Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Berkali-Kali Dedah Suami Curang, Netizen Sudah Bosan Dengan Tindakan Bella Astillah?

Kontroversi rumah tangga Bella Astillah dan Aliff Aziz masih belum ada penghujungnya, baru hendak reda sebentar, situasi kembali hangat apabila satu demi satu kecurangan Aliff dibongkarkan oleh isterinya itu.

Advertisement

Menjadikan medium media sosial sebagai tempat luahan hati dan mendedahkan setiap kali suaminya ‘kantoi’ curang, ada sesetengah netizen sudah mula bosan dengan tindakan Bella itu.

Netizen sebenarnya geram mengapa Bella tidak melakukan apa-apa berkaitan masalah rumah tangganya dan hanya mengadu di media sosial? Untuk apa terus membiarkan hatinya menanggung derita?

Bukan tidak bersimpati dengan nasib yang menimpa Bella, tetapi mereka mahu beliau bangkit dan ‘move on’.

Susah untuk komen isu ini kerana ia melibatkan kesetiaan seorang isteri dan kasih sayangnya kepada suami. Bukan mudah juga untuk membuat keputusan drastik melibatkan masa depan kan? Mungkin juga Bella ada ambil tindakan susulan berkaitan masalah rumah tangganya, tapi tidak perlu beliau umumkan. Doakan yang baik-baik sahaja.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 Comments

  1. Anonymous

    March 26, 2019 at 5:01 pm

    Mmmm sepatutnya lepas kantoi dgn pipah tu dia dah angkat kaki. Lelaki kalu dlm pantang sanggup ikut betina lain tinggalkan ko, sendiri mau ingat la. Sekarang, apa yg ko harapkan?

    • kembarnya

      March 27, 2019 at 9:15 am

      i rase i tau napa si isteri nie mcm gini….
      1) wakil artis sabah yg menonjol,(i mean dah lebar sayap sampai ke KL, so, proud sikit jadi artis bukan setakat di sabah, kahwin lagi artis antarabangsa(singapore) , pendek kata, she is the public figure..everything must be good in people’s eye..
      2) dia masih sayang suami dia , tats y tak nak hati suami ada ruang utk sayang org lain..
      3) diorg ada anak, so dia harap suami dpt bezakan mana patut tumpu lebih perhatian(but well, otak laki fikir apa kita tak tau)
      4)tak bole terima suami suka org lain selain dia, sbb pada dia rasa dia lah wanita yg paaaaaling sempurna, suda buat yg terbaik dlm membantu suami dr semua segi seorg isteri atau kerjaya…(bab ini si suami akan hargai, tapi cara hargai mungkin suami cuma akan tunjuk dgn family gathering, teman anak main, bawa family keluar makan , selfie dgn anak , but bukan spend time feeling2dgn isteri, sbb hati tgh melayang)
      5)isteri rasa dirinya akan menang dari segi cantik dan kaliber.. but, lelaki akan somehow akan rasa nak try wangian dan sentuhan yg lain,, if ada chance and why not kalau ada chance, keinginan nak try tu suda memadam nafsu nak bersama isteri, tats y kalau isteri rasa uplot gmbr lawa, laram, nyanyi feeling2 rambut terbang,pakai seksi nari keke tiktok, ini suami akan puji jer, or maybe org lain puji suami akan rasa proud saat tu jer,, dia dah takde perasaan puja teruja nak balik rumah tgk isteri dah)
      6)kalau dia nakkkkk juga tambat balik hati laki, dia akan act more to agama way, time nak sedarkan suami(tapi i tgk ramai yg walau dah berubah penampilan ke arah sopan stil tak dpt nak kuasai lelaki, sbb lelaki tak rasa mereka kalau nak berubah, mereka akan cari sendiri dan bukan melalui gaya isteri yg somehow guna cara ini, but, well, it is stil a way or effort for women to try to safe their rumahtangga)
      7) isteri ini setia, setia sayang suami dia, at the same time, she nak suami setia juga sama dia.
      8)isteri ni ada sikit psycho, taknak suami rasa fun dgn org lain,, nak suami fun dgn dia saja and tak bole fun dgn org lain…kalau isteri down, dia akan cipta isu isu utk laki feel her down sekali, (which lelaki takkan layan larrr)
      9) isteri taknak laki hidup senang dari dia sbb jiwa dia tertekan dgn playboy nya
      10)hati fikir nak balas dendam, ada saja nak kenekan laki, biar laki rase sakit,, tapi taktau mcm mana, tapi once laki sayang balik, isteri akan minta laki janji itu ini and maafkan laki tu,,netizen and org keliling ckp la apaaaaaaaaaa saja, itu cuma watak tambahan,, penyeri drama..
      last last benda akan ulang dari point (1)….ulang ulang ulang ulang ulang ulang

  2. hh

    March 26, 2019 at 5:00 pm

    lantak ko la bella.. ari ni ko cakap laki ko curang, esok lusa aliff aziz ayat ko blik nnti ko ok laa.. bosan gn ko.. pokok pangkal diri ko sndiri.. aliff yg bermasalah ke ko senanye ni?? ko ni pon cm psiko jee..

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 6:45 pm

      Cuma nak ckp muka anak dia muka Adira itu aje…..

  3. Anonymous

    March 26, 2019 at 4:56 pm

    Mula2 kesian.. lama2 naik menyampah. Mcm nk cari publisiti pon ada. Murahan sangat.

  4. AliCafe....

    March 26, 2019 at 4:52 pm

    Tahu pun kami dah BOSAN !!!

  5. faraj

    March 26, 2019 at 4:50 pm

    baik awak dedah dada jer senang…wakakaka

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 4:58 pm

      Orang bahagia hingga ke Jannah. Bella wanita pertama meroyan hingga ke Jannah. Wakaka

    • ida

      March 26, 2019 at 5:27 pm

      wanita bodoh suka la cik hubby dia kan. boleh pijak kepala bini ko mcm pelapik kaki. padan la diaorg 2 laki bini ni. tengok muka pun boleh tau jenis parents yg xmatang. batak simpati.

    • minah jambu say NO to drugs

      March 26, 2019 at 7:52 pm

      tu la suruh cerai taknk cerai pastu asek asek cakap pasal laki curangggggggggg aje kadang2 boring jugak asek cerita benda yg sama…

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 8:36 pm

      bila rasa malu hilang. maruah xde dah le.

    • Anonymous

      March 27, 2019 at 2:16 pm

      Haha. Geli hati aku, yg komen dlm ni sah2 laki/bini masing2 ada buat salah 2 kali dgn korang, kenapa tak minta cerai je? Belum laki bapak korang yg mungkin ada buat salah 2 kali kat mak korang? Dah bercerai ke mak ayah korang tu??

    • LittleMissC*nt

      March 26, 2019 at 5:09 pm

      Like I said this case can be classified as mental disorder! Only a woman who doesnt love herself is willing to jeopardize her kid by holding on to this kind of marriage. Her marriage is a joke to begin with. Her husband is also the joke and she should throw her husband out right now. How would she expect the public to respect her? She herself respect or love herself!

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 9:23 pm

      I can classify their case as… MENTAL DISORDER
      I can classify their case as… MENTAL DISORDER
      I can classify their case as… MENTAL DISORDER!!!!

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 11:13 pm

      Isteri orang Kelantan? No, thank you!

    • Kak Ros

      March 26, 2019 at 5:21 pm

      yg aku pelik, bella di xde parents ke huh? akak kalu jantan buat pd anak akak camtu, suruh balik angkat bungkos tinggal dgn akak je lar. nonsense betol la.. baik menjanda! tau la akak nk jaga cucu sorang tu. kesian pd budak kecik tu la. adoi, parents bella pun mcm tunggul kayu.

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 9:24 pm

      I can classify their case as… MENTAL DISORDER & MILD DEPRESSION!

    • Anonymous

      March 27, 2019 at 8:12 am

      tambah 1 lg…IN DENIAL!

    • Haru

      March 27, 2019 at 11:06 am

      Ocd ….jenis suka di seksa kut

    • bruno mars

      March 26, 2019 at 6:32 pm

      ya Allah rimas nya dua ekor ni ya rabbi.
      awal2 org ksian la kat bella ni tapi bila dah lama2 mcm ni nmpk dia syok dpt attention dari socmed dah jadi batak giler plz lah.
      salunye org2 yg zmn kecik tak cukup kasih syg / tak penah ada true friends / tak ngam dgn adik bradik ni yg salunye mbuatkan seseorg tu gila attention.
      aku risau bnde ni dah jadi salah satu kes depression buat bella.
      or maybe culture shocked tak penah dpt followers / likes sebanyak skrg. dlm diam, dah ketagih so sume benda nak publish kat socmed.
      ya Allah scary.

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 9:25 pm

      I can classify their case as… PEROYAN TEGAR!

    • nana

      March 27, 2019 at 3:05 pm

      payah nk tegur. rase sebelum kawen time lps tunang ramai dh kawan2 si BELLA ni nasihat dlu suruh cari lain. tp biasa la, konon cinta BELLA teruskan gk nk kawen. ada tu sampai aliff ckp tinggalkan je kwn2 yg suka busuk hati. in the end, alif gk buat taik dan bella terus2 jd bodoh. angkat je kaki, tak nak cerai pisah la sementara. dr meroyan meh g kaunseling rumah tangga. tp kalau dh spesis batak like, batak follower tu dh mmg tahap tak boleh tolong dh. rase nye bella ni nk glamer je sbb dr dlu tergila2 kt aliff ni.

    • aku

      March 27, 2019 at 8:17 am

      AKU KALAU JD BELLA NI DAH LAMA ANGKAT KAKI. SEBAB APA? SEBAB DAH TERANG JELAS SUAMI TAK SUKA….MALUOII! WPON SI ALIF TU BUAYA DARAT, TP MARUAH SBG ISTERI TAKKAN AKU GADAI DEMI LAKI TAK GUNA MCM TU. BELLA NI BODO + NAK GLAMOR! HA….PADAN LA DGN MUKA DIA!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top