December 27th, 2018

Sedang berada di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah umrah bersama keluarga tercinta, selebriti popular Neelofa sempat untuk memuat naik beberapa foto beliau di sana.

Antara yang menarik perhatian ramai ialah foto beliau mengenakan niqab, tidak dinafikan Neelofa kelihatan cukup cantik sehingga ada yang memuji beliau ibarat bidadari.

Rata-rata netizen meninggalkan komen yang cukup positif dan berharap agar Neelofa dapat mengekalkan imej tersebut selepas pulang ke Malaysia nanti.

Lebih cantik dan berseri Neelofa dengan penampilan berniqab, kata orang ‘natural beauty’. Apa-apa pun, harapnya segala urusan ibadah beliau dan keluarga dipermudahkan serta berjalan lancar.


96 responses to “Berniqab Di Tanah Suci, Netizen Puji Kecantikan Neelofa”

  1. makwe T says:

    Masa study dulu, orang Kelantan ni most baik2, tp mmg x dapat dinafikan depa ada masalah dengan kebersihan. 5 tahun study stay dgn macam2 negeri yang lain ok, ada yang sederhana ada yang rajin melampau sampai aku stress. Tapi kalau Kelantan agak pengotor, bawah katil mangkuk laksa, nasi kerabu, mee goreng, segala jenis air, dll. bau dia ya rabbi aku yang x berapa pembersih ni pon x tahan. Pernah gak kena gigit ke hapa dgn lipas sbb baju2 dia letak atas katil, dia boleh tidur n tindih atas longgokan kain tu, alih2 pandai plk lipas tu gigit aku, tong sampah dalam bilik plk sokmo berulat klu aku x tgk, bekas makanan kuah lauk bagai dia tuang je dalam tu padahal tong tu untuk kertas ke rambut. klu aku bersihkan depa x kisah pn still buat benda yang sama dah aku mcm maid plk. kalau keluar mmg kalah ratu rusia aku la yg sendu lg hauk kalau jln sebelah, maklumlah muka pecah rumah aku ni, tp depa baik x de la jahat kehapa, dgn aku pn baik x berkira, klu aku sakit depa tolong, klu beli apa2 mesti bg aku, jadi aku cuba tolak ansurla, pastu kbtulan bilik sbelah kosong aku minta tukar, aku ckp nak sebilik dgn sama course sbb nak study senang, aku x sampai hati nak ckp aku dah x tahan sbb depa baik. tak taula sbb depa kelantan ke hapa, tp pnglaman belajar mmg Kelantan la selalu mcm ni. mgkn pompuan kelantan ni jenis kuat kerja jd x pikir sgt pasal umah kot.

Loading...