Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bersemut Ucapan Romantis Fattah Amin Bersempena Hari Jadi Fazura

Lama tidak berjumpa dengan isteri tercinta atas tuntutan kerja, pelakon Fattah Amin tidak melepaskan peluang yang ada untuk meluangkan masa dengan Fazura dengan menikmati percutian bersama.

Advertisement

Kalau sebelum ini Fazura sempat memuat naik video romantis untuk hari ulang tahun kelahiran suaminya yang ke 28 meskipun sibuk dengan urusan kerja di New York, kini giliran Fattah pula meraikan hari jadi Fazura.

Fattah telah membuat kejutan istimewa ‘candle light dinner’ yang cukup romantis buat isteri tercinta dibawah sinaran bintang.

Advertisement

Bukan itu sahaja, Fattah menerusi akaun Instagram turut memuat naik ucapan yang sangat ‘sweet’  dimana beliau merasa syukur dan bertuah dikurniakan seorang isteri yang baik dan membawa kebahagiaan kepada dirinya. Fattah juga berdoa agar perkahwinan mereka kekal sehingga ke syurga.

Kehangatan cinta Fattzura sehingga hari ini masih lagi mendapat tumpuan ramai kan? Semoga pasangan ini akan terus dilimpahi dengan kebahagiaan. Apa-apa pun, selamat hari jadi kami ucapkan kepada Fazura, semoga sukses selalu dan dimurahkan rezeki.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. dalita

    September 28, 2018 at 8:19 am

    membawang sungguh u all

  2. Madah berhelah

    September 28, 2018 at 7:47 am

    semoga sampaila ke jannah ye…….happy ending ,,,,wedding years ….harap x la sampai setengah jalan ……je …indah khabar dari rupa ….mcm artis sblum ni …..

  3. liza

    September 27, 2018 at 3:27 pm

    sy sokong awak…jangan kaitkan lofa dgn fazura….mereka dah ada kehidupan masing2

  4. Mozart

    September 27, 2018 at 2:50 pm

    Can we focus on their work of art instead? They are all pelakon isn’t it? Bosan balik balik dengar cerita pasal kehidupan peribadi je. Harap supaya mutu kerja setanding dengan populariti.

    • Anonymous

      September 27, 2018 at 5:39 pm

      yer la tahun ni fazura akan menang bintang paling popular. harapkan popular dari segi kehidupan peribadi yang ditayang-tayang jer la. ingat dato ct dulu menang paling popular sebab memang dia berbakat, banyak produk, kualiti nyanyian tak boleh nak sangkal.

    • Anonymous

      September 27, 2018 at 7:40 pm

      Faz xkan mnng anugerah Tu.. faz tak promote pun kt org suh undi die mcm Artis lain buat. Faz even mention pun pasal anugerah Tu. Dr Dulu faz start berlakon die cuma jejar anugerah pelakon terbaik. Obvious! Kami fans faz since dolu2 tau faz takkan pernah mnng anugerah popular. But since kahwin dgn plakon llki pling popular, baru la kn tempias skit. So as fans since long before that Michael ang drama, we actually had used to it.

    • Anonymous

      September 27, 2018 at 9:01 pm

      Kalo promot pun xmenang …baik x pyh promot..gitu

    • Anonymous

      September 27, 2018 at 9:51 pm

      fattah terkena tempias lofa, fazura terkena tempias fattah. nampak tak cycle tu haha

    • Anonymous

      September 27, 2018 at 8:59 pm

      Menang ke mslhnya..confident sngtttt..haha..berlakon ke apa ke sendu je..yg popular nya adegan2x meluat ada la..

    • semutmerah

      September 28, 2018 at 12:22 am

      Jelesnya….sian awak ni. ntah dah kawen ke belum ni. Org kawen faham la kalu sweet2 ni mmg natural…. Yg dengki ngn x kawen lagi, pg main jauh2… #bukanfansfazura

  5. Alanice

    September 27, 2018 at 2:21 pm

    Ble meletop nk pngil pasangan pling sweet ni dtg set?

    • Anonymous

      September 27, 2018 at 10:06 pm

      nak ke couple rindu jamban datang ke set meletop. kalau mereka profesional, mereka datang, kalau mereka tak profesional, mereka cabut lari. huhu

Loading...
To Top