Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Berseluar Ketat Melakukan Aktiviti Berbasikal, Hanez Suraya Seru Orang Ramai Berfikiran Positif

hanez suraya seluar ketat ketika berbasikal

Menyuarakan pendapat mengenai kecaman dihadapi oleh wanita bertudung yang terlibat dengan sukan berbasikal, pelakon Hanez Suraya tampil menyeru orang ramai supaya berfikiran positif.

hanez suraya selura ketat ketika berbasikal

Advertisement

Menurutnya, mahu kekal sihat merupakan salah satu faktor mengapa dirinya meminati sukan berbasikal.

“Bukan senang nak jadi female cyclist ni. Especially yang bertudung. Ada je kecaman. Cuba fikir positif, berbasikal kan aktiviti bersukan, niat nak kayuh supaya badan sihat, jantung sihat,”

Hanez bagaimanapun bangkit memberikan penjelasan mengapa seluar yang digunakan untuk sukan berbasikal agak ketat.

hanez suraya selura ketat ketika berbasikal

“Seluar basikal tu memang macam tu, design ketat dan padding untuk keselesaan dan keselamatan, saya pernah pakai seluar trek yang longgar sikit, tersangkut pula kat seat (pada yang faham) sangat bahaya.”

Advertisement

Ujar pelakon yang popular menerusi drama bersiri Autumn Di Hatiku itu lagi, kaum hawa juga layak untuk berbasikal tanpa menerima sebarang kecaman daripada mana-mana pihak.

” Kaum hawa pun nak juga berbasikal tanpa di kecam.”

Susulan perkara tersebut, Hanez juga tidak terlepas menitip pesanan buat mereka yang menganggap pakaian sukan berbasikal yang digayakannya kelihatan tidak senonoh supaya segera berhenti mengikutinya di laman sosial.

hanez suraya seluar ketat ketika berbasikal

“Kalau pakaian saya agak tak senonoh di mata anda, jangan tengok! Unfollow sahaja okay.”

Untuk rekod, Hanez dilihat semakin aktif berbasikal sekitar bulan lalu. Malah turut melakukan aktiviti tersebut bersama suaminya Romie Razin Adilha Abdul Jais. Selain Hanez, ramai lagi barisan selebriti tempatan yang gemar melakukan sukan berbasikal antaranya Datuk Seri Siti Nurhaliza, Nabila Razali, Zizan Razak, Hawa Rizwana dan Hairul Azreen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. meh aku sepak ko

    August 3, 2020 at 11:24 am

    bodoh la ayat..aku berbasikal gak la wei…boleh je aku pkai molek xde aku nk pkai gitu..suar trek tudung tshirt..ah bodo la

  2. Armadan Hamdan

    July 30, 2020 at 7:26 pm

    THIS BITCH AGAIN! ONCE A BITCH, ALWAYS A BITCH

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama