March 26th, 2019

Kontroversi rumah tangga Bella Astillah dan Aliff Aziz masih belum ada penghujungnya, baru hendak reda sebentar, situasi kembali hangat apabila satu demi satu kecurangan Aliff dibongkarkan oleh isterinya itu.

Menjadikan medium media sosial sebagai tempat luahan hati dan mendedahkan setiap kali suaminya ‘kantoi’ curang, ada sesetengah netizen sudah mula bosan dengan tindakan Bella itu.

Netizen sebenarnya geram mengapa Bella tidak melakukan apa-apa berkaitan masalah rumah tangganya dan hanya mengadu di media sosial? Untuk apa terus membiarkan hatinya menanggung derita?

Bukan tidak bersimpati dengan nasib yang menimpa Bella, tetapi mereka mahu beliau bangkit dan ‘move on’.

Susah untuk komen isu ini kerana ia melibatkan kesetiaan seorang isteri dan kasih sayangnya kepada suami. Bukan mudah juga untuk membuat keputusan drastik melibatkan masa depan kan? Mungkin juga Bella ada ambil tindakan susulan berkaitan masalah rumah tangganya, tapi tidak perlu beliau umumkan. Doakan yang baik-baik sahaja.


79 responses to “Berkali-Kali Dedah Suami Curang, Netizen Sudah Bosan Dengan Tindakan Bella Astillah?”

  1. KevinWrese says:

    Masteron 8 Semanas
    Since the write-up described, you don’t have to spend all day long at the gym hitting the gym. A bit of workout daily can greatly assist in aiding you achieve your fitness goals. With a small amount of determination, you should certainly get fit in no time.Physical fitness Made Simple With Successful Techniques That Work Well!
    Tren 75 Price In India
    It is crucial to stay in addition to your credit score condition. Monitoring your credit track record is vital to maintain a good credit standing upright. What you need to do is set your self up with a credit alert support. This specific service will alert you anytime something totally new is reported on your credit report.
    Equipoise 150
    Aggressiveness in web marketing is something that can backfire in a rush. Your desire may be to information almost any post with hyperlinks and search phrases, but attention is vital. There are millions of individuals spamming, and you could easily be wrongly recognized for one of these. Recall to never be competitive.
    Testosterone Propionate User Reviews

  2. MerlinjenCy says:

    Anavar 30mg Results
    A lot of people do not know what they must be searching for in relation to obstructive sleep apnea. Indications of apnea are simple enough to grab on upon having carried out some on-line research about it. Continue reading to learn what you should know now.
    Masterton 3 Bedroom Homes
    Make sure that your physician is prepared for that particular sort of surgical procedure you will be talking about. Make certain they are, in reality, a skilled physician and not merely a health care provider. Validate they may have the correct malpractice insurance policy coverage active. Ask how often they may have carried out the method personally.
    Mesterolone Vs Mestanolone
    One particular design idea would be to just be more confident. Regardless how excellent your garments look, you simply will not really appearance modern unless you wear your outfits with confidence. You have to have your self using the utmost self-confidence. This is certainly one particular way that you could consider your style to another level.
    Testosterone Propionate Overdose Symptoms

  3. Mia says:

    Bella.. hal rumahtangga settle senyap2 la.. dr kes affifah sampai ke sekrg bising dlm socmed.. habes segala benda nak cerita.. aib suami pun dicanang.. kalau u settlekn diam2 dr mula rasanye dpt diselsaikn dgn cara baik.. lelaki ni makin dicabar dia akan buat.. or r u trying to show to all yg u ni ala2 strong woman ek.. ade lg ramai strong woman dr u bella.. sekrg ni i rasa u yg mcm ade mental prob.. sorry..

  4. damai says:

    org x alami mmg blh cakap mcm2. mmg betul if pk anak kdg sang isteri kena pk berpuluh2 kali. its not easy ok. cuma silap Bella dia suka luahkan kat media social. aku ada kawan 23 tahun dlm perkahwinan, mmg laki dia dahi licin x blh nampak prmp cantik, ada aja affair dia, wife dia mmg makan hati tapi bila dia kenang kan anak2 dia masih kecil, dia pendamkan aja, tapi skg anak2 dah dewasa, laki masih tetap perangai yg sama, baru dia ada confident file kan divorce proceedings, penguam tanya asal lama sgt baru file, dia cakap masih anak2 masih kecil dan sekolah, dia x nak jejaskan mental anak2 dia dan dia x nak anak2 dia nanti salahkan dia atau ayah dia jk berpisah, tapi skg anak2 dah besar, dan anak2 sendiri nampak penderitaan mak dia dalam diam, anak2 yg kasi dia semangat suruh failkan penceraian cari kebahagiaan mama dia sendiri, baru lah kekuataan dia untuk failkan penceraian. cuma satu kawan aku nie mmg old school x reti pasal social media

  5. Anonymous says:

    BELLA NI OBSES DENGAN ALIF KE ADOYAI

Loading...