Written by Bella | September 24th, 2019

Penyanyi Ara Johari menjadi perhatian ramai apabila menggayakan fesyen ‘rare’ di malam ABPBH 32.

ara johari stoking panjang seluar pendek

Berfesyen ala Kpop atau ‘boy scout’, Ara tampil lengkap dengan sut berwarna biru cair dengan seluar pendek serta stoking paras lutut.

Namun, penampilannya itu yang menampakkan bahagian lututnya menjadi bahan lawak dan kecaman netizen.

ara johari stoking panjang seluar pendek

Rata-rata netizen menyamakannya seperti uniform pengakap dan apa yang digayakan oleh Ara itu sangat pelik dan tidak cantik.

“Hodoh lah pakai seluar pendek

dengan stoking panjang.”

fesyen ara johari

Ibarat baju pengakap

ara johari

Mangsa fesyen

ara johari dikecamara johari dikecamara johariara johari seluar pendekara johariTidak salah hendak tampil dengan fesyen unik serta ‘trendy’ tetapi mungkin ada kalanya kena tengok juga pada kesesuaian majlis dan juga dengan diri kita. Jaga sedikit eksklusif agar tidak menjadi bahan lawak.

26 responses to Berseluar Pendek Dan Stoking Panjang, Fesyen Ara Johari Dikecam Netizen

  1. kekwat la ko says:

    ahahahakk hadoii la ara. ara ko knon2 nk jdi ala boyish ke?? cmmon la.. xstrugle pesen ko. nk kate nmpk ensem mcm dak ingusan. nk kate lawa pesen ko pelik. xtau la sis nk bg brp bintang. bg binatang jela. miow miow

  2. Anon says:

    Umur dia 22 tahun kan? Nampak tua lah dia. Fazura 35 pun nampak muda dari Ara ni. Hrmm.

  3. Anonymous says:

    yang ni perempuan ke atau lelaki? macam pengkid je

  4. lol says:

    umur baru 22 tapi dah macam nak dekat 40 tahun muka dia.

  5. Brunes says:

    err, fashiun dia tak salah ala ala billie elish gitu.. tapi ara memang tak sesuai pakai outfit ni. tak tahu salah sylist ke atau salah ara kalau tak pakai stylist(if you dont have a stylist pls invest on a good one). alicia amin is more suitable to use this kinnda number.. cos of her lanky body shape and dia lampai…. ok now someone pls hire me as their stylist! hahahahah

  6. Brunes says:

    so funny lah, fashun dia ni ah okay tak huduh ala ala Billie Ellish. tapi tidak sesuai di pakai oleh Ara, what is wrong with you artists? kedekut sangat nak hire stylist atau kalau ini kau sendiri yg assemble outfit ni then you have a bad taste Ara. this number is more suitable to be worn by alicia amin yg body model tinggi lampai. kalau nak pull off straight out of runway fashun pun agak2 lah dikk, ada tengok cermin ke sebelum keluar rumah? ok now soo someone pls hire me as their stylist!! hahaha

    • Anonymous says:

      artis2 kat malaysia tunggu barang FOC aka orang sponsor dari menghadiri acara anugerah ke kenduri kahwin.

      • Brunes says:

        kalau baju macam ni pun nak tunggu orang sponsor plis go to hell lah hahahah yang aku beli sendiri dekat H&M lagi cantik, bagi aku budget rm$300 sudah da most uollsss

  7. Anonymous says:

    si pengkid lesbian suara strain jerit2 ni hahaha mmg lah out ?

  8. Anonymous says:

    yg ni tau jgk pakai stokin… si mekjah kt melodi tuh pakai skirt senteng syok tunjuk betis… ape der hal… penjilat ramai..

  9. korok says:

    hahaha…ko rasa ko dh cukup stylista sgt ke…aku tgk cm mangsa fashion je…sian tgk

  10. Pemerhati says:

    LUTUT HITAM!

  11. Anonymous says:

    dulu Ella tu pon ala ala boyish jgk, sempoi je dgn baju putih jeans hitam dia tuu..dia ramai peminat lelaki taw, no try hard mcm kau! nk sgt jd tomboy..tp malu kn diri sdiri

  12. Anonymous says:

    punya la fesyen macam taik

  13. Helen Red Sofa says:

    FESYEN NI TERINGAT KT ABG POSMEN ZAMAN BRITISH BELUM MERDEKA. TAK PUN SELALU BOLEH JUMPA KT PINTU MASUK MAJESTIC HOTEL, KAU LALU JE DIORG TABIK HORMAT KT KAU. CUMA ARA TAK PAKAI TOPI SAWAH YG BESI TU. HAHAHA

  14. acik bawang says:

    dia ni laki ke pompuan? skali tengok dh rupa yassin senario….

  15. acik bawang says:

    ni laki ke pompuan. rupa dh macam yassin senario dh….

  16. Anonymous says:

    yang pompuan nk jd lelaki…yg lelaki nk jd pompuan…dunya dunya…

  17. Anjing dab beruang pun tak kenal .... says:

    Ni yg beruang matahari tu kkan ?

  18. Kesian says:

    Muka ala2 hazama dah..xsesuai la pakaian dia..teruktaste..

  19. Farhan Azizan says:

    PERANGAI SERUPA PENGKID!! MOHON SEMUA SALURAN RADIO HARAMKAN LAGU-LAGU NYANYIAN SI PENGKID INI DARIPADA KE UDARA!!

  20. Anonymous says:

    Klau aku kt c tu bgi kn kain batik..msti npk lgi gempak..

  21. Anonymous says:

    Kalau aku ade kt c tu,aku bgi kn kain batik..pasti gempak fesyen die???

  22. Anonymous says:

    dia ni pengkid kan? mcm pengid aja

Tinggalkan Komen Anda Di Sini