Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Berikan Sokongan Buat Suami : Peminat Doakan Kebahagiaan Diana Danielle Dan Farid Kamil

Sejak berita penahan Datuk Farid Kamil mendapat perhatian ramai, isterinya Datin Diana Danielle tidak pernah memberikan sebarang komen berhubung isu tersebut.  Namun, ia tidak bermakna Diana tidak lagi mencintai ataupun menyayangi suaminya itu seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak sehingga timbul khabar angin mengatakan rumah tangga mereka bermasalah.

Advertisement

Semalam, Diana menerusi akaun Instagramnya buat pertama kali memuat naik foto bersama suaminya selepas kes hangat yang melanda. Diana turut memberikan kata-kata sokongan buat Farid.

Melihat kesetiaan Diana bersama Farid, rata-rata peminat mendoakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat mereka.

Sokongan isteri adalah penguat semangat buat suami tercinta melawan apa sahaja dugaan yang melanda. Semoga cinta Diana serta rumah tangganya bersama Farid kekal sehingga ke syurga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Anonymous

    February 6, 2018 at 6:41 pm

    Ada keluarga suami dan ipar duai biras tolong sebarkan tuduh orang buat senang kerja baik diam saja…. berlakon cari duit tunjuk baik…… emak pun selamat tertiduh…. diam saja

    • stalker

      February 7, 2018 at 8:03 am

      Confius…ayat belit2 arrr….BM tak lulus ye kak??

    • mak cik kauu

      February 7, 2018 at 9:29 am

      google translate ke mcm mne hahahah

  2. nok gebuzzz

    February 6, 2018 at 4:43 pm

    diana bukan mcm sestgh retis yg lain…nak menyalak dlm media sosial…lebih baik dia diam dan selesaikan secara personal…kalau menyalak kat laman sosial silap2 dpt cacian lagi…good job dd…

    • kaki kipas

      February 7, 2018 at 8:01 am

      kan….betul3x

  3. Che ta kodiang

    February 6, 2018 at 4:22 pm

    Tk sangka diana yg lawo ni sgt penyabor dgn kerenah suami dia…sifat sabar sgt2 penting dlm rmhtangga..baguslah diana..kipidap

    • kipidap

      February 7, 2018 at 8:00 am

      alolololo…..

  4. Anonymous

    February 6, 2018 at 3:38 pm

    Bergetar peha i tgok abg farid..diana u seorang yg matang..atleast u x extend masjid nok..jg abam farid elok2 nok

  5. Ex

    February 6, 2018 at 1:24 pm

    Saya byk salah tanggapan tentang Diana. Rupanya dia seorang yang matang penyabar dan pandai kendalikan keadaan. Reminds me of Dato CT.

    • Anonymous

      February 6, 2018 at 2:24 pm

      ct dgn farid kamil maksum…buat salah pun ramai org bekap….artis gred a katakan….rampas laki org pun suci murni…kalau artis lain bagai nak mati kena kutuk

    • damai

      February 6, 2018 at 5:37 pm

      kau apa pasal, apa kena mengena dgn CT, mana ada dia perampas, now both dah kahwin dan happily dan kau dengki dan sakit kenapa pula, cukup2 lah tu

    • Anonymous

      February 7, 2018 at 1:10 pm

      mestila ada kena mengena artis gred A buat salah pun orang bekap….kalau artis lain hisap dadah atau rampas laki orang mau kena kutuk 7 keturunan….

    • hantu jerangkong

      February 7, 2018 at 7:59 am

      kenapa nak bawak nama siti pulak…ko ni sakit hati ngan dia ke?

    • Anonymous

      February 7, 2018 at 1:05 pm

      hahaha peminat siti tak boleh hadap penyanyi kegemaran ramai tu perampas….tapi drg jugak spesis yg kutuk artis lain rampas laki org,,,,

    • Gambar Fara Mendoza Dan Zwen Star

      February 6, 2018 at 3:23 pm

      entahlahh itu kena

    • wekkkkkkk

      February 6, 2018 at 3:29 pm

      Allah dh bagi balasan kot, dulu sana-sini berdoa, minta maaf ke, baru lah happy skrg.

Loading...
To Top