Berita Kematian Malique Too Phat Adalah Palsu

Hiburan

Berita Kematian Malique Too Phat Adalah Palsu

Ternyata teknologi yang moden di zaman sekarang ini telah mematikan banyak selebriti Malaysia. Sebentar tadi, telah tersebar menerusi Twitter dan BBBM khabar Malique Too Phat meninggal dunia. Namun berita kematian Malique Too Phat ini adalah palsu.

malique too phat meninggal dunia palsu

Advertisement

Dan menurut Twitter MalaysianHipHop, Malique Too Phat juga tidak menderita sakit kanser otak seperti yang diperkatakan oleh ramai orang. Malique sihat walafiat tanpa sebarang masalah kesihatan.
malique too phat meninggal dunia palsu

Semoga penyebaran berita palsu ini dapat dihentikan. Sama-samalah kita doakan agar Malique dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki untuk terus memberi karya yang hebat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

24 Comments

  1. Kepologi

    September 26, 2012 at 10:45 am

    apa la dia org ni..pasal kematian pn dia org wat main2…harap2 si malique tampilkan diri n bgi thu kt semua org y dia ok..

  2. xyz

    September 26, 2012 at 9:57 am

    Ni lah akibat kalau suka RT je tanpa siasat dulu. Hrm. By the way, masa zaman Too Phat lagi Malique pernah nyanyi lagu jenis mcm ni, so aku tak terkejut pun lagu ni macam ni. Lagu tu dulu, If I Die Tonight – Too Phat ft Liyana.

  3. dinda

    September 25, 2012 at 9:23 pm

    teruknya orang dok tulis copy paste tu..mcm mental illness saja..biaq la dia nak bertatu..tu dia dengan Allah swt..hang tu jaga diri elok2..aibkan orang saja..

  4. boddoh punya olang

    September 25, 2012 at 8:51 pm

    Bodo pnya org…lantak dia la nk tatoo kt badan ker???jgn sibuk nk cri dosa org!!!sermin dlu dri korg tuh..pas tue suka2 ckp dia da mati…bengong!!!!!

  5. Leo

    September 25, 2012 at 8:45 pm

    Ini semua penangan lagu Teman Pengganti kah…???

    • JH

      September 25, 2012 at 8:55 pm

      habis tu yg org dok heboh tu tak betol la…aiyoooo

Loading...