May 23rd, 2019

Pelakon Ammar Alfian kini menjadi perhatian media dan Netizen setelah isterinya, Nelisa Nezam mendedahkan kecurangannya saat wanita itu hamil enam bulan dengan seorang wanita yang tidak dikenal pasti identitinya.

Belum pun reda kesan pendedahan itu, sekali lagi Nelisa mendedahkan bahawa dia tidak menipu seperti dakwaan Ammar kepada satu media bahasa Inggeris kononnya semuanya hanya fitnah dan Nelisa sudah meminta maaf kepadanya.

Nelisa seterusnya mendedahkan perbualan WhatsApp antara dia dan Ammar di mana Ammar mengakui dia curang dan seorang penipu.

Sejam lepas, Ammar telah memuat naik satu kenyataan, memberitahu ia penjelasan terakhir yang akan dia buat mengenai kemelut rumahtangganya.

Ammar Alfian dan Nelisa Nezam yang merupakan seorang model melangsungkan perkahwinan  pada tahun 2016. – beautifulnara.com


23 responses to “Beri Saya Ruang Untuk Selamatkan Perkahwinan Saya – Ammar Alfian”

  1. Pemerhati says:

    Sesuatu yg berlaku Ada hikmahnya. Podacit. Ko ingat ko mintak maaf Lepas kantoi Tu boleh ubah hati isteri yg hancur. Kenyataan ko pun berbaur marah kat isteri Tu sbb sebarkan keburukan ko. Alah jai. Aku Rasa better lagi si alif yg xde nak selindung or cover up kebodohan dia.

  2. Anonymous says:

    Alep Ajis 2.0

  3. Awan Nano says:

    Spesis manusia yg mengaku pendosa tapi balik2 buat dosa jugak.. Aku heran la dengan netizen. Kut yer pun wife dia bukan celeb, takkan tak boleh meluah dalam ig? Ni bukan pasal aib tapi pasal suami curang! Bukan setakat belanja makan tau, siap belanja tidur.. Dasar spesis lelaki tak tahu bersyukur.

    • Apa apa saja lah says:

      Betul lah. Biar lah dia nak meluah dalam ig dia. Korang kalau lapar pun heboh satu dunia update kat status tu weiiiii.

  4. Cik green says:

    Wow..baru pikir pasal anak? Masa berpoya-poya tak ingat anak tu pun kan..tiba2 terkantoi ingat pasal anak pulak. Pastu salahkan bini plak. Memang Allah Maha Pengampun,..tapi hang silap dosa kat bini tu kalau bini x maafkan akhirat esok hang kena merangkak cari dia kot.

  5. Noname says:

    Do you feel what the wife feels..
    Stress bole bawa mcm2 implikasi..
    Lagi2 kata its her game..
    Ingat je pesanan Ustadz Ebiet Liew..
    Allah bagi bakal dpt anak lelaki..
    Wife punya la cantik…
    Be thankful..bkn dgn kata2..

Loading...