Berjaya Buat Ibu Menangis, Hafreez Adam Hadiahkan Kereta Baru Jenis Honda HRV

Hiburan

Berjaya Buat Ibu Menangis, Hafreez Adam Hadiahkan Kereta Baru Jenis Honda HRV

Pelakon Hafreez Adam berkata dirinya sangat teruja dan bersyukur kerana diberi peluang untuk menggembirakan hati ibunya.

hafreez adam dan azar azmi
5 bulan lalu

Dikhabarkan Bercinta, Hafreez Adam Akui Sedang Kenali Hati Budi Azar Azmi

Advertisement

Ini berikutan dia telah dikurniakan rezeki menghadiahkan ibunya sebuah kereta baru jenis Honda HRV sebagai tanda penghargaan kerana telah membesarkan dia dan adik-beradiknya yang lain tanpa mengenal erti penat lelah.

Perkara tersebut turut dikongsikan Hafreez menerusi sebuah hantaran di Instagram untuk tatapan peminat di luar sana.

Advertisement

Bismillahhirrahmannirahhim. Suprise ma! Sebagai anak, tak ada benda lain yang abe (merujuk dirinya) selain menggembirakan ibu yang dah susah payah besarkan kitaorang adik beradik ni sendirian.

Cerita Hafreez lagi, ibunya itu susah untuk mengalirkan air mata ketika diberi kejutan istimewa oleh anak-anak namun kali ini, terbit juga kerana gembira dengan pemberian Hafreez itu.

Ibu saya susah nak menangis kalau kitaorang adik beradik beri kejutan kepada dia. Bagi telefon, dia relax, deko bilik dia pun dia relax. Tapi kali ini, tengok mama nangis dapat kereta baru dia.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat turut meluahkan rasa gembira apabila melihat keakraban  mereka sekeluarga di samping mendoakan agar Hafreez sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah S.W.T.

Sekadar info, Hafreez mula mencipta nama dalam industri hiburan setelah dia menyertai program pencarian bakat Hero Remaja musim 2011/2012 bersama-sama pelakon lain seperti Syafiq Kyle, Fattah Amin dan Saharul Ridzwan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...