

    Hu hu hari jadi KimK isteri Patah ya

    6

    6
  7. Positive says:

    Jangan jeles lah..mereka pasangan cantik, kaya dan terbahagia di Malaysia..semua ucapan mereka akan kongsi di media sosial supaya masyarakat tahu betapa bahagia dan terbaiknya pasangan mereka.
    Pasangan lain cuma mampu whatapps atau mesej saja, sebab pasangan masing-masing tak sehebat dan sebaik Fazura atau Fattah segan nak up kat media sosial.

    0

    0
  8. San Marino says:

    Mrs fake nose birthday

    4

    9
  9. Your worst nightmare says:

    bersemutnye semua pon sebok greatest gift from Allah kununye. tahun depan ape plak? worstest nightmare? mane ko tahu bini ko tu mmg dh terbaik yg ko dpt? semuanya tak kekal Allah & islam yg greatest gift kite dpt hidayah. poyo jee

    2

    10
    • Lots of love says:

      Ni la manusia yg xd otak.. Keje nak negatif je.. Bodoh tu simpan la sikit beb.. Ko boleh predict ke apa jadi esok lusa apatah lagi tahun depan.. Damn la ko ni.. Itu doa dan expression dia kini.. Tak tau pulak aku ko punya wish kt bini or laki ko or mak bapak ko or sape2 ko wish utk bnd x elok jadi tahun depan.. Hahaha.. Lawak kamu ni.. Whatever you have now is Allah’s planning.. Allah is the best planner.. Jgn lupa tu.. Xd org kawin sekadar nak main2 sebab bukan the greatest jodoh.. Hahaha.. Doh la ko ni.. Hmm.. Be positive.. Jgn nk jd poyo Bajet2 ustaz or ustazah siber je.. Nk tegur better one to one ngn depa.. Bukannya dengan jadi keyboard warrior.. Attention seeker btul la kamu ni.. Aihhhh

      1

      0
  10. San Marino yup says:

    Mereka takde whatapps atau mesej Ker…mesti ucap kat pasangan kat media sosial? Owh lupa..nanti orang tak tahu mereka pasangan paling sempurna dan bahagia…

    2

    2
  11. Alanice says:

    Ble meletop nk pngil pasangan pling sweet ni dtg set?

    2

    3
    • Anonymous says:

      nak ke couple rindu jamban datang ke set meletop. kalau mereka profesional, mereka datang, kalau mereka tak profesional, mereka cabut lari. huhu

      1

      3
  12. Mozart says:

    Can we focus on their work of art instead? They are all pelakon isn’t it? Bosan balik balik dengar cerita pasal kehidupan peribadi je. Harap supaya mutu kerja setanding dengan populariti.

    4

    1
    • Anonymous says:

      yer la tahun ni fazura akan menang bintang paling popular. harapkan popular dari segi kehidupan peribadi yang ditayang-tayang jer la. ingat dato ct dulu menang paling popular sebab memang dia berbakat, banyak produk, kualiti nyanyian tak boleh nak sangkal.

      2

      3
      • Anonymous says:

        Faz xkan mnng anugerah Tu.. faz tak promote pun kt org suh undi die mcm Artis lain buat. Faz even mention pun pasal anugerah Tu. Dr Dulu faz start berlakon die cuma jejar anugerah pelakon terbaik. Obvious! Kami fans faz since dolu2 tau faz takkan pernah mnng anugerah popular. But since kahwin dgn plakon llki pling popular, baru la kn tempias skit. So as fans since long before that Michael ang drama, we actually had used to it.

        4

        1
      • Anonymous says:

        Menang ke mslhnya..confident sngtttt..haha..berlakon ke apa ke sendu je..yg popular nya adegan2x meluat ada la..

        2

        4
        • semutmerah says:

          Jelesnya….sian awak ni. ntah dah kawen ke belum ni. Org kawen faham la kalu sweet2 ni mmg natural…. Yg dengki ngn x kawen lagi, pg main jauh2… #bukanfansfazura

          4

          1
  13. liza says:

    sy sokong awak…jangan kaitkan lofa dgn fazura….mereka dah ada kehidupan masing2

    5

    0
  14. Madah berhelah says:

    semoga sampaila ke jannah ye…….happy ending ,,,,wedding years ….harap x la sampai setengah jalan ……je …indah khabar dari rupa ….mcm artis sblum ni …..

    3

    1
  15. dalita says:

    membawang sungguh u all

    0

    0

Leave a Comment

Optional